AGENT_ORANGE Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 shte si vurja cherno.. samo da vi pripomnq che Microsoft podpisaha sdelka s ATI za Xbox 2 .. tova ne che beshe po temata ma trqbavshte da se kaje .. Jey ako 6te da sa skliu4eli sdelka za XBox 2102349436 Ati pak 6e si SUX puk neznma dali trebre da spomenavam kolko neospe6en be6e purvia XBox Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 X-Box be6e(e) nepopulqren zaradi malkoto igri koito mogat da se igraqt na nego,ne za6oto e slab ot kam techni4eski sposobnosti.X-Box e hilqda pati po dobar ot Playstation 2 (procesor,videokarta). Playstation SUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jey Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 AGENT_ORANGE : ne sudi po prodajbite v .bg.. vuv vsichki po - golemi durjavi Xbox sa na purvo mqsto po prodajbi.. puk i edva li proekta 'Xbox' e neuspeshen shte shte izliza Xbox2 .. vprochem Prince of Persia: The Sands of Time sushto izleze za PS2 i za Xbox.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Jey govorq ot li4en opit man Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Jey govorq ot li4en opit man Poznavam se s Jey i moga da ti kaja 4e toi znae mnogo po dobre ot teb koe ,kak i kolko dobre se prodava v 4ujbina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Чъжбина...ееееех, мечтииии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted December 3, 2003 Author Share Posted December 3, 2003 Ahahahahaha basi kwi ste smeshni. X-box i PS2 da si ebat maikata, az samo na PC-to upd shte si prawq. Btw az sum s Gf4200ti, Jey s twoq Radeon 9000 odi se skatai nqkude Ne mislq 4e X-box s negowiq mizeren ostarql 700mhz moje da se srawnqwa s 2400. Da widim WarCraft III, Dooma III (s tejkata duma) i HL2 koga shte gi pusnat za x-box ili ps2 I dori da gi butnat sh sa nekwi mizerni lamerski shitni det mishkata se oprawlqwa s ru4ka. Are stiga ste se otklonqwali ot topica daite da rugnem tema "PC vs Console" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Nqkoi tuk misli li 4e konzolnite igri sa po dobri ot PC-ta Edva li ima takiva individi. Tova koeto obsajdahme e 4e nie koito sme si kupili nVidia karti sme qko naebani otzad Ako ne pusnat patch tiq glupaci ot Ubi soft az se prehvarlqm na Ati Kakvoto 6ete da mi govorite 4e nVidia sa po dobri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 az sym na 24%, igrata zaribqva ma vze da stava trudna, nai veche bitkite koito sa i nqkak ednoobrazni , na edno mqsto ti izkachat edno sled drugo 20 chudovishta i sichkite gi ubivash po edin i syshti nachin .... nqma ideq, inache akrobatikite sa ludi vyrvi mi s 10-60 fps, sredno 45 na 1280x960 max details i grafikata e mnogo dobra GeForce4 Ti4200, 2.2GHz Athlon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jey Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 RaVeN : za vtori put shte si vurja cherno daje i na Atito sushto radvai se na tvoqta 'qka' nVidia i tiho .. ne moje seki kato teb da si dava parite za shits i az sum na 24% ma ne zashtoto stana trudno a poradi prostata prichinata che otdelqm poveche vreme za toz forum ;D .. .. mnogo mi e interesno zashto ima rezachki po stenite... .. nqma logika .. i oshte nehsto.. RaVeN ae podkarai na PC s 700MHz Prince Of Persia: The Sands Of Time da te vidq .. shtoto na konzolite vurvi bez da seche.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Jey, ако щеш си вържи и черна забратка, само не говори глупусти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jey Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 az moga ili ne moga da sum purviq koito shte kaje che na taz igrica seriozno neshto i kuca?! nqmam v predvid videoto ili sounda, shtoto te sa na mnogo visoko nivo.. govorq za pravolineinostta na igrata.. 'ako ne drupnesh ruchkata koqto se namira nqkude si na hunda-munda nqma da ti se otvori nqkoq si neznaina vrata koqto puk te vodi do vtora ruchka i t.n' basiii .. puk moje i ochakvaniqta mi da sa bili prekaleno visoki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted December 4, 2003 Author Share Posted December 4, 2003 Jey, podkarai go ti Proizwoditelite kato prawqt igri za konzoli znaqt s kwa konfiguraciq razpolagat q optimizirat igrata da ba4ka bez problemi na neq, puk i ako ne se luja konzolite izpolzwat leeeko po-malka razdelitelna sposobnost ot moqta obiknowena (1600x1200), a twa 4e na TV-to ne li4i e poneje obraza se razmazwa, gleda se ot dale4e, pixelite sa golemi. Aide otiwai da si wurjesh 4erna zabradka i stiga si gleda w toq forum shot i nas w traur shte ni wkarash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 До сега не съм дърпал нито една ръчка, като изклюяим нивото, където трябва да наредиш четирите...