Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 ЕТО Я ИГРАТА НА ЛОКАЛ. Мисля да я инсталирам и аз,да видя дали си заслужава и ако да - да си спретнем една онлайн игричка Ок. тогава аз я спирам. кажете си никовете. ето никове на другите българи: fishy99999 colorless supernatural bgsnipe dragon6090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Егати и ъпдейтите ! Тегля вече 3-ти ъпдейт (който между другото е над 80мб ) и има още 1 Ако й той е колкото останалите - може да не ми стигне търпението да я инсталирам тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 незнам кво става ама влязох в два сървара и някакви ме кикнаха???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Егати и ъпдейтите ! Тегля вече 3-ти ъпдейт (който между другото е над 80мб ) и има още 1 Ако й той е колкото останалите - може да не ми стигне търпението да я инсталирам тая игра последния е 30мб. незнам кво става ама влязох в два сървара и някакви ме кикнаха???????? случва се Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Nickname : waterman14 Ще е хубаво някой да прави сървар и да се разбираме кога да играем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 аз съм vaseto аре да си направим сървър,че само ме кикват тъпите чужденци и не мога да разбера защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Добре. Днес в 9ч. имам битка. Може в 6 да се съберем и да поиграем. Ако има навитаци пишете, за да ви кажа инфо за сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 аз съм vasetoаре да си направим сървър,че само ме кикват тъпите чужденци и не мога да разбера защо Аз играя в US West и никой досега не ме е киквал. А доколкото сървара ако се съберем достатъчно хора ще сложим една парола и никой няма да ни притеснява. Добре. Днес в 9ч. имам битка. Може в 6 да се съберем и да поиграем. Ако има навитаци пишете, за да ви кажа инфо за сървъра. 6 ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 ако не изляза на кафе и аз ще влезна дайте тук инфото за сървара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 значи в 6 часа. реалма е London UK, mission, руума се казва Bulgaria и е с парола bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 nick :bobibravo още има да правят по тая игра,ма може и да се включа в 6 (става дума за тая вечер нали ? ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 да. сървъра е пуснат от 6 без 5. приятна игра все пак е бета, въпреки че не виждам какво трябва да се прави освен няколко бъга.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 да. сървъра е пуснат от 6 без 5. приятна игра все пак е бета, въпреки че не виждам какво трябва да се прави освен няколко бъга.. намерих сървъра ,но като написах паролата : bg ,ми излезе шибаният надпис : вие не можете да влезете ! Явно паролата е тази ,защото като пробвах други пароли и ми излизаше направо : грешна парола. Що не можах да влезна и аз не мога да кажа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 ами закъснял си като почне играта и има пас е тъка ние играхме 2 игри (аз, фродо и едно приятелче) и стана добре. може би ако има желаещи утре може да попуцаме пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 игричката е яка ама трябва повече хора да стане карамбата пък тряа и да науча и копчетата,че ся само вървях като пушечно месо викам да се организираме поне 10 човека и да направим Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Сори на всички, че не можах да се включа, но имах ангажимент. Утре по същото време ли ще го правите и ако да ще може ли да е on повече време. Защото аз съм вкъщи към 6:30 и не ми се иска да го пропусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Сори на всички, че не можах да се включа, но имах ангажимент. Утре по същото време ли ще го правите и ако да ще може ли да е on повече време. Защото аз съм вкъщи към 6:30 и не ми се иска да го пропусна. ок. аз и митко (colorless) ще сме на линия в 6,30. Сървърната информация ще е същата. Просто бъдете онлайн в 6,30 и аз ще ви извикам с покана в сървъра. за frodo ще обясня контролите: ~ - избор на герой (медик, скаут,комбатант и т.н.) работи само като умреш 1- пуска ви 1-вото оръжие (юмруци) 2- пистолет 3- главно оръжие 4- граната ТАБ- показва резултата SHIFT- Претъркулване напред/ляво/дясно SPACE- скок ENTER- чат F1- чат за отбора (+ЕНТЕР) F2- чат за всички (+ЕНТЕР) F3- чат за клана (+ЕНТЕР) W- напред S- назад A-наляво D- надясно Q- накланяне (ляво) E- накланяне (дясно) C- клякане M- миникарта 2хW- спринт резултати от битката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Тъпото е че няма оптика на оражията кат на цс (ест освен снайпера) . И незнам , ама нещо ми лагва на мойта машина - AMD Athlon 1700+ , R9550 120/120 , 768mb RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 Тъпото е че няма оптика на оражията кат на цс (ест освен снайпера) . И незнам , ама нещо ми лагва на мойта машина - AMD Athlon 1700+ , R9550 120/120 , 768mb RAM има. ти кво очакваш да има оптика на мп5нави-то ли бе тоше ? има автоматични отъжия с оптика. лагва ти, защото не можеш да я настроиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аз се пиша akudja и наистина трябват поне 10 човека зада бъде весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 ами айде де,да се съберем повече.доколкото разбирам днеска в 18.30часа,така че всички да сте на линия да попуцаме малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 значи днес на линия сме за сега: аз /fishy99999/ colorless /colorless/ frodo /vaseto/ akudja(ако иска) /akudja/ LaN (чакам потвърждение) russsi (чакам потвърждение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 russsi (чакам потвърждение) Дори и аз не знам дали ще успея, но ще направя всичко възможно да се включа. Инфото за сървара доколкото знам е същото нали??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 няма проблеми тук съм ще поцъкаме ето и малко мои резултати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 аз /fishy99999/ colorless /colorless/ frodo /vaseto/ akudja /akudja/ LaN (чакам потвърждение) russsi /???/ радвам се че сме повечко този път просто в 6:30 бъдете в London, UK -> missions и аз ще ви поканя. Само ще помоля russsi да си каже ника в играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.