Jump to content
BulForum.com

Refresh Rate na Win2000 Pro

Botev1912

Recommended Posts

Zaradi NFS7 trashe da se instalnat dva wina, za da moje na edinia da imam kirilca a na drugia ne. Obache na winXP refresh rate ot drivers na videoto se naglasqha bez problemi a na win2000 ne moje. Pishe mi che nqkav fail lipsval . Ne si spomnqm tochno imeto mu , no beshe zavarshvashe na .cpl. Ta ako nqkoi znae kak da oprava refresh rate po tozi nachin s drivers na videoto , za da ne mi varvat na 60 HZ igrite da se obajda. ;)

.cpl e razshirenie za apletite na Control Panel.

A vaobshte otvariahs li Display Properties ot control panel?

A da si slagal FlexType na Win2000?

I posledno ne razbrah za6to dva wina (o6te poveche 2000 i XP) za da imash kirilica na edinia a na drugia ne? :wacko:

Kakav e problema s kirilicata?

Sega nali NFS 7 iziskva da e na English regional settings i po tozi nachin nqmam kirilica. I taka reshih edinia mi win da e za internet programi a drugia za igri, na koito vsichko da e na english. Kato otida na refresh rate ot drivers na nvidia ne moje da se promenqt hercite. Pitam ako nqkoi znae kak se pravi da kazva. Ne znam nali koda mi e piratski shtoto i tva moje da ima znachenie. Daite nqkava orginalen kod za Win2000 Pro ako imate takav

Zaradi NFS7 trashe da se instalnat dva wina, za da moje na edinia da imam kirilca a na drugia ne. Obache na winXP refresh rate ot drivers na videoto se naglasqha bez problemi a na win2000 ne moje. Pishe mi che nqkav fail lipsval . Ne si spomnqm tochno imeto mu , no beshe zavarshvashe na .cpl. Ta ako nqkoi znae kak da oprava refresh rate po tozi nachin s drivers na videoto , za da ne mi varvat na 60 HZ igrite da se obajda. ;)

Приятел, нещо здравата си се омотал :wacko: . Я по-добре обясни подробно какво искаш да направиш и защо си направил тази невероятна боза с "прозорците" :wir

Aha, ne sym golqm fen na igrite i ne znaeh za tova iziskvane na NFS7.

No 6tom ti dava greshka v .cpl, znachi prosto ti lipsva .cpl fail, i tova predpolagam ne e ot fakta che si pirat :rolleyes:

Vazmojno e sy6to taka win2000 da ne razpoznava monitora kato plug-n-play ili da nqma draiveri, ama tova mi se struva malko veroiatno, poneje pone videokartata triabva da ima list-nati modovete za refresh.

Ako lipsva fail, probvai reinstal :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...