Alukard Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Търся администратор в зала ... заплащането е 1лв на час. залата е малка намира се близко до бул. Източен още в началото на Аджисана на ул.Лъджене 24.Работят 2 ма човека работното време се договаря.Нужни познания - работа с мрежи; операционни системи Вин 98 и ХР; да записва дискове; сканиране и принтиране; преинсталиране на операционна система,познания свързани с антивирусни програми и предпазване от вируси. Всички желаещи да ми пишат на мeил-а Alukardbg@yahoo.com като предоставят CV телефонза връзка и по възможност ICQ номер. Желателно е да има препоръки!Желателно е да зопчнат веднага!!! Тел за връзка:650284,260947 За допълнителна връзка skype: Alukard_bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 Желателно е човека да може да работи първите смени след 1 октомври!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Чай ся... аз ли не разбирам или ти найстина търсиш човек, който да работи всеки ден за 180лв? на такива хора като теб мога само да им кажа "(finger)" И мерси за 20% уарн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Тъжно е да севиди че дават 180 лв за нонстоп ... по принцип под 300 не би трябвало да е заплатата а такива които се навиват на работа за по-ниска заплата ще им кажа само едно : - ЗАРАДИ ТАКИВА ИДИОТИ ПЛОВДИВ Е НА ТОЯ ХАЛ !!!!!! Погледнате София - като им казах на шопите че взимам 300 лева и ми се присмяха казаха че и най-бедните им чистачки отказват да чистят под 500 лева ... Помислете си хубаво - и не вършете олигофрениии .. Пич ( към тоя дето търси персонал ) - аре да напраим така - аз ще ти плащам по 250 лева - толкова плащам на циганите дето ми работят ... - ама ще доидеш да ми вадиш моркови на къра - 6 часа на ден - почивка в неделя .. не е тежка работата ... -даже и е по-лека от админката - не ти трябва да мислиш , не ти трябва да се грижиш за PC-та , и да им береш кахъра ... или да се косиш за касата - че ако я оставиш без надзор - ще си вътре с една - две заплати ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Тя чистачката при нас взима 180 кинта и е на 4 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Тя чистачката при нас взима 180 кинта и е на 4 часа. Са сетиш ! Едно време в Passion когато работих като админ - чистачката взимаше по 100 лева - и беше на 1 час на ден ! ( че и по-малко ) - сутрин към 7 часа чистеше и тва е .. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 Админ е намерен! Сега се търси нов защото ми почнах даскало! Същите телефони същите пари и работно време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.