kenian Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Ти по ТелевизЬора ли го гледа? Ахам,а ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Лайв-а на Васил Левски. Според мен нищо не направи, бая го мачкаха и му се противопоставиха. Не знам дали са показали всичко камерите. То него и без топка го млатиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 Лайв-а на Васил Левски. Според мен нищо не направи, бая го мачкаха и му се противопоставиха. Не знам дали са показали всичко камерите.То него и без топка го млатиха. ми той квото имаше да ви показва ви го показа 1-вия мач. не мога да разбера защо очаквате даден отбор или футболист да играе винаги на 100% от възможностите. ми видяха ви колко можете в испания и тук единствената им цел бяха 3те точки. и ако някой ми преведе изречението "играхме добре, ама паднахме с 5-0" ша го черпа. тук идва моментър да честитя победата на реал срещу валенсия, наистина се вижда, че набират скорост. днешната победа лично за мен беше неочаквана с огледа на това, че валенсия са доста силен отбор, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 На тренировките надали се зорят много защитниците. Когато Барцилона игра с други отбори, повечето играчи имат някакъв страх от него, все пак е машина тоя Роналдиньо, и затова го пазят много внимателно. На мача с Левски ако знаете как го мачкаха тоя... Все по 2ма, единия го блъско горе, над кръста, другия му млати кокалчетата. Всички гледахме мача, всички знаем кой, кой е мачкал... А ако тряа да сме точни никой не мачкаше. Барса победи без да се напъне, както вердер и челси го направиха в София... Лайв-а на Васил Левски. Според мен нищо не направи, бая го мачкаха и му се противопоставиха. Не знам дали са показали всичко камерите.То него и без топка го млатиха. Да, a те съдийте и всички оператори са спели... btw гола на роналдинио е на всяко второ видео на Most Viewed и Top Rated в youtube и явно не само според мен гола е феноменален. Пласирането, спирането, завъртането, удара, точноста и лекотата, с която прави всичко това е просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Пласирането, спирането, завъртането, удара, точноста и лекотата Това прави гола страхотен Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Тия Реал инфаркт ми докараха ... ама поне биха де . Минаха Севиля, на една точка зад Барса ... жалко, че сега играят със Севиля ... т.е. най-добрия домакин Севиля посреща най-добрия гост в примера - Реал ... яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 да, тази година наистина имате огромен късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurofootball Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Не съм съгласен че Реал М. са най-добрият гост нищо че съм тяхен превърженик но срещу Севилия ми миреше на Х мача е труден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Не съм съгласен че Реал М. са най-добрият гост нищо че съм тяхен превърженикно срещу Севилия ми миреше на Х мача е труден... Най-добрия гост са ... според точки и т'ва онова .http://www.betexplorer.com/soccer/spain/sp...ague-2006-2007/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Страшни са Реал и този сезон FT Real Madrid 0 - 3 Recreativo Huelva Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Страшни са Реал и този сезонFT Real Madrid 0 - 3 Recreativo Huelva Мале мале следях го до 0-2 то станало 0-3 Незнам какво е станало с Реал Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Реал навлиза в добре позната ни форма от предишните 2-3 сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Страшни са Реал и този сезонFT Real Madrid 0 - 3 Recreativo Huelva пресмял се хърбел на щърбел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Страшни са Реал и този сезонFT Real Madrid 0 - 3 Recreativo Huelva То вие сте няк'ви страшни тоя сезон та ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 То вие сте няк'ви страшни тоя сезон та ... Ама не падаме у дома с 0-3 от най-слабия в първенството Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Ама не падаме у дома с 0-3 от най-слабия в първенството Е не, вие за 10 мача вкарвате 2 гола ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Ама не падаме у дома с 0-3 от най-слабия в първенството Рекре не са най-слабия отбор,в горната част на класирането са.Това разбира се не трябва да е оправдание.Играхме лошо и закономерно загубихме.Гледаме напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Recreativo sa si mnogo klasen otbor i tazi pobeda za tqh savsem ne e neo4akvana. Dano napraviat dobar sezon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Recreativo sa si mnogo klasen otbor i tazi pobeda za tqh savsem ne e neo4akvana. Dano napraviat dobar sezon. Да бе Много класен отбор, че и по-класен от Реал пресмял се хърбел на щърбел. не си прав. Реал са трагедия от 3-4 години, докато Милан от 3 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Да бе Много класен отбор, че и по-класен от Реал не си прав. Реал са трагедия от 3-4 години, докато Милан от 3 месеца Хм, що ми се стори, че той имаше предвид Ботев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Хм, що ми се стори, че той имаше предвид Ботев? Съмнително да сравнява Ботев с Реал М Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 остава да ги сравнява и с Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Az botev ne gi broq vobste za futbolen otbor, pak kamoli da gi sravnivam s nqkoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Az botev ne gi broq vobste za futbolen otbor, pak kamoli da gi sravnivam s nqkoi. че кой говори на теб? Става въпрос за поста на Divaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Разбира се,че не говара за Ботев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.