adibas Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Майкъл Ман ми е любим режисьор - Последният Мохикан, Жега(най-любимият), Вътрешен Човек, Съучастикът, Али, а бе супер яки са всичките. Сега очаквам с огромно нетърпение Маями Вайс с Джейми Фокс и Колин Фаръл...някой знае ли нещо повечко за филма (примерно кога по дяволите ще излезне тук на кино)...а ако има такива които са го гледали...да коментират Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 В локала го има с долу горе задоволително качество Гледах го става филма не е лош . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Гледах го филма от локалния, не ми хареса. Много се набляга на връзката на Фарел с жената на наркобарона, а и самото действие е много слабо режисирано. Лоши Момчета 2 е много по-добър екшън от този, пак се развива в Маями и пак става на въпрос за колумбийски наркокартел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 Еми да! Майкъл Ман! Филма е уникален...ако харесвате "Жега", "Вътрешен човек", "Съучастникът" и този път великият според мен режисьор няма да Ви разочарова. Радвам се, че и той не е тръгнал както другите режисьори в днешно време да впечатлява аудиторията с ефекти и безумни, тъпи и вече банални екшън сцени...всичко е едновременно както се казва "олд скуул" едновременно и новаторско (защото има уникално заснети кадри, а да не говорим за звука)...иначе сюжета не е кой знае какво ама...то и какво ново да се измисли в днешно време...обаче играта на актьорите, развитието на действията...а бе супер як филм...като добавим и саундтрак-а с много парчета на Моби (точно както в "Жега"), много много много е як!!!! Но е филм, който няма да се хареса на повечето почитатели на киното...поне аз така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 И на мен ми се струва, че не е правен за масова публика. И Фаръл по принцип не играе в толкова комерсиални филми. Иначе лентата е добра, доста различна и новаторска. Прави ми впечатление заснемането на кадрите. То някак придава един странен облик на филма. Да не говорим, че има приказни природни гледки, заснети и вмъкнати перфектно. Като цяло филма си е странен, защото за типичен екшън не залага толкова на стрелби, преследвания и т.н., а на нещо... което сами трябва да видите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Много бавен . Изтъркан сюжет. Максимална оценка 5/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 филма много ме накефи,Фарел прави добра роля,OST е много як.гледах го на кино и звука ме размаза,не знам как е вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 филма много ме накефи,Фарел прави добра роля,OST е много як.гледах го на кино и звука ме размаза,не знам как е вкъщи. i az go gledah na kino,no ne e nesto koi znae kwo 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ne e losho film4eto stava za gledane, vaprosa e 4e sme gledali mnogo takiva filmi s podoben siujet. Prosto obiknoven amerikanski action koito s nisto ne e po-dobar ili po-losh ot ostanalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Ne e lo6o film4eto,ama naistina poiztarkan sujet 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.