spyro Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Ako nqkoi znae site-ove za Psychedelic trance, Goa trance dori i za House....MP3 ALBUMI sas VA koito da ne sa BG neka da mi gi kaje zashtoto mi e goliam problem ne moga da nameria neshto, apak mi e interesno tezi koito postoianno uploadvat takava muzika v BG site-ovete ot kade se zdobivat s neq.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Ako nqkoi znae site-ove za Psychedelic trance, Goa trance dori i za House....MP3 ALBUMI sas VA koito da ne sa BG neka da mi gi kaje zashtoto mi e goliam problem ne moga da nameria neshto, apak mi e interesno tezi koito postoianno uploadvat takava muzika v BG site-ovete ot kade se zdobivat s neq.... probvai da potursi6 s p2p programa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Dam naistina e golqm problem namiraneto na new releases na tazi malko populqrna /taka mi se struva/ muzika az lichno polzvam soulseek...kakvoto i da potarsq go ima...no drug e varposa sus svalqneto ot tam no tarsi iz free-tata ima mnogo ! a i az imam da kachvam mnogo muzika prosto nemoga da smogna zashtoto veche ne si ostavqm pc-to vklucheno po cqla vecher mnoo se razbramcha :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyro Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Ami da to e verno che tazi muzika ne e mnogo populqrna no pak za smetka na tova tezi koito si e slushat sa verni na neq.. A kolkoto do House mi se struva che dori mnogo se populqrizira zashtoto se slusha pochti na vsqkade....az inache sashto imam mnogo albumi ama mene mi e interesno ot kade sa si gi nabavili tezi mp3-ki vav free-tata zashtoto ima i nqkoi raboti koito se pak gi nqma v tezi site-ove.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyro Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 AGENT_ORANGE kaji nqkoq p2p programa kadeto da mi gi vadi podredeni po albumi....a ne razhvarlqni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 ако ти се занимава може да пробваш да сваляш през IRC ... има си специални сървъри за обмен на mp3-ки ... например . Network: EFnet, Server: inet.tele.dk, channels: #trancemusic, #trance, #trancemp3 ... всичко ново го има там и по SoulSeek-a ... препоръчвам ти още и DC++, много добра програма с изключително много музика и каквото и да било ... не, че слушам trance, но хора, които слушат са ми разправяли, че най-много releases има в сървърите на p2p програмите ... така че там е истината :] drum'n'BASS MASSIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 nqkoq p2p programa kadeto da mi gi vadi podredeni po albumi....a ne razhvarlqni. SoulSeek tam obiknoveno ti gi pokazva po albumi..v smisal che usera ot koito teglish e napravil papka GOA\Albums\Izpalnitel.-.Album\Tracks1.mp3 primerno 90% sa taka ako mojesh tegli ot tam i kachvai tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyro Posted November 27, 2003 Author Share Posted November 27, 2003 10x na ZGAN i lwl namerih si p2p programka (Direct Connect)..........da naistina ima mnogo server-i dori specialno za Psy music server si namerih....mnogo 10x na vsichki koito mi dadaha info.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 np spyro, нали за това е създаден форума все пак :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyro Posted November 30, 2003 Author Share Posted November 30, 2003 Za vsichki Trance maniaci malko psy p2p server-i v koito ima absolutno vsichko koeto vi triabva svarzano s tazi muzika....prosto si kachvate DC++ i se connect-vate kam tezi Hub-ove: psychadelic.mine.nu digital-trance.sytes.net oblivion.servebeer.com mp3heavenuk.no-ip.info P.S.:i neka vseki koito svalia da uploadva posle na warez-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.