Jump to content
BulForum.com

Evrocomski IRC Server

URDeaD

Recommended Posts

Наистина има нужда... като гледам как за 20 дена напраска 86 поста, кой от кой по-смислени... Трябва да има чат да се изявяваш на воля в него - тука явно ти е тясно...

~peace~

UniBG sux.

Който има проблем с двете мирки да си затвори тази, с която е в UniBG...

A taka ....Bravo.. :punk :punk .Predi vreme po edno radio ima6e slednata reklama:"Ako radio At.. pre4i na rabotata vi sprete rabotata..."

I tuka e taka.A6kolsun....

mmm dam Unibg mn izporstq.... az sam tvyrdo protiv sabiraneto na dvete mreji... hi4 ne mi pre4i da sam v dva servera... UniBG Sux i shte prodaljavam da si go tvardq...a serverite tam sa prosto...jestoki...taka 4e ako nikoi nqma nishto protiv neka si ostanat taka kakto sa si(mislq 4e powe4eto podkrepqt moeto mnenie)

PS.kvo kato ima mn hora... nqma mnogo svestni hora za 4as (vsi4ki sa ot tipa asl/pls)

не ... идеята не е добра, поне според мен! аз стоя в по 3-4 различни сървъра едновременно и ми е много добре. UniBG s0x :]

Az sigurno imam problemi sus scripta. Neshto ne moga da se svurja s dva servera nali be6e /server -m <servevera> , tfa go pravia , absolutno nishto ne mi izpisva vlizam v #warez.ru i sam si samo az :) Da smenia li scripta?

Dreamer, ne mislq, 4e e bilo mn smisleno da e v irc tozi vapros, vse pak ima hora, koito vlizat samo v uniBG mrejata sushto kakto ima takiva, koito vlizat samo v BGIRC. Men mi e vse taq kakuv server shte ima i kade vurzva toi, taka i taka mirc polzvam samo ako naistina nqmam kakvo da pravq ili tursq nqkoi za neshto mnogo vajno za men.

Смислено е, щото форума не е ирц, а все пак говорим за ирц. А който не влиза в бгирц значи въобще не го ебе къде е сървъра. А ако не влиза в бгирц значи не знае коя мрежа е better.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...