Jump to content
BulForum.com

Call of Juarez

nokep

Recommended Posts

Изключително доволен съм от играта! Макар че като я пуснах ми светна "купи си компютър"

Върна ме във великото време на OUTLAWS, която съм сигурен повечето от вас не знаят.

Чудесна атмосфера, отличен саунд, интересно развитие, много идейни сцени и екстри.

Единствено ме вбесяват прибежките и припълзяванията с малкото цигане - късат нерви.

Като цяло много висока оценка от мен

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Проблемче изникна.На мисията съм,в която имам ръкопашен бой с тоя ранчерото,побеждавам го,и се запрегръщам с Моли.В това време падрето събира последни сили и вижда,че ранчерото вади нож.Тук вече е проблема каквото и да натискам,не мога да предодвратя случващото се...някакви идеи?

Проблемче изникна.На мисията съм,в която имам ръкопашен бой с тоя ранчерото,побеждавам го,и се запрегръщам с Моли.В това време падрето събира последни сили и вижда,че ранчерото вади нож.Тук вече е проблема каквото и да натискам,не мога да предодвратя случващото се...някакви идеи?

Точно преди да замахне и да убие Били вадиш пистолета и го застрелваш, точно като при дуелите е, а щом си стигнал до тук си изиграл доста дуели :)

играта е много добра (само да имах малко по-добри параметри откъм хардуер, ама и така се вижда, че си струва джиткането през свободното време). само дето срещнах малко трудност ... значи, онова падре, което взе пищовите и тръгна да трепе нехранимайковците в града стига до градския saloooooooooon :D вътре се е барикадирала шайката, а отгоре мятат шашки динамит и пуцат. е, к'ва е тактиката? к'во трябва да се прави? аз не мога да остана на открито и да ги стрелям, щото ... бързо погивам :bgrin:

Нито веднъж не успяха да ме уцелят на това място, земи се стегни. Имаш и режим concentration :punk

Няма кой знае какви инструкции - прикривай се и ги избий - това е!

Нито веднъж не успяха да ме уцелят на това място, земи се стегни. Имаш и режим concentration :punk

Няма кой знае какви инструкции - прикривай се и ги избий - това е!

брей, големи майстори/геймъри сте :D

btw тоя concentration mode от само себе си ли се активира? :blink:

Когато не си извадил нито едното оръжие и натиснеш бутона за стрелба :)

а бе, как се гътва противника при дуел? :blink:

един път не мога да го уцеля, а аз както и да се мърдам на ляво или на дясно все не мога да избегна куршума ... то ако е така, май май ще я трия тая игра :devil

Е как бе, аз почти не съм умирал на дуел :confused Дори "дуелът" с двама противници го минах от втория път, как се зориш толкова? Доколкото помня, обаче, наистина куршумите се избягват трудно, така че е добре да го изпревариш и гръмнеш по-бързичко ;)

Е как бе, аз почти не съм умирал на дуел :confused Дори "дуелът" с двама противници го минах от втория път, как се зориш толкова? Доколкото помня, обаче, наистина куршумите се избягват трудно, така че е добре да го изпревариш и гръмнеш по-бързичко ;)

проблемът е, че не мога да си видя мерника ... ако въобще има такъв :blink:

::edit::

видях му сметката, ама сигурно ме гътна към 30 пъти преди това :bgrin:

никакъв ме няма в тея дуели :P

Има си мерник :confused Предполагам не си вадел оръжието и затова не си виждал мерник, не виждам друга причина?

дзвера в мен се пробуди! на втория дуел, още от първия път - в главата! ;)

btw могат ли да се изкарват субтитри, щото понякога не мога да разбера какво си лафят?

Разбира се че сме големи! Поне някои от нас...

06.10.06 - 2.20 АМ

Thank you Lord, though I walk in the shadow of the dead - I will fear no more!

Difficulty - HARD

CALL OF JUAREZ - COMPLETE!!!

Велика игра! Велик сценарий! Велик геймплей!

Дано да имате силни машини да видите нещата, при мен бяха силно орязани...

