Jump to content
BulForum.com

shortcut menu

iNReality

Recommended Posts

ам търса няква програмка за WinXP, която да ми прави някакво меню с шорткъти на десктопа ( примерно като iRC както са подредени никовете )

Ако съм разбрал правилно, просто ти трябва нов toolbar, който вече сам ще си разположиш където искаш и ще сложиш в него каквото искаш.

Изрази се малко по-ясно. От това, което казваш се разбира, че искаш нов toolbar. Десен клик на таскбара --> Toolbars --> New Toolbar...

1) Пробвай AstonShell, това са различни теми за десктоп, напълно различни от стандартния хр десктоп има някои дето тряя да си умреш от кеф - стърчат менюта отвсякъде :tongue . В www.deviantart.com имаше мн такива

2) Ако си с офис пакет по-стар от Office 2003 там имаше един Office Shortcut Bar дето беше мн удобен (защо го махнаха в 2к3 и аз не знам)

3) Направи си една папка в старт менюто с шортсъти - удобно и лесно.

Дано нещо от тия горе ти свърши работа :)

• 4 months later...

Хайде и аз да запитам за такава програмка.Помня, че преди годин имах една, но след форматирането и забравих името и сега когато искам да си е сложа пак не мога да се сетя...Иконката на програмката стоеше в долния десен ъгъл до часовника, беше червента B) Можеше шорткътите в нея да се групират за игри или програмки, имаше голяма свобода :)

Ако някой се сеща как се казваше или ако се сеща алтернативна добра да каже :)

Намерих това което търсих все пак :) Програмката се казва MedalFolders.Който иска да е види пращам линкче ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...