iNReality Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ам търса няква програмка за WinXP, която да ми прави някакво меню с шорткъти на десктопа ( примерно като iRC както са подредени никовете ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Ако съм разбрал правилно, просто ти трябва нов toolbar, който вече сам ще си разположиш където искаш и ще сложиш в него каквото искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNReality Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 и така може да се каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ами десен клик на taskbar-a и оттам вече ще се оправиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNReality Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 замисъла ми беше няква програма и да прави отделно меню Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Изрази се малко по-ясно. От това, което казваш се разбира, че искаш нов toolbar. Десен клик на таскбара --> Toolbars --> New Toolbar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNReality Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 тва от самият Win е гадно можете ли да предложите някаква подобна програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 1) Пробвай AstonShell, това са различни теми за десктоп, напълно различни от стандартния хр десктоп има някои дето тряя да си умреш от кеф - стърчат менюта отвсякъде . В www.deviantart.com имаше мн такива 2) Ако си с офис пакет по-стар от Office 2003 там имаше един Office Shortcut Bar дето беше мн удобен (защо го махнаха в 2к3 и аз не знам) 3) Направи си една папка в старт менюто с шортсъти - удобно и лесно. Дано нещо от тия горе ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 http://bb4win.sourceforge.net/bblean/ - window managera BLACKBOX, portnat za windows. Vij dali shte ti haresa. Clickash s desen buton na desktopa i ti izliza meniuto, v koeto mojesh da slaga6 ABSOLIUTNO vsi4ko, koeto si poiska6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Хайде и аз да запитам за такава програмка.Помня, че преди годин имах една, но след форматирането и забравих името и сега когато искам да си е сложа пак не мога да се сетя...Иконката на програмката стоеше в долния десен ъгъл до часовника, беше червента Можеше шорткътите в нея да се групират за игри или програмки, имаше голяма свобода Ако някой се сеща как се казваше или ако се сеща алтернативна добра да каже Намерих това което търсих все пак Програмката се казва MedalFolders.Който иска да е види пращам линкче Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 wintoolbar mislq che se kazvashe e dobra ama ne sym siguren za imeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.