sandman Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Пробвах да питам в други теми, за да избегна отварянето на нова, но не получих търсената информация. Пробвах с Adobe Premiere, но се оказа, че е прекалено сложна и нещо не разбирам как става. Със софтуера на камерата не хваща звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 e nqmahli si instalacionen disc s kamerata ako ne ako pitah men ostavi windowsa avtomati4no da ti nameri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Аз имам, обаче не записва и звук - бях го написал по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Камерата ти има микрофон?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
``Go0dRich`` Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Свали си AmCap. Програмата е около 50KB, но е една от най-добрите с които съм работил . Проста и функционална. В менютата няма как да се объркаш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Това не става ли и с Windows Movie Maker? Само не знам дали работи с Уеб камери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 sandman както ov3rm4n попита вече, сигурен ли си, че имаш микрофон в камерата? Повечето Web камери микрофони нямат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Нищо - те ще запишат звук и без микрофон, само софтуер да има - хардуер не трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Естествено, че имам микрофон - и вграден в камерата, и отделен. Имам Sure SM58 Beta (Мексикански). Не искам да ползвам микрофона на камерата, защото смятам да се записвам как свиря на пиано и съответно ще ми трябва мааалко по-добър звук. Идеята е да може да записва синхронизирано звук и картина. Не че не мога да запиша двете поотделно и после да ги напасвам, но защо да си играя, а и трябва да съм точен като швейцарски часовник за да стане както трябва. Сега ще пробвам софтуера, който ``Go0dRich`` ми припоръча. /едит: и не разбрах защо точно камерата трябва да има микрофон? Нали така или иначе аудиото минава през звуковата карта, а не през USB-то. Или ако не минава от там няма начин да стане? /едит2: Оффф, аз сега забелязах, че и аз съм с тази програма и чак сега видях, че за да записва Видео+Аудио трябва да има отметка на Аудио - Много съм прост. Благодаря на всички, които се отзоваха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Това не става ли и с Windows Movie Maker?Само не знам дали работи с Уеб камери. Работи аз него ползвам но иначе и с vlc и DScaler пак става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.