nibelungen Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 sorry,ama problema s 2.disc pri installa na expansion-a, v smisyl che ne ste da se zarezhda, vse oste si stoi, neka tezi ,koito za imali systija prob da mi objasnjat kak sa go preodoljali, 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Играта е много добра.Напомня ми Medal of honor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 nqkoi moje li da mi kaje taq igra call of duty;united offensive moga li da q igraq bez da imam instalirana purvata 4ast na call of duty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 nqkoi moje li da mi kaje taq igra call of duty;united offensive moga li da q igraq bez da imam instalirana purvata 4ast na call of duty. <{POST_SNAPBACK}> ne nemoje trea da si si instalnall parvata 4ast Call Of Duty i sled tova napravo extraxtva6 files v neinata papka - demek UO-to e kato update eto za pove4e informaciq CliCk HeRe !!! http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=3589 ai hora vlizaite az ve4e taq djaga q djagam 2 godini i ne mi pisva SuPeR QkA e I UO - to Sa6to CaLL oF DuTy RuLEz kvo da si govorim vze 5 nagradi na MTV - to 5 ot okolo 30 ob6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ee, njama li nekoj da help za cd 2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Az igaraia igrata veche poveche ot godina!Za men tova e nai-iakia 3D Action,koito sum igral(govoria v realistichen plan)!!!Grafikata e prosto perfketna chudno mi e che ima hora,koito ne mogat da ia oceneiat!!! @Basten ami kato igraesh na glupavi rejimi kato DM i TDM kakvo se oplakvash zatova,kude te SPAWN-va????Probvai Retrieval,Search and Destroy,Capture the Flag,HeadQuarters,Domination....i ela togava pak da si pogovorim! Koito ne e igral tazi igra neka prosto da ia izigrae niama da sujaliava!: ..........i posle dobre doshul pri nas v MultiPlayer-a...prosto sha se razmajete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ixB0 Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Ostanah bez nervi neshte i neshte da tragne tva CD2 pri installa* !? Nqkoi ako moje da pomogne neka da kaje kak, che kato cheta kakvi gi pishete i napravo ludvam pri misalta che nemoga da igraq. Nagradata za koito mi kaje e edno golqmo* po nego izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Ostanah bez nervi neshte i neshte da tragne tva CD2 pri installa* !? Nqkoi ako moje da pomogne neka da kaje kak, che kato cheta kakvi gi pishete i napravo ludvam pri misalta che nemoga da igraq. Nagradata za koito mi kaje e edno golqmo* po nego izbor <{POST_SNAPBACK}> Iavno problema e obsht!!!Drupnete CD-to ot niakude drugade ili mi elate na gosti da vi go zapisha! ...eto vi link v koito moje da poluchite poveche vnimanie po,koito i da bilo vapros svurzan s igrata!Enjoy http://play.evrocom.net/forum/index.php?showforum=23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Айде ако тоя проблем с СД 2 още не е оправен някой ако може да качи свястни рарове плс. А ако не ако може да даде някой линк с работещ СД 2. 10х предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 И аз имам същия проблем!!!Много се дразна!!!Няма ли някой да помогне??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 РЕШИХ ПРОБЛЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Като ви поиска сд 2 вие давате кенсел и след това НО....Копирате там от ЦД2 маин и го слагате дето се инсталанла грата...крака и ГОТОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Имам един проблем с тая игра: значи както си играя тая игра, и сам на втората мисия, в някво село, дето тряа зривявам некав танк. И както си играя, по едно време играта забива. за втори път се случва, некой да знае некав пач, или от какво става така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Имам един проблем с тая игра:значи както си играя тая игра, и сам на втората мисия, в някво село, дето тряа зривявам некав танк. И както си играя, по едно време играта забива. за втори път се случва, некой да знае некав пач, или от какво става така? <{POST_SNAPBACK}> Ami patchove ima , oba4e edvali ot tova e problemat .... problemat e ne6to v teb za6toto sam prevartal igarata i ne mi e pravilo nikav problem .... oba4e 6te ti dam edin savet ..... Single Player Miri6i ot vsqkade idvai da igrae6 v serverite na evrocom eto ti i link4e http://play.evrocom.net/?a=details&g=cod-teams kam 20:00 chasa se sabirat baq horca ina4e ip to mu e 217.10.255.250:28961 a kakto vijda6 ima i o6te nqkolko servera , a neobhodimite ne6ta sa ti da si ka4i6 patch 1.5 version i si gotov ai uspeh i se nadqvam skoro da te vidq/im na boinoto pole Stra6na zaribqvka e ! ot li4en OPIT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ami patchove ima , oba4e edvali ot tova e problemat .... problemat e ne6to v teb za6toto sam prevartal igarata i ne mi e pravilo nikav problem .... oba4e 6te ti dam edin savet ..... Single Player Miri6i ot vsqkade idvai da igrae6 v serverite na evrocom eto ti i link4e http://play.evrocom.net/?a=details&g=cod-teams