Botev1912 Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 Na toza windowsa kato sherna neshto i kato se optaim da vleza ot drug komputar v shernatite neshta i mi dava parola, koqto nikoga ne sam vavejdal . Kajete moje li da se mahne tazi parola i ako moje kak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 He he, dobre si pravi toi - tva e nai-svestnoto neshto v win2000 Vavedi si user & password sashtestvivashti v mashinata s win2000 i si vatre Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 А случайно да има и юзернейм който също за 1ви път виждаш. И при мен така става някога има 2 възможности(поне така ис мисля де)1во няма достъп до твоя компютър поради някаква причина незнам каква ти ще си видиш ама просто няма и виж правилно ли си написал името на ПЦ-то.Може достапа да е забранен,администратора на мрежата също попитай за permision и прочие Дано се справиш успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 Edinstvenata prichina e, che win2K ne share-va prosto ei taka. Prava za dostap se davat samo za registriranite users v mashinata ili domaina kam koito prinadleji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 Osven tova, koeto e kazal Godfather, ako enable GUEST akaunta mai sashto ste stane. Tozi variant obache ne e mnogo preporochitelen osobeno ako na vaprosnata mashina ima Internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 27, 2003 Author Share Posted November 27, 2003 Znachi posledno kvo trqbva da naprava za da moje da se vliza ot drug komputar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 Znachi posledno kvo trqbva da naprava za da moje da se vliza ot drug komputar Vavejdash tozi username (i saotvetno password), s koito se logvash v win2K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.