don_anton Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 leka mu prust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Тоя човек ще остане легенда. Сестра ми даже се разплака Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Fatal stings, such as that which killed Australian naturalist and television personality Steve Irwin,are extremely rare (as of 1996, worldwide known deaths from stingray barb injuries numbered 17), but can occur if a sting punctures the heart or chest, causing complications due to both the sting's location and the poison in the barbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Уффф, много гадно. Все още очаквам да се окаже някаква измислица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Човека, държал в ръцете най-смъртоносните животни на планетата, борещ се с крокодили с голи ръце умря нелепо, но умря сред природата. Човек, стараещ се да ни покаже природата на животните, да се научим да не се страхуваме и да не изпитваме злоба към природата и опасностите в нея, да ги уважаваме, умря нелепо. Лека му пръст! Беше ми любимец, признавам си. Тъжно ми е, но все пак се радвам, че този човек умря сред природата, сред дивата природа. Както премина целия му живот. Макар и само на 44 години, той остави много след себе си и вярвам, че ще остане легенда. Той Е легенда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Този пич винаги ми действаше надъхващо, че ако познаваш природата не може да пострадаш. Но риск винаги има и явно този път е нямал късмет. Лека му пръст.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Не мисля, че изобщо смъртта на Стив е нелепа, мир ма праха му. Може би щеше да е "по-нормално" да загине в автомобилна катастрофа? Погледнете само какво става по нашите улици - пустинята и океана ми се стуват доста по-сигурно и дружелюбно място. Стив знаеше много добре рисковете на нещата, с които се занимаваше и особено това, че си заслужаваше. Не мога да изпитвам нищо друо, освен огромно възхищение от личността му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 R.I.P. Steve Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Определено ще липсва на широката публика по ТВ . Все можеше да те развесели по един или друг начин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Жалко за човека. И жалко за съпругата и децата му. Много сълзи ги чакат. Дано се помни делото му ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Като прочетох това тази сутрин направо останах потресен...Толкова му се радвах на шоуто , и сега не мога да повярвам , че е умрял R.I.P. Стив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Стийв в действие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Когато баща ми каза за неговата смърт първо си помислих, че се шегува, но уви.. Една позитивно настроена към света личност си отиде.Лека му пръст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Просто велик човек , за мен той никога няма да е мъртъв Незнам дали имам право ,но ми прави впечатление, че нито Аnimal planet нито Discovery не се сетиха да сложат едно черно знаменце поне на емблемата, а се правят на ударени каточели нищо не се е случило.Не им прави чест ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 R.I.P. Steve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Тая вечер има предаване по Animal planet-Животът на Стив Ъруин.Дотук добре, само дето той участваше в него и разказваше за живота си все едно след предаването ше си тегли куршума.И майка му и баща му също говореха за него в минало време.Жена му също.Доста странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Просто велик човек , за мен той никога няма да е мъртъв Незнам дали имам право ,но ми прави впечатление, че нито Аnimal planet нито Discovery не се сетиха да сложат едно черно знаменце поне на емблемата, а се правят на ударени каточели нищо не се е случило.Не им прави чест ... и не само това,ами по Animal Planet по цял ден излъчват "Най-смешните домашни любимци"?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 и не само това,ами по Animal Planet по цял ден излъчват "Най-смешните домашни любимци"?!?!? Да, ще се сетят за него, когато започне да им спада рейтинга и се зачудят с какво да привлекат пак зрителите Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Абе като не знаете какво говорите. Снощи даваха 2-3 часа авторския му филм - "Ловецът на крокодили", в който той описва целия си живот. Накрая имаше и "In memory of Steve Irwin". Да почива в мир човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.