lwl Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 някой има ли същия проблем като моя ... не мога да свалям от горепосочените сайтове... смятате ли, че от евроком могат да ми помогнат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Az moga ama super bavnooo, supporta niama da ti pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Vednaj pitah suporta i te vikat 4e tezi saitove gi ograni4avali v trafika.Koeto zna4i 4e ako mnogo useri darpat primerno ot datata te 6e darpat mnogooo bavno ili izob6o nqma Be ob6o vzeto ....precakani sme Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 e baj pa precakani , nali si imame wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Tochno na tezi saitove Evrokom im "bae" i neshtata sa taka pri vsichki ni. Vapros na firmena politika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Teq idiotski saitove vaob6te ne mi trqbvat Az imam WAREZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 da, vruzkata kum tezi saitove e izkustveno zanijena s cel da ne se izpolzvat mnogo resursite na vunshniq net nali vse pak e spodelena vruzka ako vsichki trugnat 24 chasa v denonoshtieto da smukvat ottam lentata suvsem shte otesnee i nqma da stiga za vsichki, zatova sa ogranicheni, ne che i tam nqma cenni neshta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Mda, a svetyt e edna golqma konspiraciq... I kvo tolkova ima na teq site-ove, koeto go nqma na warez. Kato ne mojete da dyrpate ot tam, pravite request, davate link i ne6tata se ka4vat na warez - vsi4ko e to4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Mda, a svetyt e edna golqma konspiraciq...I kvo tolkova ima na teq site-ove, koeto go nqma na warez. Kato ne mojete da dyrpate ot tam, pravite request, davate link i ne6tata se ka4vat na warez - vsi4ko e to4no. Na teq saitove ima mnogo poveche neshta ot warez-a! Po prostata pri4ina 4e te sa otvoreni za Bg, i v stoilicata ima mnogo poveche potrebiteli kym tqh s visoka skorost! I vseki si ima mqsto, ogranichenieto e samo che triat failove po ednakva MD5 suma. Da, svaliam ottam, ama s gadna skorost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 И какъв е извода, tedy? Да се преселим в столицата. Не знам до сега да се е дал рикуест от юзер на този форум и да не е бил изпълнен... Опитай, ако искаш. А иначе ми се струва, че просто не знаете какво искате. Искате добра връзка и на прилична цена. Хубаво, обаче тоя канал да не е разтегателен? Като се юрнем всички да теглим от технолинк без ограничение и ще напълните форума с рев до бога, че едно Гугли не може да се отвори... Баланс му е майката. Не може това в онова и душата в рая... Или едното или другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Връзката към www.data.bg е била винаги добра при мен, а в този сайт има страшно богат архив от МР3, за разлика от warez.ru на който пък преобладава добър филмов архив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Значи имах предвид друго. Просто е факт, че в столиццата потребителите са много и с висока скорост към дата.бг например. Дайте по-висока скорост на ъплоуд и ще стане по-добре. Ov3rm4n, кажи ми със смешните 64к как се качва нещо по-голямо?! Не се оплаквам, просто отбелязвам, предпочитам Пловдив сто пъти отколкото да живeя в София! Да, и още нещо, с тези правила тук наистина са малко MP3-kite, правилата на дата.бг са добри, хем няма повтпорения заради МД5 сумите, хем има наистина ВСИЧКО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 При споделен капацитет е така - няма друг начин. Ако някой не е доволен от условията да си уговори гарантиран капацитет с Евроком. Тогава ограниченията стават излишни. Вервайте ми, така е във всяка мрежа със споделен капацитет Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Има резон в искането ти на по-висока скорост за ъплоад. Но трябва да вземеш предвид простичкия факт, че повечето потребители на този сайт предимно и само даунлоадват. И като казвам повечето имам предвид 80-90% от тях. И това не е защото им е слаба връзката за ъплоад. Лошо разбира се няма - никой не е длъжен да ъплоадва. Но за това смятам че системата със заявките е най-удачна. Обикновено заявките се поемат от някой с добра връзка и това което търсят хората се появява тук. П.С. - за правилата - правилата са въведени предполагам с оглед на изграждането в бъдеще на система за търсене и класификация подобна на тази за филмите. Ако си спомняте малко преди да се появи раздела за филми на сайта се въведоха изисквания за ъплоада на филми. Така че и тези правила не са безцелни или, което е още по-лошо, самоцелни. Не знам другаде да има нешо подобно на това със филмите тук. Лошо ли ще е да се направи и за музиката?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Да, съгласен съм с теб почти за всичко. Предполагам, ако имам рекуест, ще бъде изпълнен. Наистина правилата на дата,бг предразполагат леко към анархия, обаче например защо да не се допускат единични мп3-ки, и те да си се вклучват в търсачката? Да, има правило да се вкарват в някои директории като ТЕМП или подобни, не помня какви бяха, но просто има някои песни които са наистина добри и които дадения човек не може да прикачи към някои албум. Или пък например албумите на Dr. DRE (два от тях мисля бяха) са с отвратително качество на 96кбпс. Поне ако се трият или заменят дупликатите, да се махат тея, а да остават качествените. Както и да е, изписано е доста по вапроса, не смятам да задръствам повече с моите разсъждения Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Единичните парчета са ми стара болка и на мен, ако трябва да сме честни. Имам доста rare и bootleg записи, които просто не са включвани никога в официални албуми. И не ги качвам именно защото най-вероятно ще бъдат изтрити, въпреки че са много ценни за ценителите. Но този тип парчета са по скоро изключение, и то едно единствено, от общия случай и наистина не си струва заради тях да се променят правилата и да стане пак мазано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Za poslednoto ne ste mnogo pravi. Az si kachvam bootlegs a i drugi hora i dosega nishto ne mi e iztrito. Prosto triabva da go napravite kakto triabva. Slagate papka Rare ili Bootlegs i gi podrejdate vatre. Da vidim koi shte vi kaje kopche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Така ли? Е не го знаех. Ами значи тогава и това не е проблем. Ще е добре обаче това да се спомене изрично в правилата за ъплоад, за да не се чудят какво да правят умствено обременените като мен .... А няма ли да е по-добре да си има такава общодостъпна за ъплоад папка - така ще се избегне дублирането и на тези парчета и няма да се наруши системата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Teq idiotski saitove vaob6te ne mi trqbvat Az imam WAREZ Ako si govorim chesno v warez.ru niama absoliutno sichko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.