Jump to content
BulForum.com

Call of Duty

chochosan

Recommended Posts

Breee tva e basi qkata igra, zabravi wolfenstein enemy territory tva tuka e luda rabota, i grafikata e nenormalna , i zvuci i gameplay, kato te tresne neshto mnogo qko padash na zemqta i 5 secundi ti e zamazano pred ochite dokato se osvestish :)

nqkoi pusna li si q veche? spored men tova trqbva da se igrae v play.evrocom.net

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Hm kakvo i e po-qko bre? 4e toi Ekipa deto e pravil 2te igri e edin i susht...engine-a e na Quake3 i pri dvete igri. Ne kazvam, 4e igrata e losha ama vie taka e hvalite, 4e vse edno e edinstvenata na sveta. I e izklu4itelno tupo tova, 4e te prerajda vseki pat na razli4no mqsto i 4e nqkoi lamer go prerodi to4no zad teb i hopa razbirash li toi te ubil. Az za kvo sam si igral da pro4istvam perimetara, za da gi rodi posle zad men...bati tupotiqta.

Single playera e dobar na igrata, makar 4e slojnostta mu i na max slojnost ne e koi znae kakvo. Ima samo 1 misiq deto e po-zorlen da se mine i tq e kogato prevzemash i posle se nalaga da odurjash edna sgrada...i to e problem glavno dokato zapomnish putishtata do skapanite orujiq protiv tankove.

Напълно съм сагласен с basten играта е хубава да...на мен графиката не ми прави толкова впечатлвние не знам за другите-игра като игра,е да зашеметяването е яко :) хитро измислено

Много си приличат с ЕТ явно от екипа както каза basten B)

grafikata qvno ne vi haresva tuj kato nqmate podhodqshtiq hardware za da q vidite, s directx 9 compatible karta naistina izglejda mnogo dobre, rastitelnostta e super gusta , hrastove trevi, vse edno gledam mother nature na 3dmark 2003, vodata e mnogo realistichna, slunceto kato gledash direktno v nego posle kato se ogledash naokolo vse oshte ti e svetul ekrana vse edno si zaslepen za izvestno vreme, moje i da e mod na Q3 engine-a ama togava shte e totalno prenapisan...

Gledal sam q na dostato4no moshna mashina. P4 3 GHz s Rad9700 pro i 1 GB ddr. Ne e moq mashinata, no puk defakto i na moita ne izglejda razli4no.

The_Dragon, az si go govorih naizust tova. BTW ako se vgledash vnimatelno shte vidish, 4e producentite ot activision sa vklu4ili dosta ot otbora pravil et v tozi za call of duty. Li4no az reshih da proverq ne sam li pone malko prav i vij kakvo ostanovih:

Mark Lamia, Laird M. Malamed, Matthew Beal, Steve Holmes, John Fritts, Doug Avery, Jonathan Moses i t.n... koito e izlishno da kazvam, 4e sa ot u>Production Team. Da ne govorim, 4e i testerite sa sushtite, koeto dopulnitelno otvurjdava fakta, 4e igrite shte imat edin i susht duh.

Kakto i da e produljavam da mislq, 4e igrata ne e tolkova vpe4atlqvashta kolkoto e opisana.

Моля помогнете,

при инсталацията на COD всичко върви добре до момента, в който ми поиска да сложа CD2. Слагам го натискам ОК и нищо , не ще да продължи.

Пробвах три варианта:

с IMAGE fail na FANTOM CD

със записани дискове

и с копирани дискове върху харда

Между другото CD2 на COD го теглих втори път и пак не ще.

• 2 weeks later...

Hora imam edin problem , kato pusna igrata , monitora mi minava na 60Hz , kato se vurna v windows otnovo 90Hz . Burnikah iz Options-a na igrata ama tam niama nishto za Hz , probvah s razdelitelnata sposobnost , no pak ka4va s 0.5 Hz nagore . Moje li niakoi da mi pomogne ?

P.S. S nai-novite driveri na kartata sam

Hora imam edin problem , kato pusna igrata , monitora mi minava na 60Hz , kato se vurna v windows otnovo 90Hz . Burnikah iz Options-a na igrata ama tam niama nishto za Hz , probvah s razdelitelnata sposobnost , no pak ka4va s 0.5 Hz nagore . Moje li niakoi da mi pomogne ?

P.S. S nai-novite driveri na kartata sam

S koi draiveri si? Ako si sys po stari ot 51.** shte iamsh podoben problem v OpenGL, ako ne si svalish ReForce(i drgi podobni programi) koito zadavat chestotite na monitora ot draivera pri razlichnite razdelitelni sposobnosti v 3D

• 1 month later...

problem!

instalira se uspeshno -> intro -> menu -> i kato izbera new games( i tam stepenta na trudnost) se zarejda do polovinata i pc-to se restartira(ne me izhvurlya) :confused

neshto poznato?

izglejda na radeon 9200 vurvi samo na 800x600.

Napravih tozi post poneje mnogo mi se iska da igraq lubimata si igra ne sam,a s pove4e hora v servera-predpolagam,4e i za vas e taka.Ideata mi e taka,4e iskam da izberem(estestveno vseki 6te kaje koga mu e nai-udobnia 4as)i 6te si napravim edin 4as udoben ako ne za vsi4ki to pone za po-goliama 4ast ot horata,koito obi4at tazi igra,a ne da se debnem kato ku4e i kotka i da se to4im 1 po edin.Moeto predlojenie e da se sabirame v servera kum 19:00.Neka vseki da postva udoben 4as,za da mojem da izberem nai-udobnia variant!

• 4 weeks later...

Pomognete mi pls.Izteglih si kartite i gi extraktnah v main papkata,no kato startiram igrata i se opita da zaregi niakoq ot novite karti i mi izpisva Couldn`t load maps/mp/evreux.bsp naprimer za6to e taka i kak moga da opravia problema pls help!!!10x

Pomognete mi pls.Izteglih si kartite i gi extraktnah v main papkata,no kato startiram igrata i se opita da zaregi niakoq ot novite karti i mi izpisva Couldn`t load maps/mp/evreux.bsp naprimer za6to e taka i kak moga da opravia problema pls help!!!10x

карти

аз от тук ги теглих и нямах никакви проблеми даже снощи играхме на тях

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...