biolander Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 Някой има ли тази програма? подобна е на CorelDraw но на сайта прочетох че била по технически издържана. надявам се да има промпт и за команди, свързване на криви с допирателни към тях и много други неща, които няма в стандартния корел Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 МММ да, тва верно изглежда гот ... за КАД и чертане на чертежи ... че и 10та версия имало даже, щот аз за сефте го чувам де ... макар че кат се замисля, работя и с корел и графичен дизайн и инжинерни чертежи и тва че не съм чувал не бих казал че е "+" ... ама пък не пречи да се пробва Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 28, 2003 Author Share Posted November 28, 2003 outfaced, ама те гадовете са го купили от някоя фирма , скофтили са го и пускат дирекшън 10-та версия Аз изтеглих try&die версията, нямам време да и обърна мноо внимание, но май е по добре от корела. (става въпрос за управл. на кривите на безие, и разни други дреболии), опитай я. outfaced, снощи приятел ми даде една програма SmartSкetch 4.0 - пак програма за по-технически неща, имам пресантиманс че творците и са имали идея да пренесат Rhino-тo в 2 измерения, много е готина. ако се интересуваш мога да я ъплоадна, само дето досега не съм го правил и незнам как става, пита ме за парола, пиша му я и не става. може да ми помогнеш ако решиш, че нямам време за четене на упътвания. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.