RaptoR Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Нелепа и банална смърт за един от големите авантюристи, лека му пръст, голям симпатяга беше. Подозирам че доста крокодили са си отдъхнали вчера... ИНФО Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 беше ми любимец и голям пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Лека му праст на човека.Честно да ви кажа единственото нещо,което гледах по Анимал Планет беше неговото шоу.Супер човек обичащ природата-жалко че си е заминал по толкова нелеп начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Аз все пак се радвам, че "природата" го е убила. Лека му пръст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Колко съм го гледал по Animal Planet! Мир на праха му Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ееее първо като видях помислих,че е няква гавра ама се оказа истина... Много ме кефеше и с интерес гледах предаването му по Анимал Планет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Жалко за човека. Гледах му предаванията с голям интерес. Филма му също беше хубав. Лека му пръст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ей хора малко съм зле с английския...бихте ли ми казали от к'во точно е умрял??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Скат...отровен май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 бла-бла, глупости приказвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Скат...отровен май. По-интересното е,че в статията пише,че до сега никой не е загивал от скат в Австралия. Аз бях чувал какви ли не слухове,че бил изяден от крокодил,че го захапала змия(преди доста време),но сега май не е само слух. Жалко.Беше симпатяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Много гадно Човека наистина беше голям храбрец и ти правише удоволствие да го гледаш как прави неща и се вре на места които са на един човек в кошмарите и накрая...Много гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Ей хора малко съм зле с английския...бихте ли ми казали от к'во точно е умрял??? От убождане от ТОВА Понеже пак ще кажеш, че не си разбрал: Шипът на опашката на рибата е силно отровен и служи по принцип за защита от хищници. Какво и как е сторил нашия човек, че да предизвика това не е ясно - или се е закачал или го е настъпал според мен. В статията се споменава, че почти никога тази риба не атакува хора, обикновено ако се чувства застрашена просто си заминава. Затова всички са много изненадани и както казах - смъртта на Стив е нелепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 ейййй,не мога да повярвам!!! най-големият ми любимец...знаех си,че един ден ще се случи,но не и по такъв нелеп начин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Бог да прости Стиво... Пича беше пич - едва ли някой друг е направил повече от него за опазване на околната среда и пропагандиране на екологичните идеи... Не съм съгласен, че смърта му е банална - банална смърт за него би било да си отиде тихо и кротко в легло. Отиде си както и живя - сред дивото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ей хора малко съм зле с английския...бихте ли ми казали от к'во точно е умрял??? превод Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Жалко за него. Наистина невероятни филми имаше. Поне си отиде сред природата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Жалко... Лека му пръст. Всъщност не е умрял от отровата на ската, а от самата рана. В статията раната е сравнена с пробождане в сърцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Наистина жалко! Това е много голям човек. Винаги съм се въсхищавал от любовта и ентусиазма му към работата с животни. Аз също съм фен на почти всички животни и са ми много интересни, а той е видял много и предполагам - е бил доволен от живота си. RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ееее първо като видях помислих,че е няква гавра ама се оказа истина...Много ме кефеше и с интерес гледах предаването му по Анимал Планет... И аз така помислих че са глупости, защото миналата година по едно време пак бяха казали че е умрял . Предаването му иначе не ме кефеше, но иначе беше симпатяга, особено като вкара акцента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 на мен ми е интересно кво толкоз е направил на горкото рибе, та да го ядоса толкоз, че да го боцне ама имайки предвид, че бъркаше по дупетата на какви ли не опасни гадинки, може би най-сетне си е намерил майстора. и змия наистина го е хапала, и крокодили са го дъвкали и кви ли не гадинки са го атакували, но оцеляваше. досега. мир на праха му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Направо...не мога да повярвам...мислех, си че тоя човек няма да умре ... Определено и на мен ми беше любимец ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Мир на праха му! Той направи известно т'ва чудо Анимал Планет...от малък го гледам и сега.. ми е супер странно и кофти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Mnogo mi stana mu4no kato pro4etoh za tova...unikalen 4ovek! Leka my prust. Bdw v news.bg pishe 4e e udaren ot skat. Moje i da stava vupros za golemiq skat...no kato znm kolko sa zle s prevoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Лека му пръст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.