не се сещам как се казват в момента. А и няма да е лошо да си припомниш за какво ставаше въпрос в първия принц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 Raven ti s tvoqta smeshna ti 4200, ako si mislish che podkarvash directX 9 efektite se lujesh leeekichko shtoto kartata ti prosto emulira chrez 8 ili po ranna versiq novite efekti i estestveno ne moje da gi dokara. Puk ako mi kajesh che na 1600x1200 na 6x AA i 16x ili ade ne 16, 8 anisitropic filtering i vsichko na high ne ti nasicha kato doom3 na 486 DX66 mhz shtaiga az persiiski princ da stana !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 e na teb da ne ti vyrna s aniso 8x na 1600 s 100 fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 ammm kachih si igrata,dade mi syobshtenieto za videoto che sux,puskam q i mi pishe:"The game ended unexpectedly.Please see Readme.txt file for technical support" E... kvo e tva we maina ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 chochosan, кои са тия DX9 ефекти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 smrt shader 2.0 pixel shader 2.0 ... itn ne sum kazal che na men vurvi na 100 frame na 1600, prosto komentiram izqvlenieto kak raven machkal neshtastni radeoni ... btw taq igra si e optimizirana za geforce po golqmoto "the way it's meant to be played" logo koeto izliza predi introto , no s dostatuchno burza karta nqma nikakvo znachenie spored men.... samo izchakajte Half life 2 da vidite kak shte se zaduhat geforce-kite, tuj kato e qko optimizirana za radeon Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 Iskam da kaja nqkolko nesta: 1)Ne vijdam za kakvo to4no sa tiq sporove za tova na koi s kolko kadura mu vurvqla igrata i koq karta bila smeshna.Neka tezi koito im vurvi dobre igrata da se radvat i tva e. 2) Raven ti s tvoqta smeshna ti 4200, ako si mislish che podkarvash directX 9 efektite se lujesh leeekichko Spored men shte mine oshte dosta vreme dokata GeForce 4 Ti 4200 stane smeshna ama kakto i da e.Rabotata e tam 4e shte mine oshte pove4e vreme dokato igrite zapo4nat da iskat pulna poddrujka na DX9,taka 4e za momenta ti4200 e dostatu4en.Oshte pove4e 4e v prednite postove stavashe vupros za sravnenie s Radeon 9000 Pro,koqto sushto nqma pulna suvmestimost s DX9.Taka 4e ne mi e qsno zashto Ti 4200 shte e smeshna v sravnenie s R9000. 3) samo izchakajte Half life 2 da vidite kak shte se zaduhat geforce-kite, tuj kato e qko optimizirana za radeon Iskam samo da ti kaja 4e sum igral rannata alpha-beta versiq na HL2 na GeForce4 Ti 4200 na 1024:768 rezoluciq i high details, i ne mi e nasi4ala v nito edin moment.Taka 4e tva za optimizaciite na HL2 za karti na Ati sporen men sa gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 Та по тая логика: изчакайте да излезе Доом3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted December 4, 2003 Author Share Posted December 4, 2003 chochosan, The Dragon prawilno ti kaza za kwo stawa duma, a i ne sum kazal 4e moq Gf maje Radeoni, a kazah 4e maje konkretno 9000 Pro 4eti kwo pishe, togawa pishi ti, a do nowa godina shte subera za Radeon 9800 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorba02 Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Abe hora kvo da vi kaga az sam s Celeron2200 256DDR 333MHz FX5200 i do momenta igrata varvi super na 1024x768x32 vsi4ko e na high Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jey Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 puk i ako ne se luja konzolite izpolzwat leeeko po-malka razdelitelna sposobnost ot moqta obiknowena (1600x1200), a twa 4e na TV-to ne li4i e poneje obraza se razmazwa, gleda se ot dale4e, pixelite sa golemi. lujesh se .. konzolite imat leeeko po-golqma razdelitelna sposobnost (1920 x 1080).. a i v kraq na kraishtata si izleznah prav.. ATI RULZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 ej samo tva ne moga da vi razbera "vsichko mi e na high", ave sigurni li ste che sichko vi e na high ta govorite????? q otidete v display settings i nabusete anisotropic filtering na 16X i Anti aliasing na 4, 6, 8 koj kolkoto mu poddurja, i vkljuchete vsichki extri ottam, ne samo ot igrata ta togava mi govorete dali vurvqlo vsichko na high, tova se otnasq i za HL2 - otidete v anandtech ili tomshardware da vidite testovete na igrata sprqmo GF i ATI i togava pak govorete vuv povecheto novi igri koito izlizat Poddurjat DirectX 9 efekti, kakto kazah kartite koito nqmat GF4 TI e edna ot tqh, ATI Radeon 9000 e s chastichna no pak, imah predvid po novite, 9600pro naprimer... edno che po starite emulirat pixel shader 2.0 ili smartshader 2.0 chrez dx 8 i kachestvoto na kartinata ne e sushtoto drugo che chrez tazi emulaciq izchisleniqta se uvelichavat i kartata raboti po bavno, i treto che veche zapochvat da izlizat igri deto ne shtat da priemat emulaciq na dx9 chrez 8,7 itn i prosto igrata nqma da moje da se igrae bez takava poddrujka, a tezi igri shte zapochnat da izlizat sled 6-7 mesetza. v krajna smetka do godina vsichki nie shte sme preebani ot izlizaneto na PCI Express X16 shtoto agp veche nqma da imaa i shte trqbva da se rusim nanovo za video ako shte smenqme dunoto... po otnoshenie za HL2 predi da govorite prosto vijte faktite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.