Jump to content
BulForum.com

midi to wav

midas

Recommended Posts

трябва ми програма която да ми напвари миди файла в wav. Пробвах в гугъл ама там сичко което ми изкара трябва да се регистрира или кракне (или плати :)). Лошото е че за нито една от 5-те програми които свалих не намерих сериал или крак. Така че някой ако знае нещо фри да казва :) мерси...

става и с най обикновен winamp, само трябва да смениш output plugina с NullsoftDiskWriter от настройките на плеара. тогава вместо да просвирва звука, той пише на харда в wav или друг формат.

става и с най обикновен winamp, само трябва да смениш output plugina с NullsoftDiskWriter от настройките на плеара. тогава вместо да просвирва звука, той пише на харда в wav или друг формат.

Не мисля :) , точно с MIDI тоя пиниз не става.

За просвирването на MIDI се използва синтезатора на звуковата карта, или някакъв уейв тейбъл, най-доброто което може да направи с подръчни средства, е да си пусне Volume Control, да отиде на Recording Controls, да укаже Stereo Mix (или What U Hear, както е - т.е. да записва това, което се чува на изхода) като канал за запис, да пусне запис в коя да е програма (Adobe Audition, или някой Sound Recorder), да пусне плей на МИДИ-то, и така ще запише в реално време през синтезатора на зв. карта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...