warezBG Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Та проблема е следния.. Пускам и първия диск и започвам да инсталирам.. Слез това иска и втория диск, слагам го и продължава да инсталира.. по някое време обаче ми казва "Wrong Volume in drive" Нито иска 3 диск или 4 диск или който и да било. Просто тази луда грешка. Има ли някой подобен проблем и знаете ли как да се реши ? Thx предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Пробвай да сложиш първия диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Не става ..нито с 1'вия нито с който и да е от всичките 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Четох по форумите, че имало някакви проблеми с XIII. Не знам точно какви, но вече има Rip на 3 диска. Някои друг, който я е свалил, имал ли е проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 Pochnal sym da ja svaljam... Kajete v kraina smetka da spiram li ili ima reshenie?? Shtoto hich ne e malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 bachka batka, specialno zaradi tvoeto oplakvane q instalirah i minah 4-5 niva, ne sreshnah problemi ne zabravqite sled instal da si slojite proper crackfix-a i osven tva igrata iska CDtata dokato igraesh, pone vednyj mi poiska CD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 по някое време обаче ми казва "Wrong Volume in drive" може да е малко тъпо, но все пак, виж дали всички partitions на харда ти имат имена (labels), случвало ми се е не с игри а с разни тъпи програми подобно нещо, само че дава Abort, Retry, Continue и ако му дадеш Continue няколко пъти, продължава инсталацията другия вариант е да се е скапало при download-а, незнам дали има sfv Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 Ha mersi sega shte ja svalja spokoiono veche Btw jaka li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted November 26, 2003 Author Share Posted November 26, 2003 Успях да я инсталирам .. Като пуснах "Minimum INSTALL" а не "Full INSTALL" и се инсталира успешно..Даже успях да я подкарам.. Обаче ми е много интересно защо така става ако я пусна на Full Install Както и да е .. важното е че всичко се оправи. Иначе са играта ,какво да ви кажа, .. абе бива я .. Пробвайте я Мерси на всички отзовали се Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 EDIT: Koito ima dolospomenatiq problem, da si instalira igrata na minimum space required i nqma da ima nikakwi problemi, sorry 4e izburzah da post-wam predi da probwam sam. Az puk imam drug, po-seriozen problem. Ka4ih igrata na max install i ne mi izwadi nikakwi greshki pri instalaciq, no trugna li da q igraq neshto se bugwa totalno. Da re4em puwona4alno (predi da sloja crack fix-a) oshte na 1woto niwo po nqkoe wreme spira da ti se murda cursora, no w menu-tata si ba4ka idealno. Slojih crack fix-a i se oprawi, no sega puk spasitelkata, koqto trqbwa da te zakara pri woziloto si, se spira na edno mqsto po sredata na putq i samo si gleda tupo nebeto kak preminawa helikoptera, dori i sled kato premine produljawa da si gleda, no ne si produljawa putq, a az stigam do woziloto, no nishto ne stawa, a tq si sedi tam i si gleeeeeeda nebeto Predi da sloja crack fix-a dori woziloto go nqmashe, sega go ima, no kato stigna do nego nishto ne stawa Nqkakwi predlojeniq? Da reinstallna li igrata na minimum space required? PS Nikakwi zwuci nqma, samo na introto imashe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 pri men raboti s full install Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 Lele, sega puk drug problem... Kato si save-nesh igra i loadnesh te puska suwsem ot na4aloto na niwoto, dori ne te puska ot posledniq checkpoint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 taka izglejda, kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckKiller Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 Znachi na igrata stignah do misiata v gradinite kudeto triabva da infiltrate the sanctuary i po edno vreme stigash do edni golemi jelezni vrati v liavo ima dvama pazachi i amunicii a v diasno kato otidesh vijdash edin maluk paraklis i tam ti puska filmche s mangouuse i drugite kak govorat za teb dobre vlizash v paraklisa v liavo natiskash edna plochka vijdam kak poda se murda leko na zemiata no ne se otvaria vijda se che ima ot dolu tunel niakuv no ne moga da stigna probvah da go vzrivia vsichko niama uspeh ako niakoi moje da mi kaje kvo da prava;PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 pogledni nad tunela ima6e nqkva golqma statuq trqbva da mine6 zad neq i da q butne6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 abe imam edin problem s taz igra kato po4na new game mi iska CD2 slagam CD2 ama igrata ne pradaljavai si iskam CD2 pak crack-nah e predi da e startiram nekoi da znae kak se opravq tozi problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Някой знае ли дали ще излиза XIII 2 и дали въобще ще има такава игра тъй като сюжета в първата игра остава незавършен.Ако някой има информация за тази велика игра нека пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grime Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Moqt problem e sledniqt . Instaliram si igrata kogato q instaliram na full posredata na instalaciata me pita dali iskam da iztria instaliranata papka s vsi4ki fileowe v neq az klikvam NO inastalaciata spira i si4ko instalirano se iztriva . Dopusnah 4e moje da ima nqkakva gre6ka zatova sledva6tiat put kliknah Yes e otnovo sa6toto . Pri install na min se instalira i to4no kogato install-a svru6va stava pak su6toto . Ako nqkoi moje da pomogne . plz ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rDOX Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ако някой я е играл тая игра да микайе как се минава нивото дето трябва да слойиш микрофон на някав пич.Отивам до радиото и го слага крия се-не става, бягам- пак не става........КАКВО ДА ПРАВЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Probvai kato postavi6 diska akoi ima ot kade da poso4i6 da go tursi poso4i CD-to 4e nqkoi put nego zahapva.Na men mi se e slu4valo, a moje i vtoriq disk da se e zapisal kovti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Някой знае ли дали ще излиза XIII 2 и дали въобще ще има такава игра тъй като сюжета в първата игра остава незавършен.Ако някой има информация за тази велика игра нека пише. <{POST_SNAPBACK}> .. и мен ме интересува този въпрос. преди малкло я свърших и наистина ми стана интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.