scooby Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 мога да работя доста добре с рс-та работил съм в 3 зали до сега разбирам от хардyеар и софтyеар (средно ниво) много добра работа с Windows XP & Windows 98 начална работа с Linux & C++ HTML друго незнам какво да кажа ако ви интересува нещо ми пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Нито един работодател няма да тръгне да те търси специално по форумите. Гледай обявите и се предлагай. Такива като теб под път и над път. Сам се убедих в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Ако си търсиш работа в зала за 180 лв звънни на тези телефони 650284,260947 желателно е да можеш след 1 октомври да работиш само 1 смяна от 10 до 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ако си добър в Софтуера - примерно над средно ниво на владеене поне на 6 езика за програмиране ( програмист ) - можеш да си опиташ късмета в Пловдив или в София ... Ако си над средното ниво с хардуера ( поне да можеш дададеш рални мнения по интеграция на компоненти ) - то тогава някоя фирма зазглобяване на ПЦ-та .. но напоследък доста фалират .. та .. гледаи да изглежда стабина пък и е доста запаща работата в хардуерния сектор. Като гледам резюмето ти - ми приличш много на мен - преди 7-8 години както и да е : опитай WWW.JOBS.BG ако си сигурен че ставаш за здрава работа в софтуерния или хардиерния сектор ... иначе - предполагам че по-добри предложения от админ в зала няма да намериш пък и хем ще натрупаш опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.