mobo Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 първо искам да уточня. работа не си търся, защото си имам и са много малко хората в областта, които могат да ми предложат. виж ако некой инвеститор ми се мерне.... второ. работодателите със секретните обяви относно възнаграждението. няколко пъти споменахте че вие сте хората, които търсите персонал, нали? т.е. вие полагате началото на преговорите по сделката относно наемането на нечий труд? и за къф член тогава ви е шубе да продължите?! кажете си какво имате, какво предлагате и ще получите съответните отзиви. нека да се разберем - вие търсите хора, а не хората търсят вас! за един наемен работник е абсолютно все едно при кого ще работи, преглеждайки обявите. и му е все едно на колко места ще си пусне автобиографията. но на вас не ви е все едно кой ще работи при вас нали?! вие сте тези които организират конкурса и си избират хора, които да им свършат работа срещу съответната сума. не го организират работниците. те не пускат обяви че си търсят работа при еди кого си. ви е търсите тях! запомнете го и не засекретявайте толкоз дълбоко финансовите параметри на сделката. искате човека да не го е срам, че работи за съответната заплата, след като вас ви е срам да кажете колко е?! аз съм търсил хора за работа. намирал съм си. всички сме били доволни от сделката. и винаги съм започвал със "давам еди-колко си за еди-коя-си работа" не можете да си представите колко бързо се приключват преговорите по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Madrak, с това обявяване на заплатата си нарушаваш собствената фирмена тайна, освмен това угаждаш на акъла на претенциозни, надценяващи се, нахални и мързеливи хлапета! Принципно това се обсъжда на чак интервюто за работа, защото така може да те проучва конкуренцията какви пари даваш. А и да не те проучва, просто не си длъжен и толкоз! А който не намира сили да си замъкне самодоволния задник да си пусне документи за работа, че даже и да попита по телефона го мързи, заслужава да умре от глад! Но един ден ще се научи и той на ред де, те мама и тате не дават пари вечно. Пък за стрелбата след 9-и ... Някак си отново ме обхваща носталгия по времената на широкото прилагане на лоботомията като лечебна процедура? P.S. Ти виж само какво стана, когато преди време попаднах на информация за едни БЕЗПЛАТНИ курсове за готвачи. Обадиха ми се точно четирима души в нормалното време, когато можеха все още да се запишат. Останалите се впуснаха в дълбоки размишления, даже една особа имаше нахалството да остави електронен адрес, ЗА ДА Й ПРАТЯ АЗ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, и то за нещо, което на мен не ми е зор въобще! Само е-мейл, няма "Може ли да ми кажеш нещо повече", няма "Моля"... И курсът си мина. Ама да видиш след това какво стана ... От тогава мина повече от година, но продължава да се обажда МНОГО народ ! Е кажи ми сега, какъв работодател трябва да съм аз, за да наема мързелив и полуумен *** , дето или го е мързяло да прочете цялата обява, или не може да събере две числа и да му светне реотанчето, че курсът е свършил ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА, дяволите да го вземат? Ей на, чети и се забавлявай ! То повече поучително, отколкото забавно ,ама ... http://www.evrocom.info/invision/index.php...сове+за+готвачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Офффффффф Тази тема може съвсем спокойно да стане безкрайна. Работници-работодатели-всичко опира до въпрос на култура. Но прекалено често се наблюдават коректни работодатели, които не могат да попаднат на подходящ персонал и некоректни работодатели, при които работят всеотдайни хора. Трудно е да попаднеш както на работодател, така и на персонал... Има например една такава тенденция, която винаги ме е вбесявала - деградивната критика- не е важно колко много влагаш в работата си, не е важно какво постигаш, не е важно колко часа работиш извън работното си време, а е важно да си спазваш почивките до секунда, важно е колко грешки си допуснал и какво не си успял да свършиш. Тази демонстрация е от изключително значение, когато после се говори за заплащане. Това е тъничкия момент, при който изстискваш максималното от работниците си за минимум средства. В същото време пък е пълно с хора, които подценяват работата, за която кндидатстват. Има го почти навсякъде. Видях, че се спрягаше нещо работа във видеотека. Аз съм работела във видеотека. Колкото и странно да звучи, повече от година не успяха да намерят човек, който да става за тази работа. Че какво е сложното да работиш във видеотека, нали? Ами явно е сложно, щом не можеш да завържеш поне един нормален и културен разговор с непознат... За натискането на двете копчета няма да коментирам... Аз също съм на мнение, че заплащането трябва да се коментира на интервюто, но този въпрос за оценката, която трябва да си дадеш-по-голяма тъпотия може би няма. Би могло да се говори за минимум, под който не можеш да паднеш, а не колко си даваш... Безумие е в същото време да разнасяш автобиографията си из целия град, без да разполагаш достатъчно инфо поне за работата, която ще вършиш. Ужасно противно е да те извикат, за да се представиш и да си дадеш CV-то, за да могат евентуално да те одобрят за интервю... А иначе когато човек няма опит, дори да работи за жълти стотинки, пак ще е на кяр. Най-малкото, защото на някои са им нужни години, сама за да пробият в дадена сфера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Безумие е в същото време да разнасяш автобиографията си из целия град, без да разполагаш достатъчно инфо поне за работата, която ще вършиш. Ужасно противно е да те извикат, за да се представиш и да си дадеш CV-то, за да могат евентуално да те одобрят за интервю... Напълно съгласен. Изобилства от обяви, от сорта: "Работа с млади хора" или "Работа със стабилно заплащане". Аз лично като видя такива обяви бих ги подминал Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Напълно съгласен. Изобилства от обяви, от сорта: "Работа с млади хора" или "Работа със стабилно заплащане". Аз лично като видя такива обяви бих ги подминал Недей, има и неща които наистина си струват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.