Jump to content
BulForum.com

Пейнтбол

bratmito

Recommended Posts

Има ли някъде пейнтбол в Пловдив?

И ако да-къде и какви са цените и условията? :)

Преди да пусна темата търсих из гугъл и попаднах на няколко сайта,но видях само за София и Велико Търново.За Пловдив нищо не се споменава.

едно време имаше в тракия терен ,

но нямаше посещаемост и замря

иначе използваха естествените препятстви , като разни купчинки , панелчета и дупки - оставени от строителите на тракия :P

сега не съм чувал да има в плд. някъде

Помня че в Пампорово имаше ама сега не знам какво е станало с оня терен. Сигурно и там е много умряла работа.

Помня че в Пампорово имаше ама сега не знам какво е станало с оня терен. Сигурно и там е много умряла работа.

Има ли някъде в Пловдив?

:confused

Има ли някъде в Пловдив?

:confused

Е щом стана ясно че няма в Пловдив се търси най-близкото място където би могло да има ;).

....а то както казах е някъде до Пловдив с пушки, наети от София :)

Вчера потърсих по-обстойно и наистина е с пушки и екипировка от София.Терена е на около 300м от хижа "Здравец",а най ниската "тарифа" е 15 кинта на човек.

Вчера потърсих по-обстойно и наистина е с пушки и екипировка от София.Терена е на около 300м от хижа "Здравец",а най ниската "тарифа" е 15 кинта на човек.

ние последно като ходихме играхме до асеновата крепост :punk иначе има отстъпки за над 10ч. ние бяхме 6, но пак се омазахме :)

Я дайте малко повече инфо каде се намира тфа да збирам аверите от майлътъ и да хойм са млатим с боиъ :laughing: .

П.П.Бати цветущите думи а :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...