charovni Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Някой има ли свежа идея за излет над Пловдив за 1 ден. Миналата неделя ходих по маршрута хижа Здравец Бяла черква, около 3 часа, и много ми хареса. Трябва ми нещо подобно. Чувал съм за с. Куклен - хижа Руен и за някаква хижа над Асеновград (Момина сълза май), пътеката минавала над шосето за Бачково. Но как се стига до там ми е загадка. Ако някои знае нещо да каже. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Има интересни дестинации в близост до Пловдив. Пробвай с кола до Паниците (малко след Калофер) / пътят е към час с кола/ и после пеш до хижа Рай и Райското пръскало - към 3 часа е преходът. Даже, има една еко пътека близо до Калофер - самоче вместо към Паниците се тръгва към манастира, много била красива - имало и пещери, обаче да те предупредя, че пътят след Калофер е ужасен - аз се отказах на средата, понеже колата щеше да пострада...но може и пеша да се тръгне. Иначе хижа Руен се стига и от Копривките. Аз съм ходила...не се стига трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Има интересни дестинации в близост до Пловдив. Пробвай с кола до Паниците (малко след Калофер) / пътят е към час с кола/ и после пеш до хижа Рай и Райското пръскало - към 3 часа е преходът. Даже, има една еко пътека близо до Калофер - самоче вместо към Паниците се тръгва към манастира, много била красива - имало и пещери, обаче да те предупредя, че пътят след Калофер е ужасен - аз се отказах на средата, понеже колата щеше да пострада...но може и пеша да се тръгне. Иначе хижа Руен се стига и от Копривките. Аз съм ходила...не се стига трудно. мдам...ако си природолюбител това ще ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 От стола на компютъра, до тоалетната, от там в банята, после на дивана и после малко съм и готово. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 як маршрут, ама чак пък и през банята... мн километри, мн часове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Даже, има една еко пътека близо до Калофер - самоче вместо към Паниците се тръгва към манастира, много била красива - имало и пещери, обаче да те предупредя, че пътят след Калофер е ужасен - аз се отказах на средата, понеже колата щеше да пострада...но може и пеша да се тръгне. На екопътеката е много яко. Ходил съм, но до там стигнахме само с нивата и роувъра, наистина пътя беше много зле. Струваше си Link to comment Share on other sites More sharing options...
sil Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Някой има ли свежа идея за излет над Пловдив за 1 ден. Миналата неделя ходих по маршрута хижа Здравец Бяла черква, около 3 часа, и много ми хареса. Трябва ми нещо подобно. Чувал съм за с. Куклен - хижа Руен и за някаква хижа над Асеновград (Момина сълза май), пътеката минавала над шосето за Бачково. Но как се стига до там ми е загадка. Ако някои знае нещо да каже. Ч.А. Били сме на Момина сълза,не е далече от пътя за Бачково,но хижата е разбита. "Малко" над нея е хижа Безово.Маршрута е хубав,пътеката става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Храбрино-х. Студенец и обратно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 От Пловдив през Първенец,Храбрино (евентуално Лилково),Бойково,Плочник и обратно. Ако е с кола към 3-4 часа път.Ако е с байк към 5-6 часа. ПС Бойково RULEZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Дам,имаме вила на Бойково ...СТРАХОТНО Е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Здравец - х. Руен - Яворово - Лясково - Асенова Крепост - Асеновград Все по-равно, все на долу, все гледка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.