Lil Scrappy Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Broken Sword: The Angel of Death *Homepages: Link *Publisher: THQ *Genre: Adventure *Release Date: 30.September.2006 *Trailers, Game-Play: Link Download *Also On: PC Ако не сте пробвали миналата част ( а се кефите на такива жанрове ) то сега го направете: *Broken Sword: The Sleeping Dragon (2003) and New Release *Broken Sword: The Angel of Death (2006) ................................................... Screenshot: IGN, 3D Gamers, Games Tiscali От днес е пуснато Демото на играта може да си го изтеглите от Click Here Аз го пробвах вече няма как да не ви хареса очартава се да е интересна колкото и миналата част а може и повече ще видим като дойде пълната версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Аз откакто я направиха 3D вече не се занимавам с тази игра.Повече ми харесваше оригинала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 Пичове играта е много добра с добра изтория и game-play определено си заслужава вниманието ( ако сте фенове на този жанр ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Някой знае ли как се минава онова със жиците и с прекъсвача дет кат се натисне и се връща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ето ви "малко" помощ http://www.revolution.co.uk/bs4_hints.php Няма нужда от нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 при мен и демото и пълната версия не ми тръгва, сигурно е от видео картата (GeForce2 MX/MX 400). при някой друг има ли го този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 при мен и демото и пълната версия не ми тръгва, сигурно е от видео картата (GeForce2 MX/MX 400).при някой друг има ли го този проблем? Играта се оказа доста неоптимизирана... С конфигурацията от подписа ми, върви с 10-15 кадъра/сек, а бях свидетел как на компютър AMD 64-3200+, 1.5 GB RAM DDR Kingston, 6800GT 256/256 кадрите на места спадат до малко над 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Играта се оказа доста неоптимизирана... С конфигурацията от подписа ми, върви с 10-15 кадъра/сек, а бях свидетел как на компютър AMD 64-3200+, 1.5 GB RAM DDR Kingston, 6800GT 256/256 кадрите на места спадат до малко над 30 искаш да кажеш че с моята видеокарта мога само да я сънувам? поне играта заслужава ли си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 Ето ви "малко" помощ http://www.revolution.co.uk/bs4_hints.phpНяма нужда от нищо повече Да 10х вече го използвах един път и се ядосах как не съм се сетил да го пробвам по рано Edit: enigma Ми според мен си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 искаш да кажеш че с моята видеокарта мога само да я сънувам? поне играта заслужава ли си. Ами можеш да опиташ да я подкараш все пак, после кажи какъв е бил резултатът. Иначе играта на 100 % си заслужава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.