Jump to content
BulForum.com

Call of Duty

chochosan

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Играта е много добра.Напомня ми Medal of honor...

Guest the_hot_guy
nqkoi moje li da mi kaje taq igra call of duty;united offensive moga li da q igraq bez da imam instalirana purvata 4ast na call of duty.

ne nemoje trea da si si instalnall parvata 4ast Call Of Duty i sled tova napravo extraxtva6 files v neinata papka - demek UO-to e kato update eto za pove4e informaciq CliCk HeRe !!! http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=3589 :punk ai hora vlizaite az ve4e taq djaga q djagam 2 godini i ne mi pisva SuPeR QkA e I UO - to Sa6to CaLL oF DuTy RuLEz :punk kvo da si govorim vze 5 nagradi na MTV - to 5 ot okolo 30 ob6to :punk

Az igaraia igrata veche poveche ot godina!Za men tova e nai-iakia 3D Action,koito sum igral(govoria v realistichen plan)!!!Grafikata e prosto perfketna chudno mi e che ima hora,koito ne mogat da ia oceneiat!!!

@Basten ami kato igraesh na glupavi rejimi kato DM i TDM kakvo se oplakvash zatova,kude te SPAWN-va????Probvai Retrieval,Search and Destroy,Capture the Flag,HeadQuarters,Domination....i ela togava pak da si pogovorim!

Koito ne e igral tazi igra neka prosto da ia izigrae niama da sujaliava!: :punk..........i posle dobre doshul pri nas v MultiPlayer-a...prosto sha se razmajete! :punk

Ostanah bez nervi neshte i neshte da tragne tva CD2 pri installa* !? Nqkoi ako moje da pomogne neka da kaje kak, che kato cheta kakvi gi pishete i napravo ludvam pri misalta che nemoga da igraq. Nagradata za koito mi kaje e edno golqmo* po nego izbor :beerchug

Ostanah bez nervi neshte i neshte da tragne tva CD2 pri installa* !? Nqkoi ako moje da pomogne neka da kaje kak, che kato cheta kakvi gi pishete i napravo ludvam pri misalta che nemoga da igraq. Nagradata za koito mi kaje  e edno golqmo* po nego izbor  :beerchug

Iavno problema e obsht!!!Drupnete CD-to ot niakude drugade ili mi elate na gosti da vi go zapisha! :punk...eto vi link v koito moje da poluchite poveche vnimanie po,koito i da bilo vapros svurzan s igrata!Enjoy :punk

http://play.evrocom.net/forum/index.php?showforum=23

• 2 months later...

Айде ако тоя проблем с СД 2 още не е оправен някой ако може да качи свястни рарове плс. А ако не ако може да даде някой линк с работещ СД 2. 10х предварително :D !!!

• 2 weeks later...

РЕШИХ ПРОБЛЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като ви поиска сд 2 вие давате кенсел и след това НО....Копирате там от ЦД2 маин и го слагате дето се инсталанла грата...крака и ГОТОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...

Имам един проблем с тая игра:

значи както си играя тая игра, и сам на втората мисия, в някво село, дето тряа зривявам некав танк. И както си играя, по едно време играта забива. за втори път се случва, некой да знае некав пач, или от какво става така?

:)

Имам един проблем с тая игра:

значи както си играя тая игра, и сам на втората мисия, в някво село, дето тряа зривявам некав танк. И както си играя, по едно време играта забива. за втори път се случва, некой да знае некав пач, или от какво става така?

Ami patchove ima , oba4e edvali ot tova e problemat .... problemat e ne6to v teb za6toto sam prevartal igarata i ne mi e pravilo nikav problem .... oba4e 6te ti dam edin savet ..... Single Player Miri6i ot vsqkade idvai da igrae6 v serverite na evrocom eto ti i link4e http://play.evrocom.net/?a=details&g=cod-teams kam 20:00 chasa se sabirat baq horca ina4e ip to mu e 217.10.255.250:28961 a kakto vijda6 ima i o6te nqkolko servera , a neobhodimite ne6ta sa ti da si ka4i6 patch 1.5 version i si gotov :D :) :P ai uspeh i se nadqvam skoro da te vidq/im na boinoto pole :D Stra6na zaribqvka e ! ot li4en OPIT !

:)

Ami patchove ima , oba4e edvali ot tova e problemat .... problemat e ne6to v teb za6toto sam prevartal igarata i ne mi e pravilo nikav problem .... oba4e 6te ti dam edin savet ..... Single Player Miri6i ot vsqkade idvai da igrae6 v serverite na evrocom eto ti i link4e  http://play.evrocom.net/?a=details&g=cod-teams  kam 20:00 chasa se sabirat baq horca ina4e ip to mu e 217.10.255.250:28961 a kakto vijda6 ima i o6te nqkolko servera , a neobhodimite ne6ta sa ti da si ka4i6 patch 1.5 version i si gotov :D  :)  :P  ai uspeh i se nadqvam skoro da te vidq/im na boinoto pole :D Stra6na zaribqvka e ! ot li4en OPIT !

