Jump to content
BulForum.com

Трябва ми софтуер за Уеб камера

sandman

Recommended Posts

Пробвах да питам в други теми, за да избегна отварянето на нова, но не получих търсената информация. Пробвах с Adobe Premiere, но се оказа, че е прекалено сложна и нещо не разбирам как става. Със софтуера на камерата не хваща звук :(

Естествено, че имам микрофон - и вграден в камерата, и отделен. Имам Sure SM58 Beta (Мексикански). Не искам да ползвам микрофона на камерата, защото смятам да се записвам как свиря на пиано и съответно ще ми трябва мааалко по-добър звук. Идеята е да може да записва синхронизирано звук и картина. Не че не мога да запиша двете поотделно и после да ги напасвам, но защо да си играя, а и трябва да съм точен като швейцарски часовник за да стане както трябва. Сега ще пробвам софтуера, който ``Go0dRich`` ми припоръча.

/едит: и не разбрах защо точно камерата трябва да има микрофон? Нали така или иначе аудиото минава през звуковата карта, а не през USB-то. Или ако не минава от там няма начин да стане?

/едит2: Оффф, аз сега забелязах, че и аз съм с тази програма и чак сега видях, че за да записва Видео+Аудио трябва да има отметка на Аудио - Много съм прост. Благодаря на всички, които се отзоваха!

Това не става ли и с Windows Movie Maker?

Само не знам дали работи с Уеб камери.

Работи

аз него ползвам

но иначе и с vlc и DScaler пак става

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...