Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia: The Sands Of Time

RaVeN

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

mi razdai nasam radeon4eto ti da go testvame za po week-two :) i 6te q vidim igricata

dano ima patch za support na video, gledam seachnah nqkyf patch okolo 50 mb ma kvo opravq taka i ne razbrah, moje i da imame kysmet, ako nqkoi go iztegli da ka4va.

Играта просто е перфектна.. В момента съм със Radeon 9200Pro (128DDR) и нямам никакви петна (lenex) и всичко си върви просто перфектно.. А за графиката направо нямам думи..просто е размазващо яка B)

Мдам .. определено GF2MX не върши работа :cry :cry Тъпи са UbiSoft.Като им е толкова велика играта искам да ми покажат по-добри ефекти от HL2 и DOOM3 !!! Защото другите 2 игри няма да искат такива екстри(задължителни).

Ama sega kakvo stana ?!?! Shte ima li patch ili nie si go izmislihme za da hranim prazni nadejdi :cry Igrata naistina e hubava no za sajelenie ili ne sum na GF2MX400 i sum daleche ot misylta da smenqm zaradi 1 igra.

И с колко кадъра ти върви? 5-6? Пусни си Fraps и виш с какви кадри ти върви. Едно е да ти върви, друго е да можеш да я играеш нормално.

sorre batka che zavijdash :P .. vurvi sus sredno 25-30fps i tova e dosta dovolno..

Ами някакси е нелогчно да ти завиждам, при положение, че съм с Ti4200, 512 Ram и 2000Мгз процесор... ;)

s nVIDIA.. chestito.. wahahahaa..  :woot a nqma li da mi kajesh kolko ti e golqm harda i kakvo si kachil na nego ?! :P

Абе смешко, цъкай си там с 9000-то и не ми говори глупусти.

Edit: Я дай линк на 3D Mark 2001 да ти видя резултата...

как е играта ... че за жалост имам да сваля някой други неща ама нямам търпение да я сваля :) колко и давата за

Звук */10

Графика */10

и кво беше още ... :)

Геймплей */10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...