Ако има въпроси, не глупави от сорта не слушам и не чета и не виждам - тук съм

ДОБАВКА: Финалнaта сцена - от втори опит /ще усетите що от първи не става/ - уникален шот в окото! DAMN I'M GOOD!!!

Разбира се че сме големи! Поне някои от нас...

06.10.06 - 2.20 АМ

Thank you Lord, though I walk in the shadow of the dead - I will fear no more!

Difficulty - HARD

CALL OF JUAREZ - COMPLETE!!!

Велика игра! Велик сценарий! Велик геймплей!

Дано да имате силни машини да видите нещата, при мен бяха силно орязани...

Ако има въпроси, не глупави от сорта не слушам и не чета и не виждам - тук съм

ДОБАВКА: Финалнaта сцена - от втори опит /ще усетите що от първи не става/ - уникален шот в окото! DAMN I'M GOOD!!!

:blink: :blink: :blink:

тоя скоч в бутилките, дето го "раздават" за painkiller, май бая те е завладял

... а аз пак да питам за титрите, щото понякога шума от околната среда е по-силен репликите на персонажите :bgrin:

В опциите имаше за пускане на субс, ама не мога да ти кажа къде. Всеки случай явно е на очевидно място, защото не помня да съм го търсил много.

да, титрите ги намерих, обаче запецнах на едно място - с падрето и тексаските рейнджъри съм обкръжил ранчото на бащата на моли, но не виждам как се влиза в самата къща, след като изтрепахме всичко що се намира извън нея. :blink:

да, титрите ги намерих, обаче запецнах на едно място - с падрето и тексаските рейнджъри съм обкръжил ранчото на бащата на моли, но не виждам как се влиза в самата къща, след като изтрепахме всичко що се намира извън нея. :blink:

Май отзад имаше една врата, която се отваря с ритник :P

Май отзад имаше една врата, която се отваря с ритник :P

не става. нито с ритник, нито с пушка :blink:

хм, вярно, че стана отзад с ритник по вратата :bgrin: нещо съм пропуснал като че ли ..

snapshot

запалих свеща на гроба на бедняка, видях камака, но като се опитах да го отместя "бил много тежък и нямало да се справя сам". камерата първо се насочва срещу една канара отгоре (очевидно се бута за да падне върху камъка долу) и след това се премества на отсрещното възвишение, където има един кръст. к'ва е уловката там?

Абе човеко ти си уникален мързел или имаш проблеми с мисленето!

Това, което хората правят /и не за първи път в играта/ е че ти покзават за 2-3 секунди траекторията, която ти предстои да минеш, за да стигнеш до камъка!

Какво толкова завързано и сложно виждаш в тази работа?

Точно преди да замахне и да убие Били вадиш пистолета и го застрелваш, точно като при дуелите е, а щом си стигнал до тук си изиграл доста дуели :)

... ами аз уж като при дуелите, ама при мен нещо не се получава. нито concentration mode се включва (left mouse click), нито мога да извадя патлака с 2-ката :blink:

мда, обърках concentration mode с дуела, който се различава :bgrin: гътнах го де ... :P

определено много добра игра. струва си да се изиграе. дори и на по-ниски параметри.

Става си и от първия път... аз го застрелях така... то човек лесно се сеща за кво иде реч, след като сумати време се моли на Бог да му даде шанс да ги спаси... и само като го видях замазано кво е... и просто само чаках да влезна ingame и тоя нямаше никакъв шанс.

Иначе много ме зареби да си стрелям с лъка.. кофтито е, че зайците не се регенерират като ги килнеш със стрела, та бая запази / продължи използвах докато се накефя на стрелбата с лък от коня в движение..

Не ми хареса, че накрая когато Били Свеща се биеше с баща си... е ка пък не сложиха един код, който спрямо кръвта на дъртака да му сменя муцуната... малко синини щяха да допринесат за добрата атмосфера...

Скоро си записах играта и сега съм до нивото след като Били хваща влака.Играта е много яка и супер интересна! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...