Jump to content
BulForum.com

Испания Примера Дивисион сезон 06/07

Stenli

Recommended Posts

http://gong.bg/view_article.php?article_id=10393

Нема толкова жалки фенове ;)

Абе излагация е да паднеш 4-0 от Хетафе и то при положение че водиш с 5-2 от предишнмия мач :).

Нормално, Барса са. Само, че Рийкард ги направи 2 пъти шампиони в Испания, ШЛ взе, верно в момента не са във форма (за което се радвам), както Рони и Ето'о не са на ниво, но все пак трябва малко уважение да покажат... но пак казвам - каталунци

И при вас беше така в началото, ама вашите фенове май свикнаха с издънките ;)

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Този път шампиони са Реал.Барселона се водеха за големи и твърдяха ,че ще вземат 3 купи ,а накрая може и 1 да не вземат :)

@NEFARIOUS

В Германия наистина така стана, след като Шалке и Вердер цяло първенство водеха и накрая Щутгарт ги изпревари, но в Испания моята прогноза е Барса шампион :punk

@NEFARIOUS

В Германия наистина така стана, след като Шалке и Вердер цяло първенство водеха и накрая Щутгарт ги изпревари, но в Испания моята прогноза е Барса шампион :punk

То прогнозите са 1, а надеждата друго :)

оле баси майката, тъкмо спирам ппстрийм при 2:2, отварям лайвскор и гледам 2:3 - реал са ебати машините !

оле баси майката, тъкмо спирам ппстрийм при 2:2, отварям лайвскор и гледам 2:3 - реал са ебати машините !

да големи машини. Когато Челси и Милан биеха в 90-та минута няколко мача всеки говореше какъв късмет са имали. А когато Реал бият на края били машини :laughing:

да големи машини. Когато Челси и Милан биеха в 90-та минута няколко мача всеки говореше какъв късмет са имали. А когато Реал бият на края били машини :laughing:
Мда, само че Реал водеха с 2:0, играха по-добре, и биха с 3 (!) ... на 2, а не с 1:0 ...

Меssi е машината :punk 0:2 за Барса вече :punk ОООPS ...0:3 ..мачкаме

Меssi е машината :punk 0:2 за Барса вече :punk
Вече 3 ... това е нещо интересно .. Барса да бият , и Барса да бият Атлетико ...

Евала :>

А аз съм хазартен инвалид, в 20 минута се хванах с бащата на бас, че Барса ше падне от Атлетико, а на полувремето е 0:3 :rolleyes:

четвъртият гол беше просто уникален. днес в играта на барса се вижда нещо забравено, а именно резултатността. който е гледал предишни мачове е забелязал, че създавахме невероятно количество положения, но не вкарвахме. дано да изиграем и останалите мачове така и да направим всичко възможно за спечелване на титлата :punk

Ами аз като гледам мача, забелязва се, че вратаря на Атлетико не знае дали е зрител или е на терена... Иначе и комбинациите за головете на Меси и Роналдинъо бяха доста добри. Радват окото.

Еми честито на Барселонци. Не съм очаквал от тях да направят такъв мач точно срещу Атл. Мадрид, но явно имат прогрес. Дано все пак не спечелят титлата :)

Реал ако продължават с победите в 90-та далеч няма да стигнат :D Очаквам още следващия мач срещу Депортиво да се издънят

Реал вече играе много по-добре като отбор и си личи ,че са добре сработени и имат няква идея в играта,а не като в началото на сезона.

а Атлетико отдавна са боксова круша за отбори като Реал и Барса

Само, където от 15 години Барса имат едва 3 победи на Висенте Калдерон :excl:

Реал вече играе много по-добре като отбор и си личи ,че са добре сработени и имат няква идея в играта,а не като в началото на сезона.

За първото си прав, за второто хич... Атлетико ни озориха доста този сезон, а пък Барса си ги мачкаха. На техния, на Калдерон. За това казвам, че съм толкова изненадан от играта и резултата.

• 3 weeks later...

ебаси драмата, ебаси чудото

ruud van the man 25 шиша в примера

raul tamudo - президент

messi - волейболист, няма такъв срам

Барса завършиха лошо един лош сезон :cry

А Бекъм най-накрая спечели нещо с Реал. Но според мен основно успеха се дължи на Капело - няма спор голям треньор е.

А не е истина Стоичков къв късмет е извадил! Селта бие като гост Атлетико, а Осасуна размазва Бетис пак като гост! Чак съмнителен късмет ;)

P.S. А бе сега като гледам програмата като все още Реал не е сигурен, те тея Майорка не са чак толкова слаби, щом правят Х със Севиля. Но не ми се вярва да стане чудо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...