Legop4o Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 В момента под терасата ми някакви тълпи се млатят с каквото им попадне, има около 10 полицейски коли, хвърлят камъни, димки (нз, сигурно си ги носят в джоба за всеки случай) и т.н., трошат прозорци, бият се с маси и чадъри от кафетата... Допускам че е заради мача днес, защото пеят и песни. Става дума за улица Гладстон, пред Синдикалния дом. Ето няколко снимки, късно се сетих да снимам, така че най-интереснто мина. Качеството е... ами телефонно. Имаше хора с камери, предполагам, че ще го дадат по телевизията тази вечер (впрочем в момента спряха сирените, значи явно е отминало) Та въпросът е: това ли е смисълът на футбола?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Ооо ама мач ли имало днес. Те за това през 10 метра имаше полицейска кола по бул. Източен. Явно е имало защо. А смисъла някои просто си мислят че е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Аз са чуда дали да хода.... То вече неможеш на мач да идеш спокойно.... За много от хората това е смисъла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 ми аз няма да хода на мача.ша си го гледам по телевизията Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 ми аз няма да хода на мача.ша си го гледам по телевизията И аз се колебая дали да не го гледам по ТВ, но не знам по кой канал ще го дават.Имаш ли представа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 И аз се колебая дали да не го гледам по ТВ, но не знам по кой канал ще го дават.Имаш ли представа? по 1-ва аз лично смятам да го гледам по тв. на бг мач никой не може да ме накара да ида. просто циганията и простотията ми идват повечко неведнъж съм казвал, че докато не се оправят законите за футболно хулиганство нищо няма да се оправи. дано да доживея някой ден да ида на мач да си пийвам студена биричка и да се радвам на любимия си отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 В 17.20 по Канал 3 на Сашо Диков ще дават подробности по мелето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Сега даваха по ЕК (пловдивския) какво е станало . Бая меле е било , столове , чадъри , бутилки и какво ли още не хвърчеше във въздуха ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Gledam gi tiq i sa chuda kak moe da ima takiva tapanari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 Сега даваха по ЕК (пловдивския) какво е станало . Бая меле е било , столове , чадъри , бутилки и какво ли още не хвърчеше във въздуха ... Мхм, лично видях как един чичка най-спокойно си взе камък от земята и го метна по прозореца на близката къща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Тук е времето на бруталните полицейски действия. Полицията е смешна просто. Дайте повече власт на ченгетата за борба с хулиганството... Искаве прибрани и осъдени запалянковци-хулигани. То вече не само спокойно на мача не можеш да отидеш, но и по улиците след мача не трябва да се разхождаш. Да се върне Беляне и Техникумите за вътрешна украса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 И повече затвори трябват... Ботев сигурно се обръща в гроба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Знаех си, че като отворя форума и първата тема ще е за мача. Ние долу пред нас имаме работа и чичо излиза и вика, че по канал 3 давали боищата. Били си уговорили среща двете агидки по нета на бул. Руски и там била патакламата. А както виждам са минали и по Гладстоун. Пълна глупащина. Добре че не се интересувам от футбол :0. Някой като ме пита от кой отбор съм му казвам "от който си и ти" и край с футболната тема хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Хаха, сетих се за оня Финли по ВВЕ, дето като излиза на ринга казва. "My name is Finley, and i love to fight". Който иска да ходи да се бие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Само информативно- всички, които отидохте...цели ли се върнахте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 И повече затвори трябват... Ботев сигурно се обръща в гроба. Ако локомотив можеше да бъде погребан, то и той сигурно щеше да се обръща. От тези снимки не става ясно съотношението на силите. Вижте повече тук . Иначе футболно хулиганство има навсякъде по света. Просто докато има футбол, ще има и нискоинтелигентни субекти, които получават удоволствие само от бой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Само информативно- всички, които отидохте...