Jump to content
BulForum.com

Sword Of Stars

NightKiller

Recommended Posts

Нещо й става на тая игра забива си когато си иска....изискванията на играта ги надхвърлям 2 пъти така че не е защото ми е слаба машината има някакъв друг проблем ама немога да схвана къде е....надявам се някой да ми помогне щот мноо ми се цъка тая игрица а немога!

Мерси!

Предполагам си свалил пача 1.1.1 към нея? Неслучайно RELOADED го кракнаха, тъй като оправя доста критични проблеми, та заслужава си да пробваш ако не си. Друга опция е да ти прегрява компонент на машината, пробвай с Everest програмата.

Предполагам си свалил пача 1.1.1 към нея? Неслучайно RELOADED го кракнаха, тъй като оправя доста критични проблеми, та заслужава си да пробваш ако не си. Друга опция е да ти прегрява компонент на машината, пробвай с Everest програмата.

1.1.1 съм го качил не вярвам да е от някой компонент защото става само на тая игра така...та се чудех дали някой друг го има тоя проблем да не е от самата игра....надали ми натоварва машината щото не изисква много а и надхвърлям минималните изисквания...ще изчакам да видя какво мислите ако не ще и дам един реинстал и да се надявам че ще се оправи....все пак мерси veseo!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...