Jump to content
BulForum.com

Загина Стив Ървин - Ловецът на крокодили

RaptoR

Recommended Posts

Нелепа и банална смърт за един от големите авантюристи, лека му пръст, голям симпатяга беше.

Подозирам че доста крокодили са си отдъхнали вчера...

ИНФО

Лека му праст на човека.Честно да ви кажа единственото нещо,което гледах по Анимал Планет беше неговото шоу.Супер човек обичащ природата-жалко че си е заминал по толкова нелеп начин :cry :(

Ееее първо като видях помислих,че е няква гавра ама се оказа истина...

Много ме кефеше и с интерес гледах предаването му по Анимал Планет...

Жалко за човека. Гледах му предаванията с голям интерес. Филма му също беше хубав.

Лека му пръст... :cry

Скат...отровен май.

По-интересното е,че в статията пише,че до сега никой не е загивал от скат в Австралия. :wacko:

Аз бях чувал какви ли не слухове,че бил изяден от крокодил,че го захапала змия(преди доста време),но сега май не е само слух.

Жалко.Беше симпатяга :(

Много гадно :( Човека наистина беше голям храбрец и ти правише удоволствие да го гледаш как прави неща и се вре на места които са на един човек в кошмарите и накрая...Много гадно :(

:( Ей хора малко съм зле с английския...бихте ли ми казали от к'во точно е умрял??? :( :unsure:

От убождане от ТОВА

Понеже пак ще кажеш, че не си разбрал: Шипът на опашката на рибата е силно отровен и служи по принцип за защита от хищници. Какво и как е сторил нашия човек, че да предизвика това не е ясно - или се е закачал или го е настъпал според мен. В статията се споменава, че почти никога тази риба не атакува хора, обикновено ако се чувства застрашена просто си заминава. Затова всички са много изненадани и както казах - смъртта на Стив е нелепа

ейййй,не мога да повярвам!!! :cry най-големият ми любимец...знаех си,че един ден ще се случи,но не и по такъв нелеп начин!

:cry :cry :cry

Бог да прости Стиво...

Пича беше пич - едва ли някой друг е направил повече от него за опазване на околната среда и пропагандиране на екологичните идеи...

Не съм съгласен, че смърта му е банална - банална смърт за него би било да си отиде тихо и кротко в легло. Отиде си както и живя - сред дивото.

Жалко... Лека му пръст.

Всъщност не е умрял от отровата на ската, а от самата рана. В статията раната е сравнена с пробождане в сърцето.

Наистина жалко! Това е много голям човек. Винаги съм се въсхищавал от любовта и ентусиазма му към работата с животни. Аз също съм фен на почти всички животни и са ми много интересни, а той е видял много и предполагам - е бил доволен от живота си. RIP

Ееее първо като видях помислих,че е няква гавра ама се оказа истина...

Много ме кефеше и с интерес гледах предаването му по Анимал Планет...

И аз така помислих че са глупости, защото миналата година по едно време пак бяха казали че е умрял :blink: .

Предаването му иначе не ме кефеше, но иначе беше симпатяга, особено като вкара акцента :laughing: :lol: :laughing: .

на мен ми е интересно кво толкоз е направил на горкото рибе, та да го ядоса толкоз, че да го боцне :confused

ама имайки предвид, че бъркаше по дупетата на какви ли не опасни гадинки, може би най-сетне си е намерил майстора. и змия наистина го е хапала, и крокодили са го дъвкали и кви ли не гадинки са го атакували, но оцеляваше. досега.

мир на праха му.

Направо...не мога да повярвам...мислех, си че тоя човек няма да умре :) ... :cry

Определено и на мен ми беше любимец ... :(

Mnogo mi stana mu4no kato pro4etoh za tova...unikalen 4ovek! Leka my prust.

Bdw v news.bg pishe 4e e udaren ot skat. Moje i da stava vupros za golemiq skat...no kato znm kolko sa zle s prevoda...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...