LOKOMOTIVcho Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Аз също мразя Барса, обаче против гола нямам нищо против. Кой както може . И като съдията е толкова малоумен и не може да виде, значи Меси си е майсторче... може да е объркал малко спортовете, но като няма достатъчната височина за Волейболист или Баскетболист, се пробва момчето във футбола. Не е първият, няма и да е последният Е ако Барса бяха били, щях да псувам наляво-надясно, но след като не са... Само от първите 4 думи се досетих колко "безпристрастен" коментар можеш да напишеш. Сигурно си гледал поне 5 повторения и снимки за да видиш, че Меси е играл с ръка, а съдията вижда тази ситуация за по-малко от секунда. За да свири на такова дерби значи не е малоумен, не мислиш ли? И не разбирам как може толкова да мразите един отбор, като дори не живеете в държавата, където играе. Аз съм фен на Барса, но не мразя Реал, а даже напротив - предпочитам постоянно да се конкурират с Барса за да има интересно първенство като сега и да има интересни дербита като последното 3:3. Такаче тия коментари от типа "Аз мразя Барса и обичам Реал" са точно пубертетски изказвания,а ние тук се стремим да мислим като зрели хора, нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Само от първите 4 думи се досетих колко "безпристрастен" коментар можеш да напишеш. Сигурно си гледал поне 5 повторения и снимки за да видиш, че Меси е играл с ръка, а съдията вижда тази ситуация за по-малко от секунда. За да свири на такова дерби значи не е малоумен, не мислиш ли? И не разбирам как може толкова да мразите един отбор, като дори не живеете в държавата, където играе. Аз съм фен на Барса, но не мразя Реал, а даже напротив - предпочитам постоянно да се конкурират с Барса за да има интересно първенство като сега и да има интересни дербита като последното 3:3. Такаче тия коментари от типа "Аз мразя Барса и обичам Реал" са точно пубертетски изказвания,а ние тук се стремим да мислим като зрели хора, нали така? Е да само че имам много повече общо с Испания отколкото си мислиш . Верно това 'мразя' беше малко пресилено, но бях развълнуван в момента. Просто не ги харесвам, а отностно 'безпристрастното' ми мнение - по-нагоре фенове на Барса са казали, че не предпочитат голове с ръка, докато аз казвам, че за гола нямам нищо против да е с ръка щом съдията не е забелязал. Случват се грешки, но къде съм казал., че е малоумен или нещо такова !? A да ... верно съм бил доста развълнуван Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 И като съдията е толкова малоумен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Е да само че имам много повече общо с Испания отколкото си мислиш . Верно това 'мразя' беше малко пресилено, но бях развълнуван в момента. Просто не ги харесвам, а отностно 'безпристрастното' ми мнение - по-нагоре фенове на Барса са казали, че не предпочитат голове с ръка, докато аз казвам, че за гола нямам нищо против да е с ръка щом съдията не е забелязал. Случват се грешки, но къде съм казал., че е малоумен или нещо такова !? "И като съдията е толкова малоумен..." По принцип не храсвем много тази война между феновете на Барса - Реал, Ботев - Локо или Милан - Ювентус, която се образува по форумите. Верно, че всеки се подава на емоция понякога ама много се прекалява с натякването на това кой отбор е по-добър. Всеки си има своите силни и слаби моменти. Реал имаше своите преди 5-6 години когато мажеше наред, миналата година беше Барса, а сега можеби силите в Премиера-та са малко изравнени и се намесиха и други отбори, което лично мен само ме радва, тъй като наблюдаваме все по-красив и атрактивен футбол Винаги съм бил фен на комбинативния и красив футбол - именно затова и Премиера дивисион ми е любимото първенство П.С. Нямам нищо лично към теб Просто исках да обърна малко внимание на въпроса, че не трябва непрекъснато да се залорадства при загуба на съперника. Това е просто игра за забавление на публиката и не трябва толкова навътре да се приема Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Аз също съм много против тия футболни истории, но ... Това за 'малоумен', че е съдията, го видях... бях забравил какво простотии съм говорил. Но аз не съм злорадствал ... ако прочетеш внимателно ще видиш, че съм защитил Меси. Щом съдията не е видял нещо нередно, значи няма проблем...Не бих злорадствал, освен ако преди това е нямало хора, които да са твърдяли, че Барса са сигурно шампиони (не само за тях, попринцип говоря), а такива няма (за Милан има, ама те си заминаха).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 почнах да си мисля, че само аз го забелязвам това, ама викам айде да си мълча, че ще ме обвинят пак в хейтърство. то не бяха обрати, то не бяха голове в 90тата минута. явно съдбата иска най-накрая титлата да иде в реал. колкото до гола на меси не знам какво продължавате да ръчката, че снимки, че клипчета, а реално никой не спори, че я вкара с ръка. естествено е като фен да не съм доволен от такъв гол, но и да не съм доволен нищо не мога да променя. колкото до каталунцуте едва ли им пука - те са фанатици. Бе като говрим за нагласания в Испания, някой може ли да ми даде всички резултати през всички години между Барса и Реал. Едно време, към края на 90-те имаше традицията едната година Реал да бие в къщи и да завършат наравно в Барселона, а на другата Барса да бие в Барселона, а в Мадрид да е равния. Тоест редуваха се всяка година. Резултатите бяха 2-0, 2-2. 3-0, 1-1. Така стана и тази година и то само като се замисля как барса направи 3-3 в 90-тата минута и... Сещам се как 99/00 сезон май беше Ривалдо вкара в 90-тата минута ЧИСТ гол, но съдята го отмени поради няква измислена причина. Ако не беше го отменил барса щяха да бият 3-4, а беше ред за равенство щото барса бяха били предния мач 2-0 . та.. някой ако може да даде резултати, интересно ми е колко пъти това се е повторило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 А това срещу Сарагоса ли станало ? Ако има някое видео да дадете супер ne sreshtu la coruna pri gola na Ramos. Eto i video - (3minuta i 10 sekunda...nqkade tam beshe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 ne sreshtu la coruna pri gola na Ramos. Eto i video - (3minuta i 10 sekunda...nqkade tam beshe)Бахти волейболистите. Явно и тоя си е майсторче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 messi - волейболист, няма такъв срам Толкова да са зле, че да вкарва гол с ръка...