midas Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ебаси драмата, ебаси чудото ruud van the man 25 шиша в примера raul tamudo - президент messi - волейболист, няма такъв срам Бе той и Марадона е волейболист, ама е един от най-добрите футболисти на всички времена и донесе световната титла на Аржентина в Мексико. Нищо срамно не виждам в това... сигурно е щото не съм фен на реал. А и кво е виновен Меси, че съдята не го е видял. Нито е първия играч който се е опитал да го прави това нито ще е последния. Само да питам ако Севилия бие Майорка, кой ще е на първо място. и треите отбора стават с по 73 точки май? ЕДИТ: интересно ще е ако и трите отбора са с равни точки и Барса са над Севилия, а Севилия над Реал . Чудя се тогава кой ще е шампион. Ама май като се замисля Реал биха и Севилия, така че... Ся ще видя резултатите от преките двубои EDIT2: Севиля 2:1 Реал Мадрид Реал Мадрид 3:2 Севиля Барселона 3:1 Севиля Севиля 2:1 Барселона Реал Мадрид 2:0 Барселона Барселона 3:3 Реал Мадрид Май става точно каквото казах, само не съм сигурен тия от спортни.бг дали са ъпдейтнали вече сайта и реал и барса са с по 72 точки а севилия 70 и мач по-малко, или се очаква ъпдейт и барса и реал ще са с по 73. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Бе той и Марадона е волейболист, ама е един от най-добрите футболисти на всички времена и донесе световната титла на Аржентина в Мексико. Нищо срамно не виждам в това... сигурно е щото не съм фен на реал. А и кво е виновен Меси, че съдята не го е видял. Нито е първия играч който се е опитал да го прави това нито ще е последния.Само да питам ако Севилия бие Майорка, кой ще е на първо място. и треите отбора стават с по 73 точки май? Те свършиха Х .. така че . А мисля, че Севиля щяха да са, защото 2:1 / 2:3 ... с нас а за Барса не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ЕДИТ: интересно ще е ако и трите отбора са с равни точки и Барса са над Севилия, а Севилия над Реал . Чудя се тогава кой ще е шампион. Ама май като се замисля Реал биха и Севилия, така че... Ся ще видя резултатите от преките двубои Реал и Барса са с по 73 точки, а Севиля с 71. Севиля могат да станат шампиони само, ако и Барса и Реал загубят. Няма как да са с рани точки. Така, че Севиля не е в играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ах мама им. тия от диемата викат очаквайте мача на севилия и майорка и си мислих че е утре. Щеше иначе да стане интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ах мама им. тия от диемата викат очаквайте мача на севилия и майорка и си мислих че е утре. Щеше иначе да стане интересно. Е, пак ще има тръпка. Особенно на дъното се е заформила страшна въртележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Толкова да са зле, че да вкарва гол с ръка...така не се става шампион - не би трябвало - най-малкото! Ако Реал и Барса нарпвят Х, а Севилия бие - стават шампион. Според мен обаче след победи над Валенсия, Севилия, Сарагоса - Реал ще нагънат Майорка на Бернабеу и ще вдигнат титлата насред Мадрид - да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Според мен обаче след победи над Валенсия, Севилия, Сарагоса - Реал ще нагънат Майорка на Бернабеу и ще вдигнат титлата насред Мадрид - да видим. Хехе, веднъж да съм съгласен с теб Въпреки, че не ми се иска Но това е най-вероятното стечение на обстоятелствата. Дори Реал не могат да загубят титлата като домакини на Майорка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Толкова да са зле, че да вкарва гол с ръка...така не се става шампион - не би трябвало - най-малкото! Ако Реал и Барса нарпвят Х, а Севилия бие - стават шампион. Според мен обаче след победи над Валенсия, Севилия, Сарагоса - Реал ще нагънат Майорка на Бернабеу и ще вдигнат титлата насред Мадрид - да видим. Бе друго щяхме да говорим и двамата ако Ван Нистел беше вкарал втория си гол днес с ръка . А след тази драма, ако реал изпуснат купата заради майорка наистина ще е гавра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Бе друго щяхме да говорим и двамата ако Ван Нистел беше вкарал втория си гол днес с ръка .