russsi Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Игрицата ми се струва доста добра. Още не знам точно какво представлява геймплея, но посетете официалния сайт и сами разберете. Home Page Download Клиентът е доста голям - цели 897 mb и точно това ме впечатли. Ако погледнете малко от скрийновете на сайта ще разберете, че графицата е доста над средното ниво. Понякога скрийновете заблуждават и затова сами ще трябва да се уверите. Това никак не е лошо за online FPS Регнах се без проблем и според мен и вие няма да имате проблеми. Единственото неудобство е , че когато се регвате вие пишете вашия username и e-mail адрес, а паролата ви се праща на мейла. Обикновено паролата която ви изпращат е доста трудна за запомняте, но няма проблем. Логвате се с нея и си я сменяте от опцийте на вашия акаунт. Сега съм я пуснал да се тегли и използвам File Front от големия избор, който ви се предоставя. P.S. Само за малко внушително инфо. Регнатите в играта досега са 7 милюна и нещо, а това според мен е доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Тва не е ли малко старо? или има няква нова версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 6, 2006 Author Share Posted September 6, 2006 Тва не е ли малко старо? или има няква нова версия Не знам. Ако питаш дали това не е версията която има качена на локалния не е. Тази е изцяло мулти ориентирана и е безплатна. и със сигурност не е от 2002. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 не сваляйте версията от warez-а. не работи. и да от 2002ра е . ориентирайте се към по-перспективни неща. warrock например. скоро ще направя тема за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 не сваляйте версията от warez-а. не работи. и да от 2002ра е . ориентирайте се към по-перспективни неща. warrock например. скоро ще направя тема за играта. Онази версия, която е качена на локала е 2.10 и е от 2002, но версията на сайта е 2.6 и разликата е 100mb ако не и повече. Сега играя тренировъчните мисий и мога да кажа, че предлага много повече от Warrock. Играта може и да е стара, но получава ьпдейти ежемесечно, ако не и ежеседмично не знам, но за безплатна, графиката е доста над средното ниво.Според мен тази игра надминава warrock, по много критерий ,както и геймплея, така и графикат, но това си е лично мое мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Онази версия, която е качена на локала е 2.10 и е от 2002, но версията на сайта е 2.6 и разликата е 100mb ако не и повече. Сега играя тренировъчните мисий и мога да кажа, че предлага много повече от Warrock. Играта може и да е стара, но получава ьпдейти ежемесечно, ако не и ежеседмично не знам, но за безплатна, графиката е доста над средното ниво.Според мен тази игра надминава warrock, по много критерий ,както и геймплея, така и графикат, но това си е лично мое мнение. и аз си мислех тъка по време на трейнинг мисиите сам ще се увериш. не искам да си насаждам мнението на никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Не знам. Ако питаш дали това не е версията която има качена на локалния не е. Тази е изцяло мулти ориентирана и е безплатна. и със сигурност не е от 2002. Аз незнаех даже че има и версия която не е мулти ориентирана . Все пак играта май си е старата, сигурно има някви ъпдейти, за да има 100мб разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.