Da MULTI-to e prosto veliko....az druga igra ne pinznavam!Call of Duty Rulezz:)))

еми я дайте едно линкче за тоя пач, ще съм ви благодарен. :)

щото намирам патч само до 1.3, 1.5 немога да намеря :)

Eto brato ..... ei tuka ima absoliutno vsi4ko koeto ti trqbva i otdelno instrukcii za vlizane v vsi4ki serveri i kakto i v uo ai 4akame te na boinoto pole http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=626 hubavo 6a e ako se reg-ni6 v foruma ......... imame i clan forum taka 4e ako te priemat v nekoi clan saotvetno vliza6 v negoviqt clan forum i gleda6 taktiki ala bala sled korto vodite clan bitki

+connect 217.10.255.250:28960 това е ип-то за рифлес!

+connect 217.10.255.250:28961 това е за теамс сервера

+connect 217.10.255.250:28963 това е за унитед оффенсиве епхансион пак!

едно нешто трябва да се регне6 в този форум кадето бате пешо ти го е дал ина4е ако те приемат в клан и трябва да ти пратят паровата по персионал месеге да знаеш аиде успех на вси4ки които искат да играят в плау.евроком.нет а тези +connect се слагат като натиснеш веднъш мултиплаъер-а даваш десен бутон на мишката след това пропертиес и в таргета пи6е6 някои от тези +коннент и си готов само 4е трябва да има6 исталиран 1.4 па4 1.5 па4 и 1.51 па4 за унитед оффенсиве ако ги нямаш неможеш да играе6 мултиплаъер успех на вси4ки ПОЗДРАВ :D

А и зада не ви кицк ва пб-то упдатните си го и си свалете тези необходими фаилове в папка маи и папка уо картите на уо и старата аи незабравяите никак ви кракове ина4е играта неможе да тръгне (за мултиплаъер-а де е това) успех ПОЗДРАВ :D

А и зада не ви кицк ва пб-то упдатните си го и си свалете тези необходими фаилове в папка маи и папка уо картите на уо и старата аи незабравяите никак ви кракове ина4е играта неможе да тръгне (за мултиплаъер-а де е това) успех ПОЗДРАВ :D

a we nqma smisal da obqsnqva6 , za6toto v nk-a , koito sam dal e obiasneno ABSOLIUTNO vsi4ko ........ :D

Tui e edna mnogo hubava no jalko mnogo mi e slab komputara za da mi tragne :cry !!!

kolko pak da ti e slab ?!? bezproblemno tragva na 1 GHZ :punk stiga da namali6 grafikata i nqma da ima6 problemi ...... :punk :D

установих от какво ми забива :)

от крака! :)

може ли да ми дадете някав крак, който сте го сложили на вашта игра и не забива, знам че не му е тук мястото, сори за флуда, ама наистина ми тряа :)

ако искате да го пратите по пощата - str8_ballin@abv.bg :)

благодаря ви предварително :)

установих от какво ми забива :)

от крака! :)

може ли да ми дадете някав крак, който сте го сложили на вашта игра и не забива, знам че не му е тук мястото, сори за флуда, ама наистина ми тряа :)

ако искате да го пратите по пощата - str8_ballin@abv.bg :)

благодаря ви предварително :)

4ove4e crack za Multiplayer NE TI TRQBVA :D ako iska6 da go igrae6 v Single l4no az sam q prevartal s crack-a ot warez.ru :bgrin: ina4e za multi samo slaga6 CD-KEY-a v Multioptions i connectva6 :D si4ko to4no ! :D

• 1 month later...
  • 4 months later...

Здравейте искам да попитам как да инсталирам играта Call of Duty: United Offensive.Свалих играта и не мога да я разархивирам,защото няма rar-файлове.Някой коже ли да ми помогне да разбера как да я разархивирам за да получа BIN и CUE файлове.Благодаря предварително.

Здравейте искам да попитам как да инсталирам играта Call of Duty: United Offensive.Свалих играта и не мога да я разархивирам,защото няма rar-файлове.Някой коже ли да ми помогне да разбера как да я разархивирам за да получа BIN и CUE файлове.Благодаря предварително.

Ами отваряш си програмата WinRar и след това си отваряш папката къде то ти е свалена играта,маркираш първия файл от първия диск -mo-cdufa.001 и даваш Extarct to.Показваш къде да ти го екстрактни и готово.Вече ще имаш bin i cue.Така правиш и с втория диск.Дано да съм помогнал. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...