А след тази драма, ако реал изпуснат купата заради майорка наистина ще е гавра... Тая години все едно ни е писано, особено последните няколко кръга. Обрат срещу Севиля, невероятен обрат срещу Еспаньол, до някъде случайна победа срещу Рекре, Депортиво си ги прегазихме, сега много драма и късмет и в 2-та мчаса ... и ако не спечелим, направо сме за трепане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 no comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 такъв късмет до сега не съм виждал. Колко мача Реал бият в 90-та и колко мача Барселона ги изравняват в 90-та. Това ще бъде най-късметлийската титла в историята на футбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Това е гола на Марадона... опа Меси исках да кажа Не знам, обаче ако отбор на който симпатизирам вкара така гол се чувствам все едно гола са го откраднали... точно толкова колкото да дадат дузпа за др отбор. Лично аз не мога да съм щастлив ако отбора ми побеждава така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Това е гола на Марадона... опа Меси исках да кажа По-добро е изпълнението отколкото на Марадона срещу Ангия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 ако беше като в Англия , Меси щеше да отнесе бая мача наказание Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Е случват се и такива неща . Нашия късмет, техните пипала ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 такъв късмет до сега не съм виждал. Колко мача Реал бият в 90-та и колко мача Барселона ги изравняват в 90-та. Това ще бъде най-късметлийската титла в историята на футбола почнах да си мисля, че само аз го забелязвам това, ама викам айде да си мълча, че ще ме обвинят пак в хейтърство. то не бяха обрати, то не бяха голове в 90тата минута. явно съдбата иска най-накрая титлата да иде в реал. колкото до гола на меси не знам какво продължавате да ръчката, че снимки, че клипчета, а реално никой не спори, че я вкара с ръка. естествено е като фен да не съм доволен от такъв гол, но и да не съм доволен нищо не мога да променя. колкото до каталунцуте едва ли им пука - те са фанатици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 ако беше като в Англия , Меси щеше да отнесе бая мача наказание За първи път чувам да наказват футболист, че е вкарал гол Грешката е на главния съдия - той беше най-близо до ситуацията, но от неговата гледна точка изглежда, че Меси играе с глава. Все пак стават и такива ситуации и според мен никой не може да се вини. Друг е въпроса, че сега двама от съдиите най-вероятно ще ги накажат здраво, което пак повтарям не е правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Само на себе си могат да се сърдят Барса. Едно, че изобщо допуснаха един отбор на Реал Мадрид, който с нищо не ги превъзхожда, да ги измести от върха тази пролет и друго, че снощи не победиха Еспаньол на собствен терен в дефакто най-решаващия им мач през сезона. Ясно е, че при една победа ставаха шампиони. Честита титла на феновете на мадридчани и дано следващото първенство е също толкова оспорвано. За мен изненада на Бернабеу няма как да стане другата седмица. Ще се радвам Селта, ако останат в Примера. А на Меси голът с ръка си беше класика за учебниците. Майсторски заблуди съдиите, не може да се отрече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Меси само по този гол прилича на Марадона.По нищо друго-никога няма да го достигне Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Аз също мразя Барса, обаче против гола нямам нищо против. Кой както може . И като съдията е толкова малоумен и не може да виде, значи Меси си е майсторче... може да е объркал малко спортовете, но като няма достатъчната височина за Волейболист или Баскетболист, се пробва момчето във футбола. Не е първият, няма и да е последният Е ако Барса бяха били, щях да псувам наляво-надясно, но след като не са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Меси само по този гол прилича на Марадона.По нищо друго-никога няма да го достигне И по също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Меси, Марадона ... големи волейболисти тия аржентинци, само дето ние българите на волейбол ги правим да си барат ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 само дето ние българите на волейбол ги правим да си барат ушите ами щото най-добрите им волейболисти явно отиват да играят футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 А Барса се изравнява (за пореден път) с Реал - това, което Ван Нистелрой го направи в предния кръг срещу Депортиво (игра с ръка, довела до гол), сега Меси го прави срещу Еспаньол. за играта с ръка на Нистелрой никой не спомена Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 за играта с ръка на Нистелрой никой не споменаА това срещу Сарагоса ли станало ? Ако има някое видео да дадете супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.