Jump to content
BulForum.com

Finger Frenzy

bd1

Recommended Posts

шшш.не мога да падна под 9 сек,кви са тия пичове,дето са с по 1 сек???това ми се струва невъзможно! :blink:

afx,с десет пръста ли пишеш и бъркаш ли понякога поредността на буквите?Щото аз чат-пат в бързината леко се обърквам и това отнема време.а и десет пръста свалят доста от времето

използвам 6 ... с толкова си пиша по принцип... и да правя грешки особено към края.. но гледам да усъвършенствам техниката :)

4.172 ..

вижте видеото на тоя,дето е на 11-о място! :D :punk :lol:

http://www.offthewrist.com/frenzy/hi_score...r=1157042691625

hacked by afx :devil

P.S. установих че тези с едениците (не всички разбира се) са някакви чиитъри също, защото при резултат под 1.000 (включително) дава грешка "error on server" пък ми беше малко трудно да нацеля 1.001 (както най-горния.. чиитър :D

Кво правите бре хора, много сте добри, то англииската ще е напишете по бързо от българската :) Мойто първото беше 25 сек :D

Втори опит 15,7 :D -задобрявам :)

Трети 11.84 все още голям срам :)

8.25 задобрявам :) 7 :P

6.46 :)

5.21

4.20 Ихааа ствам все по добър :)

3.938 :P

4.296 ми е рекрода за сега :(

bd1 абре как ги направи 2.5??

6e naprava video pri purva vuzmojnost :) aide sega izdai kak napravi ti hacked trika :P

PS: oba6tavam prosto da napravq tova video...oba4e ne oba6tavam da napravq vreme pod 2.5... togava be6e unikalna slu4ainost i mojebi kusmet... oba4e pod 3 sec s sigurnost ;)

rezultata na videoto e 2.969 ... no moje da dobiete predstava kak stava vsi4ko

aide sega izdai kak napravi ti hacked trika :P

:devil

със програмка което симулира натистнат клавиш като праща буквите от A до Y, а със Z го докарах до 1.015 ;) иначе 4.172 ми е личния рекорд :) .. и мисля да не си чупя пръстите повече :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...