JDFU Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 След като google предоставиха необходимте библиотеки вече мога спокойно да кажа - Skype no more Програмката е доста семпла и за сега има само четири възможности - добавяне/изтриване на потребител, IM и voice call. За сега е достатъчно като се има предвид, че са първите Надявам се скоро да има повече конкуренция и екстри. Tapioca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Същата мрежа ли ползва като основна, или просто е съвместимо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Същата мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Здрасти Дали ще може малко помощ с инсталирането ... Дистрото ми е SuSE 10.0 configure дава грешка: checking for DBUS_GLIB... configure: error: you need dbus-glib development packages installed ! инсталирах следните пакети: dbus-1-devel glib2-devel glibc-devel glib-devel не мога да разбера какъв devel пакет иска още ? не мога да намрея пакет с име dbus-glib-devel или подобно в репозиторито или другаде ... какво да правя ... ? помогнете моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Ето какви пакети имам аз инсталирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Ето какви пакети имам аз инсталирани. Мисля че имам всички необходими пакети, но явно configure не знае къде да намери това което е необходимо, както и аз ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.