VanMaistora Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Здравейте,Нов съм и пускам тази тема за да видим какви хобита имате,мойто е да ловя риба,и да играя футбол.От пловдив съм, ходя главно да ловя риба на гребната база,имам котка,която сега ми се гали .Вие сте на ред за вашето хоби. П.С забравих цъкането Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Най сетне свежа темичка в раздела... Моите (засега) са: пиене на бира и създаване на разни електронни бози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 играя тенис на корт поне 2 пъти седмично и още едно хоби или може би болест-еврофутбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Офф, ами мисля, че са тениса, на корт, компютрите, освен тва ми харесват сякви занимавки дето се изразходва много енергия за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 viva la musica :smile: Определено без музика не мога... Иначе,като малък се занимавах с рибки и костенурки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Колоездене и котки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Аз съм основно зарибен по пц-тата но не отказвам като има хора за баскет или да се излезе някаде на кръчма също обичам и да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 И аз като @Deyan не мога да карам без музика Много важна част от ежедневието ми се отделя точно на разните му песнички Другото с което обичам да се занимавам е баскетбол - сближава хората :D и има много йекшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Sk8 or die... Ей тва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Sk8 or die...Ей тва е! Тфа сигурно е некфа игра като руска рулетка, само 4е със скейтборди Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Nali v na vseki profila ima grafa - interesi ?!?!?!? tam ne e li po hava da se pishat tiq raboti Ako nqkoi vse pak go marzi da klika tam eto za men: Old School GOA , Mnogo dark Psychedelic trance,0-day, warez,Psihologiq,Hek,Psihoaktivni substancii,Politika,Ikonomika,Cappy /Coca Cola™/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 На първо място разбира се - музика. Надявам се да не ми остане само хоби, но това е по-скоро за "За какво мечтаете"... Колоездене - то това от хоби отива в професионално занимание, защото просто не слизам от този боклучко - навсякъде с него. Колекциониране на забавни снимки, логове и т.н. от интернет (преди няколко дни колекцията ми от 1,5 GB изображения се затри), wallpaper-и, окултизъм, форумиране. Футбола съм го позанемарил, просто щото в Шопия нямам с кои да се събирам да ритам. Обичам да обикалям планините, но няма време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Волейбол , Футбол , Музика,Фанта портокал , focus-sport.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Свиря на пиано, рисувам по малко и това е май. Ако се сетя нещо друго - ще допълня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Тфа сигурно е некфа игра като руска рулетка, само 4е със скейтборди Щом казваш... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 да сънувам ,а после да гледам по цял ден в съновника кво значи!! ако ми се изчерпат сънищата-веднага смяна на леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 рисуване,плуване,мнооого музика,футбол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Риболов, ролери, водка с айрян и жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 аз основно се занимавам с колоездене, по - точно Downhill Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanMaistora Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 рисуване,плуване,мнооого музика,футбол... Еее един от мойта школа Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Като хоби разбирам занимание през свободното време...при мен свободното време е заето само от едно...Бру-у-у-у-у-ууд уар! ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Като хоби разбирам занимание през свободното време...при мен свободното време е заето само от едно...Бру-у-у-у-у-ууд уар! ; ) Бях стигнал до с4 във WGTour-а и спрях... Открих по-стойностни неща и вече не съм никомелачката, дето бях преди... в хоф-а ме мажат вече разни пациенти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Много бързо се отказахте... Така... Ъ-ъ-ъ... Малко ми е трудно да ги степенувам, но да пробваме следната подредба: 1. Автомобилни спортове. За съжаление е изключително скъпо (участието в едно българско рали с горе-долу подготвен автомобил си струва поне 10 000) така че редките възможности са невероятно събитие. При повече късмет догодина положението ще е по-добро... 2. Преди бях доста запален по алпинизъм и спелеология, обикаляхме пещерите из България, но напоследък програмата е препълнена и не остава време. 3. Последната ми зарибявка са Symbian базираните телефони. Това е най-общо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Яздя си магаренцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Паркур и гимнастика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.