Jump to content
BulForum.com

Съвет за видео карта

Recommended Posts

Не съм си мислел , че ще пиша някога в този раздел , но явно времето е дошло :)

Имам една молба ... в понеделник ще трябва да си взема нова карта , но въпросът е , че не знам каква . Няколко места обиколих и навсякъде казват и предлагат различни неща и просто нз на кой да вярвам . Мисля да е на 256 , а цената да е около 100-150 лева мах (може и повече , зависи) :) но каква марка и кой модел ...

моля помогнете ...

Имаше предложения от сорта на 256/128 DDR ATI RADEON 9550GE ASUS ; GF 6600 256MB 128bit PCI Express TV Out ; и други и други ... даже някой казаха , че нямало значение дали ще е на 128 или 256 ... ?

Важното е идващият Карбон да не лагва :) :throw:

Дъното няма пци-е трябва да търсиш видео карти за агп8х :)

... и това лошо ли е че е агп8х ?

Дъното е P4 Titan 667 GA-8SG667

А на 256 не е ли по-добра от тази на 128 ?

най добре си кажи направо и цялата конфогурация..

А за игрите в момента 128мб все още са достатачни за всички игри.. не че ще се расърдят ако е 256, но обикновенно по голямата памет е по бавна памет - 128мб ddr3 е по-добра от 256 ddr2, - за твойто дъно може да и вземеш нещо от рода на 6600GT 128mb ddr3, но само с това едвали тоя карбон който искаш да цъкаш ще въври гладко..

А за това животно какво ще кажете ? 256/128 DDR ATI RADEON 9550GE защото и него ми го препоръчаха и е сравнително евтинко ...

Определено 6600Ge ще е по добре от радеона. В Ера-та има две Ge-та на MP, с ддр3 са това е може би най-добрия избор на тая цена за AGP карта.

Значи специално за този модел е по-добре да е с 128 отколкото с 256 ... така ли ... ? и нещата ще вървят по-добре ?

Значи вече знам какво да си търся :) а да питам за слагането , има ли нещо сложно или трябва да си нося кутията или и сам ще се оправя ? Махам старата , слагам новата , тропвам с магическата пръчка и хоп :) ?

Желателно е преди да махнеш старата да махнеш и драйвърите, защото понякога от такива дребни работи стават големи усложнения... :wir

Би било добре да споменеш и какво дъно имаш да знаем агп или пци-е :)

за MP 6600GE 128MB DDR3 AGP 158.88лв

MP 7300GT 128MB DDR3 PCI 140.28лв за Пци-е

btw цените са от ерабг..

А коя от тези 2 карти е по-добра,понеже и на мен скоро ще ми се налага да купувам карта в този ценови диапазон(до 150-180лв).За PCI-E говорим.

Ми какво да кажа ... мерси на всички за оказаната помощ и дано да работи както трябва => MP 6600GE 128MB DDR3 128bit AGP TV OUT DVI :)

Хора, интересува ме какви са честотите на 7600ГС ддр3. Спешно ми трябва ,така че моля да помогнете. Реших да пиша в тази тема ,за да не пускам нова :)

Хора, интересува ме какви са честотите на 7600ГС ддр3. Спешно ми трябва ,така че моля да помогнете. Реших да пиша в тази тема ,за да не пускам нова :)

Ядро: 400

Памет: 800

Поне това открих. Не мога да гарантирам на 100%

GeForce 7600 GS 128-bit GDDR3/256MB 500MHz 1400MHz Това е, което намерих в гуугъл :P

Точно такива са, мойта е на Галакси, с памет Самсунг, паметта върви на 800/1600 без проблем, ядрото върви до 600 пак без проблем, при условие че честотите на 7600ГТ са 560/1600. В момента поради жегата я държа на 640/800, флашнат биос. Много трудно ще я намериш, те Асбис бяха вкарали мн малко бройки и те се разпродадоха за два-три дена. Иначе е желязна картата, струва си парите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...