Jump to content
BulForum.com

Загина Стив Ървин - Ловецът на крокодили

RaptoR

Recommended Posts

Fatal stings, such as that which killed Australian naturalist and television personality Steve Irwin,are extremely rare (as of 1996, worldwide known deaths from stingray barb injuries numbered 17), but can occur if a sting punctures the heart or chest, causing complications due to both the sting's location and the poison in the barbs.

Човека, държал в ръцете най-смъртоносните животни на планетата, борещ се с крокодили с голи ръце умря нелепо, но умря сред природата. Човек, стараещ се да ни покаже природата на животните, да се научим да не се страхуваме и да не изпитваме злоба към природата и опасностите в нея, да ги уважаваме, умря нелепо. Лека му пръст!

Беше ми любимец, признавам си. Тъжно ми е, но все пак се радвам, че този човек умря сред природата, сред дивата природа. Както премина целия му живот. Макар и само на 44 години, той остави много след себе си и вярвам, че ще остане легенда. Той Е легенда.

Този пич винаги ми действаше надъхващо, че ако познаваш природата не може да пострадаш. Но риск винаги има и явно този път е нямал късмет.

Лека му пръст....

Не мисля, че изобщо смъртта на Стив е нелепа, мир ма праха му. Може би щеше да е "по-нормално" да загине в автомобилна катастрофа? Погледнете само какво става по нашите улици - пустинята и океана ми се стуват доста по-сигурно и дружелюбно място.

Стив знаеше много добре рисковете на нещата, с които се занимаваше и особено това, че си заслужаваше. Не мога да изпитвам нищо друо, освен огромно възхищение от личността му.

Като прочетох това тази сутрин направо останах потресен...Толкова му се радвах на шоуто , и сега не мога да повярвам , че е умрял :cry

R.I.P. Стив!

Crikeysteve.jpg

Когато баща ми каза за неговата смърт първо си помислих, че се шегува, но уви..

Една позитивно настроена към света личност си отиде.Лека му пръст.

Просто велик човек , за мен той никога няма да е мъртъв

Незнам дали имам право ,но ми прави впечатление, че нито Аnimal planet нито Discovery не се сетиха да сложат едно черно знаменце поне на емблемата, а се правят на ударени каточели нищо не се е случило.Не им прави чест ...

Тая вечер има предаване по Animal planet-Животът на Стив Ъруин.Дотук добре, само дето той участваше в него и разказваше за живота си все едно след предаването ше си тегли куршума.И майка му и баща му също говореха за него в минало време.Жена му също.Доста странно :blink:

Просто велик човек , за мен той никога няма да е мъртъв

Незнам дали имам право ,но ми прави впечатление, че нито Аnimal planet нито Discovery не се сетиха да сложат едно черно знаменце поне на емблемата, а се правят на ударени каточели нищо не се е случило.Не им прави чест ...

и не само това,ами по Animal Planet по цял ден излъчват "Най-смешните домашни любимци"?!?!?:blink: :(

и не само това,ами по Animal Planet по цял ден излъчват "Най-смешните домашни любимци"?!?!? :blink: :(

Да, ще се сетят за него, когато започне да им спада рейтинга и се зачудят с какво да привлекат пак зрителите :angry1

Абе като не знаете какво говорите. Снощи даваха 2-3 часа авторския му филм - "Ловецът на крокодили", в който той описва целия си живот. Накрая имаше и "In memory of Steve Irwin". Да почива в мир човека.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...