Jump to content
BulForum.com

Проблем със саунда във всички браузъри

veseo

Recommended Posts

Първо излагам проблема - нямам звук при повечето уебсайтове, използващи звук/видеофайлове. Впечатление ми прави, че във wwe.com НЯМАМ такъв проблем, а там се ползва флаш за предаване на видеото, докато в youtube (където също мисля се ползва флаш) и vbox7 нямам никакъв звук. Същевременно звуковите нотификации във futbol24.com не работят. Проблемът съществува във Firefox, Inernet Explorer и новоинсталирания за целта - Opera. Звуковата карта е Onboard SoundMAX

Какво опитах:

1) Преинсталиране на флаш плейър. Дори IE изобщо нямаше инсталиран флаш плейър, инсталирах го но без никаква полза за проблема.

2) Инсталиране на най-нова windows media player (не знам доколко имаше смисъл, но пробвах)

3) Скан за spyware, премахна бая, но проблемът остава

4) Скан за вируси с AVG. Никъв ефект, даже мисля не откри нищо (разбира се, с най-нова база данни, както и spyware бияча)

5) Преинстал на аудио драйвери.

6) Както казах, инсталирах и чисто нов браузър, за да видя ако имам вирус/spyware дали е засегнал вече съществуващите браузъри. Е, и новоинсталирана Опера също няма звук.

7) Проверих дали по някакъв начин не ми е деактивирано показването на звук в страниците (колкото и да е нелогично). Е, в IE "play sounds in webpages" си е отметнато, другаде не съм и търсил. вно не е там проблема.

Приемам идеи?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...