PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 От известно време насам слушам тази група. Принципно се води, че са alternative. Ама аз по-скоро бих ги оприличил на new-and-improved-cradle-of-filth-like-electronic-metal. Както и да е, етикетчето със стила на музиката е най-маловажното нещо. Важното в случая е, че музиката е брутална! Интересно ми е дали има и други хора, които са чували и харесват тази група. За тези, които си нямат идея за какво става дума : Psyclon Nine. Може да чуете две от песните от новия албум (който излиза края на октомври) - parasitic и better than suicide, както и други две жестоки песни от предишните албуми. Ето една снимка на вокалиста. Не е ли изрод Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Не е ли изрод Буквално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 още по картинката като го видях тоя просто ми е ясно какви са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2006 Author Share Posted August 30, 2006 Ами аз съм си написал горе-долу какви са. Идеята ми не е да накарам чалгари или рапъри да чуят групата. Няма да има никакъв смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 и от къде мога да си дръпна още нещо на тази групичка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 и от къде мога да си дръпна още нещо на тази групичка ? Аз съм теглил всичко от soulseek. Имам двата им албума + live изпълнения. Честно казано не ми се занимава да ъплоудвам, но ако имаш интерес, ще се размърдам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 имам- това което чух от сайта е добро пп. не използвам dc++ и тн. 10х ин адванс Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 Радвам се Като се прибера от работа ще ги уплоудна и ще постна тук линковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 Не намерих по-лесен начин, затова ще ъплоудвам песните една по една и ще давам линковете. Започвам с албума Divine Infekt: As You Sleep Clinik Divine Infekt Genocide Payback Resurrect Rusted Slaughter So Be It Tyranny Следва INRI: Behind A Serated Grin Faith Disease Harlot Hymn To The Angels Descent Inri Има и още, ама по-нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Яко свирят Psyclon Nine PSYCHOSIS мерси за ъплоуднатите песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Радвам се, че се се намират още фенове Днес ще ъплоудна и останалите песни, евентуално и на друго място, за да може тегленето да е по-лесно. Ето останалите песни от INRI: Lamb Of God Nothing Left Rape This World Requiem For The Christian Era The Feeble Mind The Feeding The Unfortunate You Know What You Are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.