Raging Fire Posted September 25, 2006 Author Share Posted September 25, 2006 ще се разберем в екс-а пп. подписа ти е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Beta сеста на играта вече свърши и в момента всичко е обновено. Всички акаунти са изтрите и ще трябва да се регнете наново , но това не е голяма пречка. Клиента на играта е 600 MB и ще можете да го свалите от ифициалния сайт на играта Link, ако някой има по - бърз интернет , ще го помоля като свали клиента да го качи някъде , защото аз го свалям много бавно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 бях спрял да я играя.сега го тегля клиента и до към час и нещо е готов.ще го шерна в дс++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 бях спрял да я играя.сега го тегля клиента и до към час и нещо е готов.ще го шерна в дс++ Как ти е ника в DC++ и в кой хъб да те търся, че ми стана интересна тая игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Как ти е ника в DC++ и в кой хъб да те търся, че ми стана интересна тая игра? хъбът е warezru.kicks-ass.org аз съм frodo пише,че е free довечера ша вляза да я вида кви са промените Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 oshte li e free ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Някой след като го свали, ще може ли да го сложи в локала, че много бавно го дърпам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 oshte li e free ? Да и ще си остане , с малката разлика , че някои екстри са платени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 какви са тези бронзови,сребърни и златни пакети? парите в играта вече ще се купуват ли наистина? какъв е този промоционален код? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 какви са тези бронзови,сребърни и златни пакети?парите в играта вече ще се купуват ли наистина? какъв е този промоционален код? Link Обикновено всички са по един месец и ти дават определено количество пари, по голям процент експириънс от нормалния и други екстри, а promo code -a доколкото знам изпълнява същите функций , но той се дава безплатно на случайно избрани играчи по някакъв случай примерно Коледа или някакъв празник и т.н., но не знам дали е за определен период от време... EDIT: Сега като поиграх в сърварите има много lag , но скоро трябва да пуснат един пач да го оправят , че направо не се живее... Ако истате мога да я кача в data.bg EDIT2: за тези , които не могат да я свалят от download.com - Link за друг mirror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Тъкааа, днес попаднах пак на сайта на тази игричка. Гледам че в момента се организра турнир по кланове. Трябват ми ~4 човека за отборче, а не ми се занимава с чужденци. Ако има навити- xfire: ragingf или на пм-че тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Тъкааа, днес попаднах пак на сайта на тази игричка. Гледам че в момента се организра турнир по кланове. Трябват ми ~4 човека за отборче, а не ми се занимава с чужденци. Ако има навити- xfire: ragingf или на пм-че тук. само не зная как ги играят тия турнири-днеска не можах да влезна колкото и да пробвах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 30, 2007 Author Share Posted April 30, 2007 само не зная как ги играят тия турнири-днеска не можах да влезна колкото и да пробвах зависи от сървъра до преди 10 секунди играх. новият ми ник е pownr92, ако се засечем да знаете, че аз съм ви пукнал шарото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Това играе ли го някой още ? Днес се пробвах да си направя акаунт там...... 20 мин мисли нещо Сещам се че преди , когато излезе, ставаше добро меле с чужденците, сега как е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 аз отдавна се отказах. толкова много хакери не съм срещал дори в сървърите без cheating death на контра страйка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 аз отдавна се отказах. толкова много хакери не съм срещал дори в сървърите без cheating death на контра страйка Вярно Аз не бях влизал от една камара месеци , те дори и самата игра попроменили малко гледам . Не могат да се купуват всички видове оръжия, някакви абонаменти..............., не може да се заляга вече, само да се кляка........ . И много хакери навсякъде Направо ме разбиха - където и да вляза - някой набарал някой скрипт и работи с него И като няма админски права - трябва или да го търпиш до края на рундовете , щото след това сам се маха да не го махне мастера на стаята, или да излезеш ти от стаята . Абе играе се някак си . На мен ми прави странно удоволствие все още тази игра Ако някой все още я играе : може да си направим частна стая с парола и да си играем само ние , без хакорляците от чужбина Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka78 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka78 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 :gangstah: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo44 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 1в1 по всяко време когато кажеш ima li meraklii za igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beka78 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 има ли мераклии на тази игра ако някой иска да ме потърсив играта никат ми е ( nasko78 ) имам и клан Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Баси некрофилията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.