цели ли се върнахте? Абсолютно,скъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Зая тези трябват сериозни мерки вече. Днес гледах по канал 3 какво става. Маси летят във въздуха, столове, друг замахва с чадър от близкото барче, летят камъни, като в някой екшън филм. За възрастните трябва да ги вкарат поне за 6 месеца в затвора та да ги направят там хора и после да имат поне с какво да се хвалят. А за непълнолетните, да глобяват солено родителите им и при второ подобно провинение да им се отнемат родителските права, та да се поразкарат малко из сиропиталищата и ТВУ-тата. Ама явно полицаите ни са станали прекалено милостиви. Как може след като го удариха полицая така, той изобщо да не реагира. Какви са тия заповеди по които действат, какви са тия работи. Като гледам колко полицейски коли имаше, преспокойно можеше да си ги натоварат по 2-ма в кола и да ги закарат в районното. А на този на който му изтрихте постовете, не трябваше. По-скоро трябваше да ги предадете на полицията, плюс адреса му. Такива престъпници не трябва да се прикриват, а да се наказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 да прав си, за да се изкорени тая простотия трябват много радикални мерки. трябва да стане като в англия, преди години и те имаха много сериозни проблеми в тва отношение ама ся вандалчетата като видят бобитата и се строяват в редичка кротки като овчици, ама трябваше много бой за да се постигне тоя ефект само не съм съглсен за хлапетата. щото ено малко лайно като го вкараш в тву или сродно заведение излиза от там голямо лайно и проблема от малък става голям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Аз съм чувал, че в Англия въвели закон, с който ако се биеш на футболен мач те уволняват от работа. Много весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 а видяхте ли по бтв май беше като го питаха ония и какво отговори... тва са хора които нямат никво бъдеще...хулигани,алкохолици и наркомани...такива трябва да се вкарват в затвора и там в килииката да земат да се научат да мислят Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Баси и идиотите... Да правят някви строги закони вече и да ги изпълняват,че си е еб*ло майката... Решението:строги закони и бой с полицейските палки по главите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Баси и идиотите...Да правят някви строги закони вече и да ги изпълняват,че си е еб*ло майката... Решението:строги закони и бой с полицейските палки по главите! Мислиш ли , че не млатат с палките ? Ударят те ако тръгнеш да се оправдаваш или да се обясняваш пак бой . А това , че са си заформили бой кво ? Те се бият не вия ! След като нямате пряка връзка защо само викате колко са тъпи и прости и незнам си кво ? Разни хора разни идеали ПРОУМЕТЕ ГО ! След като искат да се бият да се бият вия гледайте репортажите от вкъщи и не участвайте . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ... Много умно !!! Кажи го това на собствениците на заведенията които се изпотрошиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Мислиш ли , че не млатат с палките ? Ударят те ако тръгнеш да се оправдаваш или да се обясняваш пак бой . А това , че са си заформили бой кво ? Те се бият не вия ! След като нямате пряка връзка защо само викате колко са тъпи и прости и незнам си кво ? Разни хора разни идеали ПРОУМЕТЕ ГО ! След като искат да се бият да се бият вия гледайте репортажите от вкъщи и не участвайте . Много умно !!! Кажи го това на собствениците на заведенията които се изпотрошиха. Пироман съгласен съм с теб. А ти Узито, как ще се чувстваш, както си вечеряш или гледаш ТВ и един камък да прехвърчи покрай теб, и в ТВ-то или да те умери по главата? Много весело нали? Те нека се бият, ама по тия сгради, кафета, коли, рейсове, че те какво са виновни? Ако ти дойде на твойта глава надали ще говориш така. Верно е, хора разни, ама нали за тва е закона. Ако не се прилага закона, цялата държава ще е така. И какво като има мач, и аз си вървя по улицата, трябва да се оглеждам се прелитащи камъни, бутилки или столове ли? Или като има мач в Плд и тряя си седя вкъщи, за да не се озова случайно в мелето? И защо е цялата работа, щото 90% от запалянковците, ходят точно за тва- да се бият на мача. А не щото им се гледало футбол (то къв футбол, тва си е направо мач). Трябва силни закони, и да няма такива, той ме одари, аз нищо не правих. Полицай ли е, ще бие, тва му е работата. Който не му харесва, да не се разкарва с агитки, които се бият или чупят. Защо никой, от случайните минувачи или от хората, които са на страни от агитката не са се оплакали че ги бият. Извод: докато не дадът голяма влас на полицаите в такива ситуации (мачове, боища и т.н.) работата няма да се оправи никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.