RaZoR Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Бая голяма сметка навъртях да звъня по фирмите да го търся,а имаше и такива които дори не са го чували !Имам много мерак на това дъно да си изпъна Атлончето ,а никъде немога да го намеря.Знаете ли фирма в Пловдив / София която може да го достави евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Бая голяма сметка навъртях да звъня по фирмите да го търся,а имаше и такива които дори не са го чували !Имам много мерак на това дъно да си изпъна Атлончето ,а никъде немога да го намеря.Знаете ли фирма в Пловдив / София която може да го достави евентуално. В Жар по поръчка може и да се навият да ти го внесат. Иначе в бг Абит трудно ще намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 8, 2006 Author Share Posted September 8, 2006 Абе звънях и в Плесио.Те уж имали пълната гама.Ония ми каза ,че нямам шанс скоро да пристигне. Абит има много ,но не и Fatal1ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.