Jump to content
BulForum.com

America's Army : Special Forces

russsi

Recommended Posts

Игрицата ми се струва доста добра. Още не знам точно какво представлява геймплея, но посетете официалния сайт и сами разберете.

Home Page

Download

Клиентът е доста голям - цели 897 mb и точно това ме впечатли. Ако погледнете малко от скрийновете на сайта ще разберете, че графицата е доста над средното ниво. Понякога скрийновете заблуждават и затова сами ще трябва да се уверите.

americasarmy2.jpg

Това никак не е лошо за online FPS

Регнах се без проблем и според мен и вие няма да имате проблеми. Единственото неудобство е , че когато се регвате вие пишете вашия username и e-mail адрес, а паролата ви се праща на мейла. Обикновено паролата която ви изпращат е доста трудна за запомняте, но няма проблем. Логвате се с нея и си я сменяте от опцийте на вашия акаунт. Сега съм я пуснал да се тегли и използвам File Front от големия избор, който ви се предоставя.

P.S. Само за малко внушително инфо. Регнатите в играта досега са 7 милюна и нещо, а това според мен е доста.

Тва не е ли малко старо? или има няква нова версия :)

Не знам. Ако питаш дали това не е версията която има качена на локалния не е. Тази е изцяло мулти ориентирана и е безплатна. и със сигурност не е от 2002.

не сваляйте версията от warez-а. не работи. и да от 2002ра е ;). ориентирайте се към по-перспективни неща. warrock например. скоро ще направя тема за играта.

не сваляйте версията от warez-а. не работи. и да от 2002ра е ;). ориентирайте се към по-перспективни неща. warrock например. скоро ще направя тема за играта.

Онази версия, която е качена на локала е 2.10 и е от 2002, но версията на сайта е 2.6 и разликата е 100mb ако не и повече. Сега играя тренировъчните мисий и мога да кажа, че предлага много повече от Warrock. Играта може и да е стара, но получава ьпдейти ежемесечно, ако не и ежеседмично не знам, но за безплатна, графиката е доста над средното ниво.Според мен тази игра надминава warrock, по много критерий ,както и геймплея, така и графикат, но това си е лично мое мнение.

Онази версия, която е качена на локала е 2.10 и е от 2002, но версията на сайта е 2.6 и разликата е 100mb ако не и повече. Сега играя тренировъчните мисий и мога да кажа, че предлага много повече от Warrock. Играта може и да е стара, но получава ьпдейти ежемесечно, ако не и ежеседмично не знам, но за безплатна, графиката е доста над средното ниво.Според мен тази игра надминава warrock, по много критерий ,както и геймплея, така и графикат, но това си е лично мое мнение.

и аз си мислех тъка по време на трейнинг мисиите :love сам ще се увериш. не искам да си насаждам мнението на никой :wub:

Не знам. Ако питаш дали това не е версията която има качена на локалния не е. Тази е изцяло мулти ориентирана и е безплатна. и със сигурност не е от 2002.

Аз незнаех даже че има и версия която не е мулти ориентирана ;) . Все пак играта май си е старата, сигурно има някви ъпдейти, за да има 100мб разлика

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...