evi^^ Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 ами до скоро нямах хоби,но сега може да се каже ,че имам.Снимам си разни неща ( е не особено сполучливо ,но все пак... ).Ако ви е интересно вижте тук - http://el1gh7.deviantart.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Ами да не стана банален, но и аз обичам да слушам музика(едва ли има някой който да не обича), обичам да се занимавам с ПС-то си, да чета книги, да ловя риба, да се разхождам сред природата и още доста неща, за които се иска време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Моето хоби е и моята слабост... - обажавам да събирам камъни... Мога с часове да ги разглеждам...,докато другите например опаткват бирата Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ето това е едното ми хоби. http://img97.imageshack.us/my.php?image=2je7.jpg http://img97.imageshack.us/my.php?image=3xf5.jpg Дето се вика - No Comment :-) Другото е значително по-миролюбиво - готвене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Nali v na vseki profila ima grafa - interesi ?!?!?!? tam ne e li po hava da se pishat tiq raboti Ako nqkoi vse pak go marzi da klika tam eto za men: Old School GOA , Mnogo dark Psychedelic trance,0-day, warez,Psihologiq,Hek,Psihoaktivni substancii,Politika,Ikonomika,Cappy /Coca Cola™/ Къде забрави китарата, момче Моето основно хоби е колелото. Напоследък леко занемарено, но го очаква силен и дълъг период в най-скоро време Обичам да играя футбол чат-пат. Много обичам да пътувам. Обичам да прекарвам свободното си време някъде по балканите и горите Не на последно място обичам да играя разни зарибителни игри. Музиката няма да я споменавам като хоби, за мене тя е като въздуха. Обичам и на кино да ходя. Амм основно това е може би. Ох, забравих че обичам да се ровя във всякакви безнадеждни компютри и да ги възстановявам и поправям. Работещ Правец 8Д ?? Нямате проблем само дискети си носете Ми това е мисля Има и една камара други дреболии ама ще стане дълго пак Хобита и интереси. Или за какво си харчим парите в свободното време хехе Btw cheese, имаш добра колекция. Поздравления за което. Ще снимам някой ден да ти покажа някои ножчета дето ги имам Имам 1-2 дето може би не си ги виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Здравейте,Нов съм и пускам тази тема за да видим какви хобита имате,мойто е да ловя риба,и да играя футбол.От пловдив съм, ходя главно да ловя риба на гребната база,имам котка,която сега ми се гали .Вие сте на ред за вашето хоби. П.С забравих цъкането Гледане на Ф1. Нови и стари моменти. Четене на неща свързани с Ф1. Играене на Ф1 и на компа с волан . Все хубваи работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Ето това е едното ми хоби. http://img97.imageshack.us/my.php?image=2je7.jpg http://img97.imageshack.us/my.php?image=3xf5.jpg Дето се вика - No Comment :-) Другото е значително по-миролюбиво - готвене Най-после да видя, че не само аз събирам ножове явне не съм само аз. Между другото на втората снимка най в дясно ножа с черното острие дето е извито едно такова до сега не бях виждал точно такъв ако не е тайна от каде го купи? И колко? Аз по принцип събирам повече джобни ножчета от тях имам над 100 но повечето от тях са доста стари имам предвид на 30 години и изискват малко да ги стегна за да станат за снимка но ако ми се занимава обещава ще постна една снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Хобито може да ви се стори малко странно но все пак ще го кажа Правя къщички от бамбукови клечки (може и за зъби) Правя го вече от 2-3 годин и съм много добър.Направих дори Зикуратът Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 основното ми хоби - бодибилдинг когато имам време - риболов живот и здраве скоро и лов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Ми хоби ми е да рисувам, да пиша поезия ,ходя на риболов, да играя стратеги и игри свързани с тактика, да чета книги най-вече свързани с медицина и учебници по биология и да слушам музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 имам ново хоби-свалям сериали които съм гледал отдавна по тв-та и ги бацам на двд-та.става бавно и няма субтитри ама ще се кефя много някой ден като седна да си ги гледкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 от няколко месеца имам ново хоби - събирам умалени модели на фолксваген. Досега съм събрал 2 бийтълчета, транспортер 1 кемпър, голф 4 кабрио и концептуалния микробус. Последно време не мога да намеря никакви модели, харесах туарег в един магазин, ама нямах пари в момента и чакам да оздравея и да ида да го купя. Някой ако му се намират фолксвагенчета, или знае откъде да си купя, да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Стана фал. Нека се изтрие Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Моето хоби е футбола!Обичам да играя мач,обичам да хода по мачове,обичам да гледам футбол по телевизията,обичам да разговарям за футбол!И обичам да пия БИРА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 винаги съм имал афинитет към фотографията..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Хобито може да ви се стори малко странно но все пак ще го кажа Правя къщички от бамбукови клечки (може и за зъби) Правя го вече от 2-3 годин и съм много добър.Направих дори Зикуратът Дай да видим снимки, че се зарибих! Моето ново хоби е мързела - практикувам го ежедневно минимум по 8 часа на ден! А сега сериозно - зарибих се да рисувам. Някой ден ще направя изложба. Може и он-лайн! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 хобито ми е спорта на мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 хобито ми е спорта на мене! В момента чаткам на хобито си Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 ABSOLUT™,футбол баскет,момичета и нарга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ако може да се нарече хоби... много обичам да снимам, всякакви неща. Обичам просто да вървя по улиците и да снимам. Засега не много успешно , но се надявам един ден да стана добра в това. edit: Сега попрочетох останалите мнения и викам да напиша и други неща, които обичам: Обичам да ходя със семейството си за риба. Обичам да се разхождам из планината. Обичам да слушам музика. Обичам да гледам филми, които повечето хора считат за "тъпи" и "скучни". Обичам да си пазя неща, свързани с различни хора и моменти (камъчета, билетчета, листенца от цветя...). Обичам да разглеждам стари снимки. Обичам да се разхождам сама (особено като е тъмно) и да си мисля. И още доста неща... :smile: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Музиката, компютрите и филмите(когато имам време) не ми мърдат Друго... с кеф рисувам, но сега като се замисля не съм рисувал от много отдавна. Ще поправим грешката Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Мии фотография И много идиотски анимационни сериали като Family Guy и подобните му Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Мии фотография И много идиотски анимационни сериали като Family Guy и подобните му Family Guy, American Dad, South Park, The Simpsons, Futurama, Tripping the Rift... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Family Guy, American Dad, South Park, The Simpsons, Futurama, Tripping the Rift... Не знам, ама The Simpsons нещо не ма кефи много много, а Futurama и Tripping the Rift не ги знам Което кво значи - отварям вареза и свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADMAN WITHIN Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Da gleam Megas XLR WWE ,da slusham EMIN3M,da se kefa na jivotnite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.