така не се става шампион - не би трябвало - най-малкото! къде е сега peja да каже колко е срамно да си фен на Реал Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 а ве peja не е длъжен да ходи след теб да дава обяснения... така или иначе ситуацията с рууд ван и меси нямат нищо общо. рууд скача и със затворени очи навярно закача топкоата леко и неволно меси я обхваща с цялата си ръка напълно преднамерено, в предпоследния кръг... разбира се трябва да имаш мозък малко по-голям от на стафида за да прецениш, че ситуациите не са единтични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 разбира се ситуациите са коренно различни. Едната все пак е в полза на Реал. И при двете пада гол след игра с ръка. Няма никакво значение волно, неволно, със затворени или отворени очи. Ръката си е ръка, след която следва гол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 така или иначе ситуацията с рууд ван и меси нямат нищо общо. рууд скача и със затворени очи навярно закача топкоата леко и неволно меси я обхваща с цялата си ръка напълно преднамерено, в предпоследния кръг... разбира се трябва да имаш мозък малко по-голям от на стафида за да прецениш, че ситуациите не са единтични. муахахахахахах, играл ли е с ръка? играл е. какво значение има със затворени очи, с отворени очи и още не знам си какво. само си търсиш някакви малоумни извинения, ама нали е за реал те са безгрешни. ако обаче същата ситуация беше за барса щеше да извадиш 8 снимки и 13 филмчета, в които футболистът играе с ръка и съответно не заслужаваме да станем шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Еми играл човека играл. Като не могат да вкарат (подадът) по нормалния начин, ще опитат всякак си.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ебаси мисирщината.... начи според вас няма значение дали неволно е докоснал топката при калабълък или целенасочено вкара гол с ръка??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ебаси мисирщината.... начи според вас няма значение дали неволно е докоснал топката при калабълък или целенасочено вкара гол с ръка??? При положение че топката след това е влезнала във вратата ОПРЕДЕЛНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Не съм гледал ситуацията на нистелрой и незнам кво е станало, ама ако е докоснал топката и с нокът докато гледа в небето и тя е влезнала си мисля че трябва да се отсъди игра с ръка. Виж, може да си чувал изказвания на коментатори, че е имало неволна игра с ръкя и фал не трябва да бъде отсъден, ама разбери, че едно е играч от другия отбор да ти ритне топката в ръката за да проси дузпа, а друго е ти да е удариш уж неволно след центриране на твой играч или квото е било положението и тя да влезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Всъщност това за защитниците и нападателите, които просят дузпа не е съсвсем точно казано. Дузпа няма при ситуациите, в които защитника няма време да реагира. Същото правило обаче се прилага и при нападение, ако съдията сметни, че нападателят не е имал време за реакция. Всъщност правилото не дели играчите на нападатели и защитници, а е общовалидно за който и да е пост. Тук остава отворен въпроса дали съдията е взел правилното решение при положение, че е видял играта на Нистелрой, т.е. дали наистина той е докоснал топката без всякакъв умисъл. Лично аз на прима виста бих отсъдил както и съдията, въпреки че преглеждането на повторението би породило несъмнение в началната ми преценка За ситуацията на Меси, обаче няма какво да се коментира. Съдията просто не е видял ситуацията. Случва се, но не е никак приятно за отбора потърпевш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Като не е видял ,при реакцията на цялата публика и на отбора на Еспаньол ,има право да попита страничния.Сега ,колко често се случва това няма да коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Като не е видял ,при реакцията на цялата публика и на отбора на Еспаньол ,има право да попита страничния.Сега ,колко често се случва това няма да коментирам. Че той и без да го пита страничнич ако е видял нещо трябша да каже. това е, че и страничния не е видял. Както и да е, успех на Майорка в неделя и дано стимулацията от Барса помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Реал продължават със самоубийствената си политика -> направили са предложение на Дудек, който все още не е решил, но всеки, който е отговарял така, все е приемал изкусителните оферти на тима. Касиас (заедно с Канисарес и Камени) минава за най-добрите сред Примера, защо им е да го заменят? Никога не откривам логика в желанията и намеренията на клуба Edit: @basten, прав си. Просто реагирах първосигнално, без да се замисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Хаха...да го заменят? Ти мислиш като първолак, Дудек ще му е резерва, понеже 2рият вратар на Реал напуска. Друг е въпроса, че поляка иска да е титуляр и по тази причина вероятно ще отиде в Бетис ако не изпаднат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 21' Real Madrid 0 - 1 Mallorca 21' Gimnastic 0 - 1 Barcelona Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 1:0 za Mallorca , но още е твърде рано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 мислех си да ги пускам реал 2/1 и барса 2/2 ама ме домързя да отида до пункта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 каквото зависеше от барса го направиха, сега остава да чакаме края на мача в мадрид Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 каквото зависеше от барса го направиха, сега остава да чакаме края на мача в мадрид Еееей не ... не не не не. Такива мачове направихме/обърнахме, ако така изгубим титлата ... само суперлативи ни чакат. Баси малоумниците ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.