netrootbg Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Трябва ми техник който е сертифициран от HP да работи на тяхно оборудване когато е под гаранция. Работата е извън страната. Заплащането е минимум 3000 евро на месец. Честно казано не съм сигурен колко ще е горната границата, но минимума ще бъде толкова. Ако има желаещи най - добре да ми изпратя лично съобщение. Да повторя: HP Certified Technician. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Трябва ми техник който е сертифициран от HP да работи на тяхно оборудване когато е под гаранция.Работата е извън страната. Заплащането е минимум 3000 евро на месец. Честно казано не съм сигурен колко ще е горната границата, но минимума ще бъде толкова. Ако има желаещи най - добре да ми изпратя лично съобщение. Да повторя: HP Certified Technician. Малко е извън темата, но искам да те попитам за коя държава става въпрос по-точно и дали си наясно как се придобива такъв сертификат. И за какво оборудване става въпрос? HP е голяма фирма и имат доста отдели Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 Малко е извън темата, но искам да те попитам за коя държава става въпрос по-точно и дали си наясно как се придобива такъв сертификат. И за какво оборудване става въпрос? HP е голяма фирма и имат доста отдели В момента става въпрос за Босна и по - точно за Сарево. Мисля че този техник ще има и кратка обиколка из Косово. На някой може да му се стори като опасно мястно, но не е така. Вече съм над 6 месеца в Босна и по нищо не може да се каже че е имало война преди няколко години. Нямам идея как се придобива такъв сертификът. Ще поддържа десктоп машини и сървъри. Ние си имаме достатъчно квалифициран персонал, въпроса е че има някакво изискване на hp . Работодателя е канадската компания от подписа ми. Клиента е Нато. Съответно получаваш всички привилегии на военните че даже и отгоре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 /off men me sumnqwa da ima hora v bg s takuf serifikat,zastoto ako go imat nqma da sedat v bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 /off men me sumnqwa da ima hora v bg s takuf serifikat,zastoto ako go imat nqma da sedat v bg Сертификата се получава Онлайн, но не разбрах някой подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Има такива хора. Но те и тук вече получават толкова, колкото ще им предложат и там - така че трудно се блазнят да излязат навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Добре де, обяснете как се получава такъв сертификат. Клиента е Нато. Съответно получаваш всички привилегии на военните че даже и отгоре. Това включва ли безплатен ултрабърз сателитен интернет от сървърите на нато?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Добре де, обяснете как се получава такъв сертификат. Не виждам смисъл, при положение, че те мързи сам да потърсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 Това включва ли безплатен ултрабърз сателитен интернет от сървърите на нато?? Под привилегии разбирай: имунитет, храна, евентуално жилище и т.н. Няма такива екстри като интернет през сателит на нато . Има други неща през техните сателити . w00x кажи какво съм пропуснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Не виждам смисъл, при положение, че те мързи сам да потърсиш. Верно ли бе тарикат :allien смисълът е че човек, който е взел такъв сертификат или е в процес на взимането му, може да ти каже 100 пъти повече подробности и неща които не се пишат в сайтовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Верно ли бе тарикат :allien смисълът е че човек, който е взел такъв сертификат или е в процес на взимането му, може да ти каже 100 пъти повече подробности и неща които не се пишат в сайтовете. Ако си видял, попитах по-нагоре. netrootbg каза, че не знае, а и никой не отговори. Затова потърсих сам. Защо реши, че няколко дена след това някой взел такъв сертификат ще прочете темата и ще ти каже за какво става въпрос при положение, че един път вече е попитано? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Съответно получаваш всички привилегии на военните че даже и отгоре . /* off */ Стани военен: ще ти дадем безплатна храна, ще ти дадем безплатни дрехи, ще ти дадем безплатно жилище, ще ти намерим жена, ще ти направим деца... :> /* on */ за каква комбинация от хардуер/софтуер става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 /* off */Стани военен: ще ти дадем безплатна храна, ще ти дадем безплатни дрехи, ще ти дадем безплатно жилище, ще ти намерим жена, ще ти направим деца... :> /* on */ за каква комбинация от хардуер/софтуер става въпрос? Не забравяй че си цивилен. Само клиента ни е военен. 106x Rack(2U) server Dual Core Intel Xeon 5160 (single) CPU upgradeable to 2 processor Level 2 Cache memory 4 MB PC2-5300 DDR2 Fully Buffered DIMMs (4 x 1 GB) Integrated Smart Array p600/512 Controller with Battery Backed Write Cache Enabler. 8 Hot Plug Small Form Factor Drive bays 3 PCI-X/E expansion slot Redundant Hot Plug 1000-W Power Supply Module (IEC cord EURO) Integrated Lights Out 2 (iLO 2) Standard remote server Management Redundant Hot-Plug Fans 3.5” FDD 1,44 MB DVD-ROM 8x/24x Embedded Dual Multifunction Gigabit Network Adapters with TCP/IP Offload Engine На работнище станиции не мога да намеря спецификациите но са 405 на брой. Windows - Active Directory + Exchange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.