URDeaD Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Hora zashto ne napravite evrokomski server koito e svurzan s UniBg??? Za kvo triaaa da se otvariat dve mirc-i za da se 4ati v dva servera??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Наистина има нужда... като гледам как за 20 дена напраска 86 поста, кой от кой по-смислени... Трябва да има чат да се изявяваш на воля в него - тука явно ти е тясно... ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 s 1 mirca mojesh da se svyrjesh s nqkolko servera batka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 UniBG sux. Който има проблем с двете мирки да си затвори тази, с която е в UniBG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 pi6e6 /server -m "IP-to" i se conectva kam 2 servera s edna mirc-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 UniBG sux. Който има проблем с двете мирки да си затвори тази, с която е в UniBG... A taka ....Bravo.. .Predi vreme po edno radio ima6e slednata reklama:"Ako radio At.. pre4i na rabotata vi sprete rabotata..." I tuka e taka.A6kolsun.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 ne vizdam ideqta irc servera na evrocom da se svurzva s mrejata na evrokom nqkoi ako q visda da mi q kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 UNIBG sux!!! nishto ne struva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 SUX q samo deto mi forbidden-ha nick-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 moje da e SUX ama ima mnoo hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 moje da e SUX ama ima mnoo hora da, ama e takava barkotiia i nishto ne se razbira kvo stava... v BGIRC ima dosta poveche "vuzduh" i ima miasto na vsichki osven tova ne poluchavash ban za vseki gaf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 mmm dam Unibg mn izporstq.... az sam tvyrdo protiv sabiraneto na dvete mreji... hi4 ne mi pre4i da sam v dva servera... UniBG Sux i shte prodaljavam da si go tvardq...a serverite tam sa prosto...jestoki...taka 4e ako nikoi nqma nishto protiv neka si ostanat taka kakto sa si(mislq 4e powe4eto podkrepqt moeto mnenie) PS.kvo kato ima mn hora... nqma mnogo svestni hora za 4as (vsi4ki sa ot tipa asl/pls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 ANATEMA toz koito postmee dori da si pomisli da izvyrshi takyv grqh !!! (vse edno sum kazal che neiskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 не ... идеята не е добра, поне според мен! аз стоя в по 3-4 различни сървъра едновременно и ми е много добре. UniBG s0x :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 28, 2003 Author Share Posted November 28, 2003 Az sigurno imam problemi sus scripta. Neshto ne moga da se svurja s dva servera nali be6e /server -m <servevera> , tfa go pravia , absolutno nishto ne mi izpisva vlizam v #warez.ru i sam si samo az Da smenia li scripta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien`s_Hell Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Hora az predlagam da napraim edin topic vote i seki 6a glasuva koi 6a e za uniBG i koi 6a e da si ostane si4ko po staro my irc.evrocom.net Za men UniBG SUX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Voting veche imashe... v irc. Rezultatite bqha nqkade 17 za Unibg sreshtu kam 30 za da si ostane taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Dreamer, ne mislq, 4e e bilo mn smisleno da e v irc tozi vapros, vse pak ima hora, koito vlizat samo v uniBG mrejata sushto kakto ima takiva, koito vlizat samo v BGIRC. Men mi e vse taq kakuv server shte ima i kade vurzva toi, taka i taka mirc polzvam samo ako naistina nqmam kakvo da pravq ili tursq nqkoi za neshto mnogo vajno za men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Смислено е, щото форума не е ирц, а все пак говорим за ирц. А който не влиза в бгирц значи въобще не го ебе къде е сървъра. А ако не влиза в бгирц значи не знае коя мрежа е better. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.