Nax Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Опитвам се да отворя един PDF, но ми казва, че издателя е ограничил възможността да се гледа само за 1 компютър.. някой случайно да знае начин да се разбие тази защита, търсих из форума, но не успях да намеря нищо по въпроса ето и съобщението: има ли начин да го прецакам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Предполагам си разцъкал тук там по диалоговите прозорци и очевидното -> че това е същия комп и си възстановил от бекъп както пише Ако накрая стигаш до някаква парола която да въведеш пробвай PDF Password Remover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted September 8, 2006 Author Share Posted September 8, 2006 аа не става така като кликнеш първото ти се отваря сайта на Adobe и иска да ти активира продукта (активира го без проблем), но после пък ми казва, че трябва да ида на сайта на издателя за да му вкарам там някъв код и тогава ще ми даде права.. пробвах и с PDF Password Remover, но понеже няма парола и дава failed нз кво да го правя тва нещо май нема да може да го кракнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.