Jump to content
BulForum.com

Снимки от рожденният ден на KILLERINCHO

ZGAN

Recommended Posts

Самоче съм стеснителен...:( Хем да пея пред публика хем да ме снимат...аз се схасхнах добре че беше Veli която ме успокояваше :wub:

post-13-1069811785.jpg

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

"...Но пламакът в телата ни винагиии побеждавааа..." мисля че това пеяа тва е песен на Слави

post-13-1069811915.jpg

lekx здаде багажа от танците....добре че имаше кой да го даржи да не падне от преумора

post-13-1069811968.jpg

Ама си беше бая включване :) И тя не отстъпваше по танциорски умения на другите :)

post-13-1069812202.jpg

Dreamer вече спи а на Veli и се денси...LifeFeel гледа тъжно не знам защо :cry

А от зад се подава нашият ДиДжей !

post-13-1069812315.jpg

Ето го ! Желязното правило...непоклатимият девиз....мотото на купона...логото на българската операционна система (ако имахме такава).

post-13-1069812538.jpg

Маиче на KILLERINCHO му се доспа...но не сам сигурен де тва е предварително закючение !

post-13-1069812678.jpg

"Еееееееееееееееееееееееее стойте ве аре бе рано е още каде сте се разабразали" креще Коцето :)

post-13-1069812842.jpg

Еми това беше...качихме се на колите и потеглихме....беше найстина много много ама найстина много приятно прекарване ! Скоро се заформа още едно такова но няма да издавам на кой е рожденият ден.

Съжелявам за многото допуснати правописни грешки....но повечето коментари сам ги правил късно вечерта.

Дано са ви харесали снимките...и усетите макар и малко приятната атмосвера на празникът !

Мдам... като гледам снимките май оставяме впечатление с братчеда, че пафкаме яко. Истината всъщност е, че и двамата нямаме нищо общо със този начин да си трови човек здравето. За щастие от цялата наша компания само двама пушеха сериозно (lekx и KILLERINCHO).

Относно пиенето... ;) винцето беше добро и съвсем не го жалехме.

Като цяло 'сичко беше пърфект и балгадаря на целия "екип" за страшното изкарване!

Еми това беше...качихме се на колите и потеглихме....беше найстина много много ама найстина много приятно прекарване ! Скоро се заформа още едно такова но няма да издавам на кой е рожденият ден.

Съжелявам за многото допуснати правописни грешки....но повечето коментари сам ги правил късно вечерта.

Дано са ви харесали снимките...и усетите макар и малко приятната атмосвера на празникът !

ZGAN ......niamam dumi :) Mai drugia pyt shte e po-dobre da upload-nesh cialo AVI ili DiVX :) Zdrav kupon e bilo.

Еми това беше...качихме се на колите и потеглихме....

Аз останах, пък! Останах да пийна още и да питам за булка от Стамболийски...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...