The Black Dragon Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Вчера като си пуснах компа и ми се показа някво съобщение, че windows-a ми не е легален и не е лицензиран кода към него и разни такива. Вижте за какво говоря: click Как мога да го оправя тва и да не ми се показва повече? И докато го оправя има ли вероятност да ми се изтрие Windows-a??? Помагайте плс, че не разбирам много много от такива неща и незнам кво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 А няколкото теми по-надолу има това с пълна информация около въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Еми ако си си инсталирал последният ъпдейт на Ос-а ще ти го изписва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.