kam 20:00 chasa se sabirat baq horca ina4e ip to mu e 217.10.255.250:28961 a kakto vijda6 ima i o6te nqkolko servera , a neobhodimite ne6ta sa ti da si ka4i6 patch 1.5 version i si gotov ai uspeh i se nadqvam skoro da te vidq/im na boinoto pole Stra6na zaribqvka e ! ot li4en OPIT ! <{POST_SNAPBACK}> Da MULTI-to e prosto veliko....az druga igra ne pinznavam!Call of Duty Rulezz:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 еми я дайте едно линкче за тоя пач, ще съм ви благодарен. щото намирам патч само до 1.3, 1.5 немога да намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 еми я дайте едно линкче за тоя пач, ще съм ви благодарен. щото намирам патч само до 1.3, 1.5 немога да намеря <{POST_SNAPBACK}> Eto brato ..... ei tuka ima absoliutno vsi4ko koeto ti trqbva i otdelno instrukcii za vlizane v vsi4ki serveri i kakto i v uo ai 4akame te na boinoto pole http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=626 hubavo 6a e ako se reg-ni6 v foruma ......... imame i clan forum taka 4e ako te priemat v nekoi clan saotvetno vliza6 v negoviqt clan forum i gleda6 taktiki ala bala sled korto vodite clan bitki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAS Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 +connect 217.10.255.250:28960 това е ип-то за рифлес! +connect 217.10.255.250:28961 това е за теамс сервера +connect 217.10.255.250:28963 това е за унитед оффенсиве епхансион пак! едно нешто трябва да се регне6 в този форум кадето бате пешо ти го е дал ина4е ако те приемат в клан и трябва да ти пратят паровата по персионал месеге да знаеш аиде успех на вси4ки които искат да играят в плау.евроком.нет а тези +connect се слагат като натиснеш веднъш мултиплаъер-а даваш десен бутон на мишката след това пропертиес и в таргета пи6е6 някои от тези +коннент и си готов само 4е трябва да има6 исталиран 1.4 па4 1.5 па4 и 1.51 па4 за унитед оффенсиве ако ги нямаш неможеш да играе6 мултиплаъер успех на вси4ки ПОЗДРАВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAIRAS Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 А и зада не ви кицк ва пб-то упдатните си го и си свалете тези необходими фаилове в папка маи и папка уо картите на уо и старата аи незабравяите никак ви кракове ина4е играта неможе да тръгне (за мултиплаъер-а де е това) успех ПОЗДРАВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Tui e edna mnogo hubava no jalko mnogo mi e slab komputara za da mi tragne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 А и зада не ви кицк ва пб-то упдатните си го и си свалете тези необходими фаилове в папка маи и папка уо картите на уо и старата аи незабравяите никак ви кракове ина4е играта неможе да тръгне (за мултиплаъер-а де е това) успех ПОЗДРАВ <{POST_SNAPBACK}> a we nqma smisal da obqsnqva6 , za6toto v nk-a , koito sam dal e obiasneno ABSOLIUTNO vsi4ko ........ Tui e edna mnogo hubava no jalko mnogo mi e slab komputara za da mi tragne !!! <{POST_SNAPBACK}> kolko pak da ti e slab ?!? bezproblemno tragva na 1 GHZ stiga da namali6 grafikata i nqma da ima6 problemi ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str8_Ballin Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 установих от какво ми забива от крака! може ли да ми дадете някав крак, който сте го сложили на вашта игра и не забива, знам че не му е тук мястото, сори за флуда, ама наистина ми тряа ако искате да го пратите по пощата - str8_ballin@abv.bg благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 установих от какво ми забива от крака! може ли да ми дадете някав крак, който сте го сложили на вашта игра и не забива, знам че не му е тук мястото, сори за флуда, ама наистина ми тряа ако искате да го пратите по пощата - str8_ballin@abv.bg благодаря ви предварително <{POST_SNAPBACK}> 4ove4e crack za Multiplayer NE TI TRQBVA ako iska6 da go igrae6 v Single l4no az sam q prevartal s crack-a ot warez.ru ina4e za multi samo slaga6 CD-KEY-a v Multioptions i connectva6 si4ko to4no ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Tva e SupEr qka igra na men mn mi haresva Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Здравейте искам да попитам как да инсталирам играта Call of Duty: United Offensive.Свалих играта и не мога да я разархивирам,защото няма rar-файлове.Някой коже ли да ми помогне да разбера как да я разархивирам за да получа BIN и CUE файлове.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Здравейте искам да попитам как да инсталирам играта Call of Duty: United Offensive.Свалих играта и не мога да я разархивирам,защото няма rar-файлове.Някой коже ли да ми помогне да разбера как да я разархивирам за да получа BIN и CUE файлове.Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Ами отваряш си програмата WinRar и след това си отваряш папката къде то ти е свалена играта,маркираш първия файл от първия диск -mo-cdufa.001 и даваш Extarct to.Показваш къде да ти го екстрактни и готово.Вече ще имаш bin i cue.Така правиш и с втория диск.Дано да съм помогнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.