GeorgiK Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 В безсънните нощи в четене на книги за религията на инките и какво ли още не на майната си американска, такива теми просто ми оправят настроението. Може би аз съм пълен идиот (да бе, може би...) и на такива неща човек не се смее, ама то кой ли ме брои мен. Дет викате и 2% са ни много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 винаги ли когато нямаш как да отговориш смислено на зададени въпроси и не желаеш да признаеш съществуването на други гледни точки, прибягваш към лични нападки и обвинения в избивнае на комплекси? а твоята мания за величие вродена ли е или по-късно придобито увреждане? нищо лично, само питах .Никой май не обича да пада по гръб Мегаломанията й е вродена, зодиакална Опитай се да кажеш на някой лъв, че не е идеален, не е велик, че не е най-най- и ще чуеш гръмкия му рев (и нищо повече) Иначе за коалицията - ако отпадне християнството - вписвай ме! Аз съм атеист Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Имаше една песен на Кали - Чужда, в която се пееше "знам че те възбужда да удариш чужда" Повечето тук са кичари и не слушат фолк, но както и да е, визирам текста от песента. Ако човек е женен би трябвало да има някакви задръжки да не се хвърля на чуждо. Не виждам нищо странно в това от време на време да има по някоя изневяра в брака, но ако тя не разваля брака разбира се. Примерно мъжа е в командировка и удари кьоравото, една вечер нещо различно от на жена му свирките не би било въобще зле, както някои тук си го представят. Все пак човек живее веднъж, и вместо да съжаляваш за нещо което не си направил, го направи на момента. И пак повтарям, без да се разваля семейство, брак, отношения м/у партньорите. А приказки от сорта на вярната мома Калинка и чичо Коце, въобще не вървят в наши дни, може би преди 70-80 години е било немислимо, но в настоящето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Повечето тук са кичари и не слушат фолк, но както и да е offtopic - айде айде... все едно не сме ходили на hardcore партита едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 въобще не вървят в наши дни, може би преди 70-80 години е било немислимо, но в настоящето... Мноо ясно.. ся всичко живо се плющи като невидяло а ние пишем по форумите за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.