midas Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 трябва ми програма която да ми напвари миди файла в wav. Пробвах в гугъл ама там сичко което ми изкара трябва да се регистрира или кракне (или плати . Лошото е че за нито една от 5-те програми които свалих не намерих сериал или крак. Така че някой ако знае нещо фри да казва мерси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Опитай с CD-DA Extractor има я на много места и конвертира всякакви формати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 става и с най обикновен winamp, само трябва да смениш output plugina с NullsoftDiskWriter от настройките на плеара. тогава вместо да просвирва звука, той пише на харда в wav или друг формат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 става и с най обикновен winamp, само трябва да смениш output plugina с NullsoftDiskWriter от настройките на плеара. тогава вместо да просвирва звука, той пише на харда в wav или друг формат. Не мисля , точно с MIDI тоя пиниз не става. За просвирването на MIDI се използва синтезатора на звуковата карта, или някакъв уейв тейбъл, най-доброто което може да направи с подръчни средства, е да си пусне Volume Control, да отиде на Recording Controls, да укаже Stereo Mix (или What U Hear, както е - т.е. да записва това, което се чува на изхода) като канал за запис, да пусне запис в коя да е програма (Adobe Audition, или някой Sound Recorder), да пусне плей на МИДИ-то, и така ще запише в реално време през синтезатора на зв. карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.