ZGAN Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Какво да кажа прекарахме си меко казано страхотно, но това ще го видите сами от снимките те са около 251 на брои самоче не знам дали ще имам време да коментирам всичките. Участват: Veno Veli Dreamer KILLERINCHO Drebnia BrowseMan netrootbg poznai Dockera LifeFeel lekx ZGAN + Приятели от стамболииски на KILLERINCHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Дам, това е моя милост не знам защо но не исках да се снимам поне докато не се "направя" яко На снимката се виждат още BrowseMan и netrootbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Тука са от ляво на дясно: Dreamer, Dockera, KILLERINCHO (рожденника) и poznai. Не зная на какво се радват и какво е привлякло вниманието им или аз или Browseman защото ния бяхме в тази посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето ги най-големите купонджий на вечерта (Dreamer & LifeFeel) В момента са в режим Stand by но по изражението на Dreamer си личи че най-интересното те първа предстои... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ха ха това беше култово в момента на заснемането ! Не знам кой запрати едно смачкано листче кам netrootbg (листчето се вижда на снимката как вече пада към земята). На Browseman изражението не издава признаци на смях..на lekx също но...само секунда след като щракна апарата....имаше много смях ! Dreamer : az zapratih listcheto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето lekx показва вапросното листче ! А netrootbg се радва че не му е излязла джонга от удара Veli: Abe ZGAN, kazva se cicina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 На пръв поглед изглежда, че си избирам от коя чаша да пия ! НЕ Е ТАКА ! Просто сам се заблял да не си помислите нещо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 lekx гледа много...как да кажа...надъхано Той бе Lord o the Dance на вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето го и цялото кралско войнство ! От ляво на дясно: Browseman,netrootbg,lekx,Veli,Veno,LifeFeel,Dreamer,Dockera,poznai Снимката е толкова прелестна, перфектна красива защото аз снимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Вижте poznai , Dockera, Dreamer как седят и се радват...а сега погледнете LifeFeеl как наваксва с матеряла ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Това са другата маса...бих ви ги изредил по имена ама не ги помня само мога да ви кажа защо са се усмихнали така: Защото като ги снимах им казах "Хайде сега деца гледайте в патенцето" или нещо от сорта...мисля че е имало ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето го DJ-ят на вечерта (този от ляво който гледа кам фотоапарата) a...внимателно следете поведението на момчето до него...Коцето това кротко създание...се развихря ! Но това малkо по нататака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето и част от оборудването...имаше оше и две сериозно големи тонколони,но няма хубава тяхна снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Шшшш ей дупе недеи остнася кльопачката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Тука вече и Dockera наваксва с пиенето ! Не ме питайте на какво се смеят Veli и Veno, нито пак ме питайте какво прави LifeFeel ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Аз се почвам...за другите не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Mr & Miss Admins ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Дали не сам се притеснил че може да свърши пиячката ? И дали KILLERINCHO не се усмихва доволно знаейки че има денонощен магазин наблизо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 И другата компания не се моткаха де...яко набираха скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето го веееееееее еи го ве рожденникат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 netrootbg неможа / не трябваше да пие защото той беше един от шофьорите А аз си мечтаех отдавна да направя "зайче" на Broweman ! И за малко да успея : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ето ги пак тези двамката....те само чакат удобен момент...да се развихрят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Тва щте да е бира ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Тази снимка е публикувам защото много ме кефи физиономията на Veli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Veli & Veno...те само си седят за ся а LifeFeel пак се плези на някои....или тва не е плезене ? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.