camel_driver Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Някой случайно да язди коне ? Знам, че има конна база в село Войводиново - ако има запознати с усоловията там, да пишат. А ако някой язди там, още по-добре: да сподели . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Във Войводиново базата се казва "Хан Крум",телефонът е 03101 22-78.http://www.klub-heros.hit.bg/-тук има цени,но не знам дали са актуални.най-добре се обади или отиди на място за повече информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherty Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Аз съм ходила на езда , но беше преди няколко години и ми излизаше по 5 лежа на урок , обаче на Войводиново ми излиза малко скъпо л иначе още съм навитак , това е един страхотен спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
xUnstoppablex Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Ммм, аз яздя от 2 години и 3/4 месеца. Но не във Войводиново, ами на Асеновградско шосе. Скачала съм 80см-оксер със Аполон. Яздила съм чистокръвна Английска порода кобилки, чистокръвен Арабски кон, Холщайнер ии една Българска кобила на 8 години. Шотландски понита и други видове понита и магарета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Чудесно, сладурке, но моля те, разкарай тая снимка от подписа си. И ние обожаваме конете, дъщеря ми вече много ги обича, язди любимия си Коперник - Копи, а и Дракон - Драко на хиподрума в Банкя... Тук е с нейно приятелче: https://www.youtube.com/watch?v=LprA5QetCQs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Чудесно, сладурке, но моля те, разкарай тая снимка от подписа си. Това с подписа няма да се получи - вече го опитах на 3 пъти с дълги обяснения за пиксели и правила, но след всяко затриване магически се появява поредната снимка. Трябва да я запозная с жена ми - с нея могат да си говорят часове за коне...а откога ме врънка да ходим да яздим на конната база във Войводиново, ама като е случила на несериозен като мен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xUnstoppablex Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Чудесно, сладурке, но моля те, разкарай тая снимка от подписа си. И ние обожаваме конете, дъщеря ми вече много ги обича, язди любимия си Коперник - Копи, а и Дракон - Драко на хиподрума в Банкя... Тук е с нейно приятелче: https://www.youtube.com/watch?v=LprA5QetCQs Аз за Коперник съм чувала. Това с подписа няма да се получи - вече го опитах на 3 пъти с дълги обяснения за пиксели и правила, но след всяко затриване магически се появява поредната снимка. Трябва да я запозная с жена ми - с нея могат да си говорят часове за коне...а откога ме врънка да ходим да яздим на конната база във Войводиново, ама като е случила на несериозен като мен..... Не ви препоръчвам да ходите на Войводиново, там имат 2 коня на кръст, на по 20 години .... Гайка и Памела миличките само се мъчат. Конюшнята е пълна с коне /поне последно като ходих на Тодоров ден за състезанието беше пълна, сега не знам/, но те всичките са си частни и не са учебни. Аз не съм ходила да яздя там, обаче много хора са ми говорили за там. Препоръчвам ви Житница, ако не ви е далече. Там условията са много добри. Имат много коне, страхотен и голям манеж, конюшнята е хубава ... Като ми говориха за там останах с прекрасно впечатление. Сега ще навивам мама да ида веднъж да пояздя там, да пробвам как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.