Macho Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Имам проблем със немалко известната игра Project IGI 1 реших да си припомня добрата стара игра от 2001 но след като я преинсталвам 2-3 пъти все още нямам мишка и мерник нямам и показатели за квъвта и патоните,нито има някаде в конфигорациите такива настройки. Моля хелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 И на мен тва ми се случи.Като реинсталнах windows-a се опрай.Може и с реинстал на drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macho Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Кои драйвъри ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Аз нямах проблеми с тая игра , но ми е бяха записали от фирмата като си купувах комп. ! Мисля , че това просто е някакъв осъкатен РИП на играта . Ако може да кажеш откъде си е свалил и аз да си е сваля пък после ще ти кажа дали ми върви , защото и аз много искам да е играя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Кои драйвъри ? На video-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.