haha Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Значи купих си видеокарта FX5700LE.Слагам си я инсталиам си драйвери и няма проблем.Когато пусна някоя игра известно време работи безпроблемно, но изведнъж забива и трябва рестарт.Моля някой да ми помогне ако разбира от тези неща.Опитах с преинстал и на драйверите и на windows-а и пак същото.Чудя се дали проблема не е в дъното, но по принцип трябва да са съвместими.Благодаря ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Кажи си и конфигурацията иначе нз дали е така но едно време имах такива проблеми и след като смених захранването спря да ми прави номера но при теб може да е съвсем различна ситуация Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Значи купих си видеокарта FX5700LE.Слагам си я инсталиам си драйвери и няма проблем.Когато пусна някоя игра известно време работи безпроблемно, но изведнъж забива и трябва рестарт.Моля някой да ми помогне ако разбира от тези неща.Опитах с преинстал и на драйверите и на windows-а и пак същото.Чудя се дали проблема не е в дъното, но по принцип трябва да са съвместими.Благодаря ви. с пасивно или активно охлаждане е картата - как са температурите у вас - итвори си ПЦ-то и пипни картата /радиатора/ след рестарт - ако пари и е с пасивно охлаждане помисли за някаква перка да му се сложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Intel® Celeron® CPU 1.70GHz Manufacturer Intel Family Intel® Celeron® CPU 1.70GHz Architecture 32-bit Internal Clock 1.7 GHz NVIDIA GeForce FX 5700LE Driver 9.1.4.7 Description NVIDIA GeForce FX 5700LE Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 118 MB AGP Aperture Size 64 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 9.1.4.7 Driver Date 8-11-2006 Driver WHQL Certified true Max Texture Width 4096 px Max Texture Height 4096 px Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model GA-8SG800 Version 1.x BIOS Vendor Award Software International, Inc. BIOS Version F5 BIOS Release Date 04/30/2003 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 3.0 Rate 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000004 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Not Supported Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 AGPRevision 3.0 Rate 4x (4x enabled) Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Not Supported Това ми прави впечатление: картата е 8X AGP, а дъното го поддържа, защо дъното е на 4X, не че ще хвъкнеш с това... Но по интересно е FastWrite видеото ти би трябвало да го поддържа а пише "Not Supported", а на всичкото отгоре Sideband Addressing - е включен ? Малко каша е всичко това. По приемливо е: AGP Rate 8X(AUTO) SideBand Addresing (DISABLED) Fast Write (ENABLED) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Значи купих си видеокарта FX5700LE.Слагам си я инсталиам си драйвери и няма проблем.Когато пусна някоя игра известно време работи безпроблемно, но изведнъж забива и трябва рестарт.Моля някой да ми помогне ако разбира от тези неща.Опитах с преинстал и на драйверите и на windows-а и пак същото.Чудя се дали проблема не е в дъното, но по принцип трябва да са съвместими.Благодаря ви. Има голяма вероятност наистина да ти прегрява картата. Виж как седят нещата. Това ми прави впечатление: картата е 8X AGP, а дъното го поддържа, защо дъното е на 4X, не че ще хвъкнеш с това...Но по интересно е FastWrite видеото ти би трябвало да го поддържа а пише "Not Supported", а на всичкото отгоре Sideband Addressing - е включен ? Малко каша е всичко това. По приемливо е: AGP Rate 8X(AUTO) SideBand Addresing (DISABLED) Fast Write (ENABLED) Какво представлява точно тоя Sideband Addressing ? Имам GF 6200 и ми е Enabled, това добре ли е или не ? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Аз имах абсолютно същия проблем! След като си намалих AGP на 4х, за сега (да чукам на дърво) не съм имал отново досадния проблем със забиването. haha пробвай да побъзикаш в БИОС-а тази опцийка.Кажи ако се оправят нещата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.